Piersicute de iulie-august 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
ARUBA spune:
Fetelor, am o veste ft proasta, mai ales pt cele care stam in Bucuresti si S-E tarii: weekendul asta o sa fie caderi mari de zapada si viscol, autoritatile stiu deja si se pregatesc de ce e mai rau, dar nu vor sa panicheze populatia dand cod rosu. Ideea e ca ar fi bine sa va aprovizionati de azi pt tot weekendul si sa stati in casa apoi, cu burticile in sus, ferite de ce e afara!
14+
b_1403 spune:
Multumim Aruba pentru informatii si grija.
Off ce zi proasta am..am picat nenorocitu ala de examen, sper sa il iau in restanta..si sper ca vremea sa nu ma impiedice sa ajung la facultate.
Beatrice 14 + , viitoare mamica de print
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Fetelor, am o veste ft proasta, mai ales pt cele care stam in Bucuresti si S-E tarii: weekendul asta o sa fie caderi mari de zapada si viscol, autoritatile stiu deja si se pregatesc de ce e mai rau, dar nu vor sa panicheze populatia dand cod rosu. Ideea e ca ar fi bine sa va aprovizionati de azi pt tot weekendul si sa stati in casa apoi, cu burticile in sus, ferite de ce e afara! 14+ |
Si mai bine sa nu stie omul ce-l asteapta?mai bine sa ramana inzepezit pe undeva?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
valy27 spune:
imi place ideea aia cu buretele de pus in cadita...
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.
muraturica spune:
Valy, felicitari pentru vestile buna.
Of, m-am saturat de iarna. Sper sa treaca cat mai repede si sa nu mai fie probleme mari.
Beatrice, imi pare rau de examen. Bafta data viitoare.
10+
ZIZOU spune:
Felicitari, Valy!
B_1403 imi pare rau de examenul ratat!
Dacont, au anuntat. Cel putin eu am vazut si ieri si azi dimineata la stiri. Deja au impus restrictii pe anumite drumuri.
Sper ca maine sa nu fie probleme, ca mai am niste drumuri de facut!
adarev spune:
Valy, bravo ptr.bebel. Of,Aruba, ce mau vesti, ma iau fiorii.M-am programat pe 6 martie la amniocenteza la doctorul Predoi.Ma apuca emotiile, da si nu prea.Of, Daconst tocmai voiam sa va intreb pe voi ce gatiti azi. Copilul meu vrea spaghete bolognese, asa ca asta voi face. Pe bune fetelor, de cand sunt gravida a dat bucatareala rau de tot peste mine, de se minuneaza lumea.Bai, fetelor am vazut o reteta de tort foarte usoara si nu mai stiu unde.
roxi25 spune:
valy, felicitari pt vestile bune de la morfofetala!
balanta, bine ai venit! multa sanatate si sarcina la termen! te-am urmarit la fiv europa, ma bucur mult pt tine!
12+
IIuli spune:
buna, fetelor,
acum s-a gasit si ninsoarea asta sa vina, sambata imi facusem si eu programare la coafor si la cosmetica, cand mai merg eu sa ma tund si sa ma fac frumoasa?
valy, felicitari de vestile bune si sa vii cu vesti bune si luni. tot luni am si eu morfofetala de trim 1 si dublu test, am emotii mai mari ca la orice examen sau interviu din viata mea. doamne ajuta, abia astept sa vad bebeloiul
muraturica, schimba-ti doctorul de familie, dr de familie trebuie sa fie de partea ta fara sa il incurajezi cu nimic. el oricum ia bani cand iti prescrie concedii, analize etc, cum sa ii mai duci si tu cafea?? o sa ai mare nevoie de un dr de familie bun si pentru bebe si nu ai nevoie de o acritura care sa nu te ajute.
altfel, fetelor, abia astept sa merg acasa sa fac ciorba de sfecla; care ati facut sucuri sau mancare cu sfecla, unde ati gasit sfecla? eu nu am fost inca sa caut si mi-am trimis sotiorul sa cumpere si mi-a adus ridichi negre, , am crezut ca mor de ras cand am desfacut punga. distractiv e ca si pe bonul de casa scria sfecla rosie, el saracul de unde sa stie cum arata sfecla?
va pup si sa ajungeti bine acasa
12+
Laura32 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmina_s
Neata! mie mi-a spus dr. meu ginecolog ca el nu-mi poate da CRM ci doar o scrisoare cu recomandari in care sa scrie ca nu pot face efort si toate cele ci medicul de medicina muncii, in baza recomandarii de la med ginecolog (si doar in baza recomandarii) imi poate da CRM. eu am recomandare in care scrie ca am amenintare de avort si recoamanda repaos fizic, dar nesimtitul de la medicina muncii mi-a zis ca "aaaaa, dna. munca mai usoara ca aia de birou nu exista! la ce risc sa va incadrez eu pe dvs?......daca vi se inrautateste starea, mai veniti pe la mine" (mai tineti minte ziua mea de marti plina de.....? de aici a fost). concluzie: tot cu aceasta recomandare, pot merge la med de fam sa imi dea reducere de program la 6 ore (ca, deh, daca am amenintare de avort....ar fi bine macar sa stau la serviciu doar 6 ore.....) iar m-am enervat ca mi-am adus aminte te pup 17+ |
Eu am sarcina obtinuta prin FIV si am luptat de la inceput pt CRM , si le-am explicat la toti ca eu ... nu am bani si maine sa fac alt FIV si asa am facut niste eforturi financiare ... 3 intrebari am pus : Medicul de familie , Ginecolog + Resurse umane = 3 raspunsuri diferite ... mai bine m-am lasat pagubasa si merg cu 90 zile medical + comisie , concediu de odihna si finalul... prenatal si am terminat tot circul asta cu CRM
16+