Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

yvyana cum se simte micuta?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

In afara faptului ca ziua nu doarme (abia a dormit o ora azi, cu mine intinsa langa ea), noaptea se trezeste des si nu readoarme decat la san si asa vrea sa si doarma in continuare (azi-noapte i-am dat suzeta, dar ce-a mai urlat pana a luat-o ) si e foarte nervoasa, face bine

De 3 zile ii dau nurofen zilnic seara, dar nu stiu cat o ajuta .

Mergi la inceput

Miki ai aflat pana la urma din ce cauza facea febra Andra? Urocultura a iesit OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

yvyana si eu ma gandeam la fel...inainte primea lingura dupa lingura...nici nu-mi ajungea 180, ..imi aduc aminte cand am schimbat paharul si am trecut la 240....ce vremuri
Ideea este ca papa, ..cum necum dar papa.
Ce papa la fel ca la inceput cu mare pofta este ficatul ....ficat pe care nu lam mai facut de ceva vreme...deci il manca ...acum nu stiu
LA mine mai mult de 10 min nu dureaza...cu tot cu schimbatul jucariilor

Mergi la inceput

Citat:

yvyana si eu ma gandeam la fel...inainte primea lingura dupa lingura...nici nu-mi ajungea 180, ..imi aduc aminte cand am schimbat paharul si am trecut la 240....ce vremuri
Ideea este ca papa, ..cum necum dar papa.
Ce papa la fel ca la inceput cu mare pofta este ficatul ....ficat pe care nu lam mai facut de ceva vreme...deci il manca ...acum nu stiu
LA mine mai mult de 10 min nu dureaza...cu tot cu schimbatul jucariilor

Aha! Pai esti fericita! La mine (sper ca ) dureaza acum mai mult pentru ca o supara caninul.
Mi-a spus pediatra ca va fi din ce in ce mai greu sa mai stea cuminte la masa in scaunel cum era inainte pentru ca se va plictisi mult mai repede (a se citi in 5 minute ), dar eu insist ca nu vreau sa alerg cu mancarea dupa ea prin casa
Ei nu-i place nici ca ii pun hamul acum, dupa ce intr-o zi s-a cocotat un-doi pe masa scaunelului cat m-am intors eu cu spatele la ea

Mergi la inceput

yvyana ...offffffff deci duci ''lupte grele'' si ziua si noaptea.

Ce sa le facem?Cu bune cu rele tot ne vine sa-i papam de dragi ce ne sant. Si sa creasca mari...parca ne-ar lipsi momentele astea...asa ca... mult calm englezesc iti doresc...Vor veni si zile si nopti mai bune, toate la timpul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Miki ai aflat pana la urma din ce cauza facea febra Andra? Urocultura a iesit OK?

da, acum pe seara..are infectie si suntem pe antibiotic
deci nu sunt maselutele, e pura coincidenta..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

hmmm infectie de la???

mami de 2 prichindei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Seara buna!!

Mai bag si eu un ochi pe la voi,tinand cont ca maimuta doarme ,imi permit..
L-am culcat la 21 si deja s-a trezit de trei ori maraind.
Ii dau ceva dintoci,ca de cateva zile e cu toata mana in gurita si e si putin febril..
Asta seara a avut cel mai mult,38.1 dar,nu ma stresez deocamdata.

Azi,nu am mai apucat sa intru asa m-a fatait un copilas de la pregatire de mi-am pierdut toata ziua...ca vine la 1,ba la 1.30..ca la 2 si in final a venit la 3 fara 10..sa mor de ciuda si nu alta.
I-am zis la maica-sa ca e ultima data cand mai accept..

Ally,da vin copilasii,mai nou vin si lunea..deci am luni si vineri program de dat militaria jos din pod.
Micutii sunt copii nasei lui Raducu,prietena mea cea mai buna si sunt niste strengarei si jumatate,ii iubesc ca pe copii mei...dar,caci exista si un DAR..ma deranjeaza faptul ca ii aduce bolnavi...

Luni,a venit cu ei de la spital cu traista de antibiotic si va dati seama ca am intrat in fibrilatii...pe langa chinul mesei si al somnului mai aveam si chinul medicamentelor...

Nu ma supar pe ea asa tare pt ca stiu ca nu are alta varianta,nu are cu cine ii lasa si atunci ce sa faca cu ei..dar ma supara situatia..u stiu daca ma intelegeti.....

Na,ca am scris cat pentru toata saptamana...
Sper sa nu plictisesc cu povestile mele...

Madutza,te rog multdaca ai timp sa-mi trimiti si mie partea 2 de regim.
Sar'mana anticipat!!

Ma bag si eu la nani caci ma bazaie sotul de juma de ora..

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

hmmm infectie de la???

infectie urinara..de la ce nici eu nu stiu..nici n-am mai vorbit cu doctorul pt ca stiam deja tratamentul si il aveam pregatit..
dar la fel ca la noi, banuiesc ca sunt bacterii care in mod normal traiesc in intestinul gros si in perioade de viroze, slabiciune, imunitate scazuta pot trece in zona invecinata si duc la infectii urinare..la fel, si kk ajuns accidental in zona poate duce la o infectie, dar probabil tot pe un fond de imunitate scazuta..
nu stiu de fapt cum a reusit sa faca important e sa scapam de ea acum

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

hmmm infectie de la???

mami de 2 prichindei

infectie urinara..de la ce nici eu nu stiu..nici n-am mai vorbit cu doctorul pt ca stiam deja tratamentul si il aveam pregatit..
dar la fel ca la noi, banuiesc ca sunt bacterii care in mod normal traiesc in intestinul gros si in perioade de viroze, slabiciune, imunitate scazuta pot trece in zona invecinata si duc la infectii urinare..la fel, si kk ajuns accidental in zona poate duce la o infectie, dar probabil tot pe un fond de imunitate scazuta..
nu stiu de fapt cum a reusit sa faca important e sa scapam de ea acum

mami de 2 prichindei

Am inteles. Offff ....da, corect, important este sa scapati!Sanatate multa!

Fug la somnic, ...

Noapte buna! Pe maine!

Mergi la inceput