Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

fetele asa fac si eu spanacul numai ca blenduit tot. si da congelat.citisem in capraru si spune ca nu e ok spanacul congelat ca ar contine nu stiu ce nitriti.... si ma gandeam daca sa mai folosesc din acela sa nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

am fost afara si nu am rezistat mai mult de 15 minute. imi inghetase picioarele...eram in papuci
I s-a trezit dupa o ora juma de nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

scrish si mie mai imi cade petra cu capul
da asta e doar inceputul am mai zis
se vor lovi mereu de acum inainte pana capata echilibrul
ai grija sa nu se loveasca rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Catank, multumim mult pentru poza cu intregul maxilar. Mie imi este de mare ajutor ....
Cami, multa sanatate iti dorim! Ma bucur ca ai pe cineva acum sa te ajute, conteaza atat de mult.Si eu sunt singura pana seara cu Duracell care ma termina cu energia lui de am impresia uneori ca imi pierd mintile la cate nazdravenii face.
Lalely, ma bucur ca te-ai relaxat la munte! Auzi la ea ce viata a dus: sanie, bob, vin fiert . Pacat ca ati stat 5 ore pe drum. Ati plecat fara lanturi?...am vazut la stiri ce este in tara, zapada cat vezi cu ochii.
Irinuk, ai terminat treaba la capitala ? ai rezolvat? Cum s-a comportat Daria cu mamaie? Sedere placuta la bunici si mai pune si tu poze noi...pls .
Spiridusha, ai reusit sa adormi pana la urma azi noapte? S-a cam racit cafeluta lasata asa in toiul noptii, dar a fost buna si gustoasa. Multumim!
Simonelu, ce frumos ca intotdeauna la culcare le spui povesti printisorilor tai, bravo mami scumpa! Te admir tare mult! Cand ne mai pui poze? Te ajuta cineva acum cu cei 3 minunati?
Laura, super ca ai avut o noapte dormita! Deci puiuta ta dorme toata noaptea...bravo ei! Noi inca mai lucram la asta.
Micki, imi pare rau ca nu a fost cu succes meniul de ieri pentru Andra si Vlad. Lasa ca sigur nu a ramas nimic in tava...ati mancat voi adultii.Zici ca te-ai apucat de pipe?...
Viss, distractie placuta la petrecere! Chiar si fost in priza de dimineata, nu gluma.Cum a fost ieri la control?
Madutza, mi-am vazut preferatul...Este tare frumos si echipat era sa iasa din casa spre gradi, suuuper! Mi-a placut si micul lui dejun...binenteles ca nu au lipsit castravetii(preferatii lui).
BlueNight, am vazut pozele cu voi! Sunteti foarte frumosi toti 3...Mihai seamana tot cu tine si are asa neste ochisori albastrii frumosi. Eu pun un cubulet de unt la mancarica lui Duracell si mai rar pun cateva picaturi de ulei de masline extra virgin. Ori ulei, ori unt.
Somleac, de la ce ai avut oare acele frisoane si dureri musculare? Eu zic ca te paste un pui de gripa. Ai grija mami...baga mult ceai cu lamaie si miere de albine.
Strumpitz, a mancat Sophia fructele astazi? Ma bucur ca puteti iesii afara, la noi a nins toata noaptea usor-usor si este asa frumos dar este ger. Nici nu stiu ce sa fac, sa ies, sa nu ies din casa. Super ca astazi este zi de salariu...deci de maine nu te mai vedem.
Alina, ti-am vazut cavalerul...parca s-a mai inaltat si este tare frumos si curios. Ce cauta el peste tot, sa nu-i piarda ceva. Hai ca mai ai putin si iti simti bebelina cum danseaza...inca putin.
Persi, si noi tot la restaurant v.om face petrecerea lui Eduard. Cel putin asa zic acum. Cum mai este cu noua meserie de ”dadaca„? au mai venit cei doi ccopilasi...mai ai suzete pentru Radu?
Alehiam, am vazut poza cu voi si am ramas tablou. Uauuuu cat seamana Luiza cu tine. Bucatica rupta! Mi-a placut si filmuletul...pinguina mica si dulce. Multumim mult pentru capitol nou!
Scrish, suuuuper ca te-ai apucat de abdomene! Cate reusesti sa faci? eu nu prea am vazut burtica la tine...dar poate vrei ceva tonifiere, asa-i? Nu iti mai face griji pentru cazaturile lui Luca ca usur,usor invata si nu o sa mai cada atat de des. Parerea mea etse sa-l lasi singurel sa descopere cum sa prinda reflexul atunci cand, cade. Acum tu faci cum crezi ca este mai bine!
Deea,au iesit snitelele cu soia? Nu am mancat niciodata dar am auzit ca sunt gustoase...Anna nazdravana este la fel ca si Duracell, mereu pusi pe sotii. Stefy ce mai face?
Andreea, imi pare rau ca nu ai reusit sa dormi aseara. Cu siguranta se trezeste din cauza durerilor de gingiute. Uofff, si lui Eddy ii mai da un dintisor sus ca am observat astazi cand m-am uitat in gurita lui. Sper sa pocneasca repede si sa nu il supere asa rau.
Delia, ai ramas cu gandul la margelele din vitrina ”lui strumf”? Erau frumoase dar mie mi-au luat ochii mai degraba acele genti...Esti super frumusica si tanara si web-ul nu inseala.
Roxy, zici ca nu lipseste rujul cand iesi din casa? BRAVO!!! M-a amuzat tare(in sensul bun) si cand ai spus ca te mai machezi de proba, te mai tunzi...Te tunzi singurica? ai curaj...eu nu ma risc ca nu stiu ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

