Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)
Raspunsuri - Pagina 3
bluenight spune:
Fetelor, eu am cateva intrebari
Voi le puneti la bebei ulei sau unt in mancare?
Daca da, cat de des?
Cat de mult?
Ce fel de ulei: de masline, de rapita?
Multumesc
dinora77 spune:
Am intrat sa urez La Multi Ani primilor nostri sarbatoriti. Sa fiti sanatosi Alexandru shi David Alexandru, sa creshteti mai si sa umpleti vietile parintilor vostri de lumina si frumusete!
Felicitari si pentru noua burtica Pisucmic !! Mami, iti doresc o sarcina usoara, la termen shi un bebe dragalas si destept ca mami lui!
Si pe aici au ajuns zapada si gerurile mari. Mie imi place mult!
Am avut o perioada mai nasoala, cu copil treaz de 5-6 ori pe noapte shi dureri de la dinti, cu toate ca avem in continuare doar doi si ceilalti nu se prea vad inca.
Va pupic shi doresc o zi frumoasa de februarie!
roxy_s spune:
mandreeac acum trebuia sa dormi si tu cu el, sa te mai odihnesti daca noaptea nu prea dormi
bluenight eu ii puneam la inceput ulei de masline sau un pic de unt dar acum nu i-am mai pus ca si asa ii pun smantana sau iaurt care sunt grase. ulei stiu ca se pune o lingurita si unt chiar un cubulet mic. unt ii mai dau dimineata cu painica. cand mananc eu si se tot uita la mine ii dau si ei ca ii place.
catank, persi noroc cu voi cu iaurtul...asa bun este nici nu se compara cu cel cumparat. este gras, bun...mai ales ca am lapte de la sursa. asa ca va .
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluenight Fetelor, eu am cateva intrebari Voi le puneti la bebei ulei sau unt in mancare? Daca da, cat de des? Cat de mult? Ce fel de ulei: de masline, de rapita? Multumesc Mihai (04.06.2011) |
da, eu ii pun, uleiul de masline e cam greu acceptat pt ca are un gust mai pronuntat si nici nu se gateste cu el... poti doar sa-l pui crud, ca sa zic asa... eu ii dau papica cu unt sau ii mai pun smantanica...uleiul de rapita am vazut ca e foalosit in papicile de bbei de la hipp, deci daca ai de unde sa iei.. poti
roxy_s spune:
deea greu mai dai pe la noi. cand o merge Anna bine, bine cred ca nici nu te mai vedem
scrish
ailed si mie mi-au placut tare margelele alea cu turcuaz
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluenight Fetelor, eu am cateva intrebari Voi le puneti la bebei ulei sau unt in mancare? Daca da, cat de des? Cat de mult? Ce fel de ulei: de masline, de rapita? Multumesc Mihai (04.06.2011) |
da, alternativ..ori o lingurita ulei, fie el de masline sau de rapita, ori un cubulet unt..
azi de ex i-am facut spanac in unt cu putin cartof fiert si galbenus si branzica dulce.
des ? zilnic, fie una fie alta..grasimile, si nu cele animale, ajuta creierasul lor sa se dezvolte..au nevoie de aceste grasimi.
de la 1 an, o sa-i dau si ulei de peste..
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da, alternativ..ori o lingurita ulei, fie el de masline sau de rapita, ori un cubulet unt.. azi de ex i-am facut spanac in unt cu putin cartof fiert si galbenus si branzica dulce. des ? zilnic, fie una fie alta..grasimile, si nu cele animale, ajuta creierasul lor sa se dezvolte..au nevoie de aceste grasimi. de la 1 an, o sa-i dau si ulei de peste.. mami de 2 prichindei |
spanac proaspat sau congelat? si la final blenduit tot?
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!
La multi anisori Alexandru de Alina.n si Alexandru de Gmihaela!!!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii in sufletele parintilor.
miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catank
spanac proaspat sau congelat? si la final blenduit tot? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
eee, congelat..de unde proaspat ?
pai blenduit la "furculita"
roxy_s spune:
miki cum faci spanacul cu fruculita? ca nu prea se poate, am vazut. eu il fac la blender sa iasa asa cum il facem si pentru noi, fin. doar oul il pun la urma si il strivesc cu furculita.
azi ii fac si eu spanac cu ou si poate pun si putina branzica.
catank uite cum il fac eu si a iesit super bun. am spanac congelat pus de mine asta-toamna. il pun intr-o craticioara cu unt apoi storc putina lamaie peste el si-l las sa se faca putin acolo. eu fac si o supita cu legume(morcov, telina, pastarnac, ceapa) apoi spanacul il blenduiesc bine, pun legume din fiecare cateva feliute apoi oul si adaug si putina supa de legume. poti pune si lapte. si iese o bunatate. catodatamai pun peste spanac si o lingura de suc de rosii.