Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
da vad ca am o limbariat dimineata..si mai si vorbesc singura Merg sa o sun pe mama ca sa am un interlocutor
roxy_s spune:
gata, am papat si cred ca-mi fac si eu o gurita mica de cafea.
madutza si eu o bag cu totul in chiuveta. dupa ce-o scot o bag in prosop ca-l iau pe umar. nu ninge, este asa ger ca nici sa ninga nu poate
ailed pune mana si bea apa. macar 1 litru daca nu poti mai mult. eu acum iarna beau vreo 2 asa. cateodata mai mult, cateodata mai putin. dar beau si daca nu mi-e sete. de cate ori trec prin bucatarie mai iau un gat de apa, asa cu sticla
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota eu sunt aici, mada... se vede ceva la cm? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
nu m-am masurat de la inceput dar se simte la blugi
madutza_bra spune:
din ciclul chinezismelor lui Cristi cu apitu nani, ghiciti ce inseamna "tali oati" ?
..si inca una.."betzi"
astea tb musai sa le notez
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ailed_dota hai, zi-ne....!pls... mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
va zic, dar vreau sa va dati si voi cu parerea sa vad si eu "din afara" cum se vede treaba
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui madutza_bra din ciclul chinezismelor lui Cristi cu apitu nani, ghiciti ce inseamna "tali oati" ? ..si inca una.."betzi" astea tb musai sa le notez Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
betzi ...=pupic sau in bratze
ali oati.. tati oala?
madutza_bra spune:
ma gandeam eu ca nu-l intelege nimeni
tali oati = cereale cu lapte
betzi = castraveti