fetele asa fac si eu spanacul numai ca blenduit tot. si da congelat.citisem in capraru si spune ca nu e ok spanacul congelat ca ar contine nu stiu ce nitriti.... si ma gandeam daca sa mai folosesc din acela sa nu...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

off tot nitriti astia bata-i vina..peste tot dau de ei acum
au ei prin natura lor sau tot pentru conservare ?
ma rog, eu o sa-l fac in continuare..o masa pe saptamana poate chiar mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna si de la noi!LA MULTI ANI FLUTURASI DRAGI, ALEXANDRU SI DAVID ALEXANDRU

La noi este un frig de crapa pietrele dim au fost -30G am avut de mers pana la posta si mi-au inghetat creieri. Despre noi ce sa spunem suntem maraiti ii ies lu Anda 4 maselute si sa te tii ca nu doarme noaptea si sunt cam zombi
.
Strumpy am vazut pozici super peisaje super scumpa si Sophia cu urechiuse si tu si Nick ati slabit mult

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Multumim pt capitol!!!

Mada, cati invitati ai? Inteleg ca aniversati si taiati motul acasa, nu? Citesc si eu din urma. Eu m-am cam speriat cand l-am dat de grinda pe 1 ianuarie. Am fost 12 si mi s-a parut aglomeratie. La mot se anunta inca vreo 6, asa ca, daca chiar confirma toata lumea, mergem la restaurant.

Am pus si eu poze recente. Ma duc sa vad ce s-a mai pus de ieri pana azi.

DJlaura, bine ai revenit! Ma duc sa-ti vad printesa!

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

suntem 13 adulti si 7 copii, am zis ca e cam mult (ca bani) sa mergem la un restaurant, plus ca ar tb sa terminam repede ca sa culcam copii mici. Asa acasa avem living-ul deschis spre hol+ bucataria total aprox 50mp, plus dormitorul lui cristi pt cei 4 copii mai mari, sper ca ne vom descurca Plus ca mie tare imi place sa am casa plina..unul din motivele pt care am vrut casa mai mare a fost si ca sa-mi incapa toate persoanele dragi la fiecare ocazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Am vazut pozici noi alehiam,bluenight,alina06,maduta super frumosi toti,[ cum mai cresc si incep sa mearga

STRUMPY ma inscriu si eu pe lista celor care vor merge la vara la Londra, eu am mai fost de doua ori dar vreau acum in formula de trei, mi-e dor le Londra daca ar fi sa ma stabilesc intr=o tara straina acolo as merge iubesc Londra

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

off tot nitriti astia bata-i vina..peste tot dau de ei acum
au ei prin natura lor sau tot pentru conservare ?
ma rog, eu o sa-l fac in continuare..o masa pe saptamana poate chiar mai rar

mami de 2 prichindei

Nitrati ii au ei, adsorbiti din pamant. Mai multe aici: http://wholesomebabyfood.momtastic.com/nitratearticle.htm
Faza nasoala cu spanacul ar fi cea cu reincalzitul, refiertul... Ceea ce se cam intampla cu cel congelat, care a fost oparit si apoi congelat si venim noi si il preparam. Uite mai multe si aici: http://www.cristelageorgescu.ro/?p=187
reclama ilegala - considera acesta un avertismentforum/viewtopic.php?t=181

Cu sulfiti adaugati in fructele uscate, incearca sa gasesti stafide cat mai maro spre negru. Eu am mai luat stafide si caise de la DM si sunt apraoape negre. Parca am vazut si pe la plafar mai "uratele" asa. In general trebuie sa le evitam pe cele care sunt stralucitoare, ca ele sunt tratate clar.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Alexina am uitat mami sa te felicit pentru casuta. Cand va mutati? Abia astept poze, sa i le arat si sotului(sa mai visam si noi oleaca;)))

Declar o noapte nedormita, cu prunc marait, vrut doar tzitzi. Acum doarme. Scriu putin ca face zgomot tastatura si sa nu il trezesc.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

cati dintisori are? o mai fi unu pe drum?! Dormi si tu langa el

Da mami, mai vine unul , un incisiv lateral de sus.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput