Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
neata fetele
haideti la cafeluta fierbinte si buna
aseara iar m-a fentat buburuza. pe la 19.30 se tot maraia, se tot foia, nu mai vroia nicicum...asa ca ia sa o pun la nani ca zic doarme ce doarme o juma de ora acolo, apoi facem baita....da' de unde, iar a dormit ca valijoara de la 19.45 pana dimineata pe la 4 cred. apoi titi si dormit iar pana la 6.
deci era rupta de somn. daca a dormit ieri numai o data de la 12 la 13.45.
alina06 te intrebam cu te descurci in timpul zilei cu spalatul lui Luca la chiuveta, nu baia de seara ca ziua parca ai zis ca sunteti singuri acasa, nu? nu iti este greu sa-l tot speli de cel putin 4 ori pe zi? sa-l iei, sa-l ridici, sa-l sprijini de burtica.... eu la asta ma gandesc ca mi-ar fi cam greu mai ales cand ar creste burtica.
catank este bine daca o poti aburi asa pe Ioana sa pape eu daca ii dau ceva in manute in timpul mesei nu mai papa, se joaca, baga in gura, arunca pe jos...asa ca noi la masa mancam fara alte obiecte langa noi
yvy ce de munca ai cu pitica asa-=i , de acum va fi si mai si...cresc, se plictisesc mai repede, vor aia, aia...
miki multa sanatate. deci asta era, nu maselutele. saracuta de ea, sa scapati repede cu tratamentul. apoi iar trebuie repetata analiza, nu?
persi greu asa cu mai multi si cu atatea liste dupa ei dar de ce nu-i da la gradi, ceva?
strumphitza i-am zis si eu la sot sa mearga la servici cu bicicleta. si a zis ca daca ii iau bicicleta , merge acum serios, a zis ca el chiar ar merge pe bicicleta dar stii cum este la noi? de toata cacaoa....daca te vede cineva de la servici cu bicicleta zice : aaa, ia uite-l si pe asta cum vine, cu bicicleta.
la noi este mentalitatea aia stupida si puturosenia, la noi mai dureaza mult pana sa ajungem ca in Danemarca, de exemplu, unde aporoape toti merg cu bicilete la servici si mai peste tot. dar la noi....sa-ti pui fundul in masina si sa ai daca se poate si cea mai tare masina cu toate ca n-ai nimic in frigider....deci conteaza fatada si fitele. asa este in Romania, in general.
unii sunt rupti de foame dar se plimba cu mertanul. cand ii vezi...eu am un coleg de liceu asa cu BMW dar ii chioraie matele, ne-am intalnit acum in vara si mi-a povestit ca n-are bani, ca nu stiu ce, ca-i greu...dar merge cu BMW-ul cu cotul pe geam de zici ca-i nu stiu ce piesa...
eu sunt PRO bicilete, daca as fi eu presedinte as interzice mersul cu masina doar bicilete, trotinete si triciclete si sa aiba si atas pentru bebei
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
si as mai interzice eu multe dar nu va mai zic xca ma puneti la colt
este un frig la noi, au fost -23 grade azi noapte cica. azi au zis ca vor fi -10 grade asa ca poate iesim si azi o tura, sa vedem. doar daca iese si soarele.
nu mi-a raspuns nimeni, ce ziceti de echinaceea-alaptat. daca pe prospect scrie a se utiliza cu prudenta in alaptare...adica? sa iau cate? normal se iau intre 3-6 capsule pe zi.
catank spune:
Neata!
roxy eu propun sa-ti versi off-ul....ca cine stie?acusi se apropie alegerile ...poate, poate candidezi ca independent...
Eu te votez!
Legat de ceai...indiferent de tipul lui trebuie consumat cu prudenta... o cana pe zi nu are nimic. Tu bei fin viert si intrebi daca ai voie ceai?
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota Neatza!l-am pus ca eu sunt ala de langa cana mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
neata!paicum asa?
roxy_s spune:
catank nuu, echinaceea capsule
vin fiert beau si eu asa cate o gurita, doar nu crezi ca beau o cana. nici nu ma mai tine sa beau atata. stii vorba 'batranete c...e crete' (pun puncte puncte ca este ceva porcos)
ailedtu esti aia de langa cana? sa nu te recunoasc dar ce-ai patit? ai fost la discoteca cu Andra?
madutza_bra spune:
neata!
Aseara am adormit cu sotul la tv pe canapea..si am dormit asa pana la 6 dimineata apoi ne-am mutat in pat si la 6:20 s-a trezit Cata. Ceva o supara ca si la culcare a adormit destul de greu..sa va spun ce face de durere? Isi musca buzita E a doua oara cand se musca si i-a dat sangele Cu siguranta o doare f tare la gurita I-am dat Nurofen si s-a mai linistit. Voi ce cant de nurofen dati seara pt dintisori? pe cutie scrie ca pana la 1 an sunt 2.5 ml si peste 1 an 5 ml..diferenta mare zic eu. Aseara i-am dat 3 ml...ca doar mai aven putin si facem 1 anisor .
catank, sigur ne vor lipsi momentele cu puiutii mici, dar mie nu-mi va lipsi agitatia de la masa La vara vom merge cu copii la mare si de acum incerc sa vizualizez cum vor manaca ei amandoi singurei la masa. Visez frumos, nu?
miki, ma intrebai de gradi. Dimineata il duce sotul iar dupa-amiaza de obicei il iau eu, dar merg cu masina, o iau pe Cata in brate pana in gradi..acolo ii dau ceva sa se joace iar intr-o zi chiar a tinut-o educatoarea pana am imbracat eu baiatul
pupici pentru micuta Andra sa treaca repede infectia. Of si la noi mai ajunge caca unde nu trebuie..depinde de pozitia care o are atunci cand face...
roxy, multumim de cafea. Sa sti ca eu pe Cata o pun cu totul in chiuveta cand o spal ziua Tu o ti in brate?
Legat de bicicleta, acum ceva timp am vazut in parc un tatic pe bicicleta care avea in spatele ei atasata un fel de roaba in care isi tinea baietelul ..ma rog nu era roaba..se vedea ca era ceva special de carat copilasi dar era asemanatoare. Mi-a placut tare mult
Echinaceea stiam ca nu e recomandata copilasilor sub 2 ani...deci eu nu as lua in locul tau
delia, lasa cafeau ca te deshidrateaza. Mai bine spune cata apa ai baut?
fetele care sunt interesate de regim..l-am trimis pe tot pe mail-ul comun
madutza_bra spune:
Aseara am fost din nou la proceduri si de data asta am facut si masaj anticelu..wow.. ma cam doare acum carnea de pe coapse cand ma apas ..cred ca asta are cel mai bun efect. Mai am de mers de 2 ori apoi cred ca o voi chema pe o tipa acasa sa-mi faca. e asa parca o durere placuta..simti ca se misca treaba pe acolo
ailed_dota spune:
neatza, mada ai dreptate, dar imi tb cafea sa ma trezesc....
ma duc sa pap.. ca am dat cu mopul si mai am la noi in camera... , dar acolo cand se trezeste fata
madutza_bra spune:
..aaa si la noi a inceput sa fulguiasca , iar ne ingroapa zapada. la voi ninge roxy?
azi tb sa fug pana la cump ca nu mai am mancare pt regim si zilele urmatoare sigur nu mai pot sa ies de nameti ..