Piersicute de iulie-august 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
muraturica spune:
Buna dimineata! Multumesc de cafeluta. Am baut-o in timp ce va citeam.
Spor la treaba celor care sunteti la munca. Imi pare rau sa aud ce probleme sunt cu concediile. Culmea, parca stam acasa pe banii doctorilor. La mine dr. de familie e mai reticenta la dat concedii. O data a vrut sa ma trimita la lucru in conditiile in care eu aveam o infectie urinara urata si abia stam pe picioare. (nu eram gravida atunci). Si-a revenit si mi-a dat concediu pe care mi l-a si prelungit apoi cand i-am pus pe birou o punga de cafea si o ciocolata. Macar stiu cum sa procedez de atunci.
10+
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muraturica Si-a revenit si mi-a dat concediu pe care mi l-a si prelungit apoi cand i-am pus pe birou o punga de cafea si o ciocolata. Macar stiu cum sa procedez de atunci. 10+ |
Si cum sa nu te enervezi!!!!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
muraturica spune:
Pai m-am enervat si eu atunci, dar apoi am ajuns la concluzia ca nu are rost sa imi stric eu nervii ca oricum nu pot face mare lucru. Intr-adevar aveam optiunea sa nu ii dau nimic, dar ar fi trebuit sa ma duc la lucru in conditiile in care eu ma simteam rau.
Daca ar fi sa ma gandesc la cate magarii se intampla zilnic in jurul meu si daca ar fi sa ma enervez de fiecare data cand dau peste vreun idiot/idoata, as fi tot nervoasa. E drept ca de cele mai multe ori sunt...dar incerc acum de cand cu bebe sa fiu mai zen, sa bag mai putin in seama.
Bine ai venit Balanta_TM. Iti doresc o sarcina usoara si copilasi sanatosi. Doar acum am vazut mesajul tau.
10+
roxypuy spune:
bun venit balanta si bafta multa sa ajungi la termen si sa ai bebei sanatosi!
daconst - la inceput nu suportam cafeaua (si oricum de fel nu sunt mare bautoare, doar asa cd poftesc la miros ). acum mi se mai face cateodata pofta cand simt miros insa evit sa beau k stiu k nu e bine pt BB (mi-a spus si dr ca organismul lui nu e capabil sa prelucreze cofeina si e mai bine sa nu beau). mai gust fara cofeina cand nu mai pot de pofta
Roxy
14+
Daconst spune:
Roxypuy,daca nu erai bautoare inraita,atunci nu iti e asa greu.Eu beam cam 4 pe zi inainte...asa ca acum sunt fericita ca mai beau jumate de cana.
La fi-miu renuntasem din start si am avut dureri groaznice de cap.Acum macar am impacat si capra si varza.
Ce gatiti azi fetele?
Adarev,hai cu ideile ca tu esti mare bucatareasa.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
ZIZOU spune:
Mda...ce sa zic Carmina. Sistemul de rahat.
La mine medicul de medicina muncii e de acord, aia de familie nu vrea decat cu recomandarea ginecologului. Nu vrea sa inteleaga ca am grupa speciala de munca si nu pot munci in conditiile alea.
Balanta, bine ai venit!
chmihaela spune:
Buna, vreau si eu o cafeluta chiar daca e la prinz.
La mine nimic nou, cand mi-e greata cand mi-e bine.Pot spune ca si eu mananc destul de mult dar asta e,bebe sa fie sanatos.
Ma minunez cand vad cat de greu se obtin la voi concediile medicale.La noi majoritatea gravidelor de cand raman insarcinate nu prea mai merg la munca;poti lua concediu medical de la ginecologie 180 zile, dupa 90 se merge la comisie apoi de la 7 luni prenatal,nu prea mai ramane de mers la munca mai mult de 1 luna.
mami de robert 20.10.2010 12+
valy27 spune:
am venit la raport:
bb e bine pt mofofetala.a spus ca nu vede ceva ce ne-ar putea ingrijora.corelam luni cu dublu-test. cred ca am recuperat si cle 5 zile din urma-avem 12 s si 6 z
balanta_tm bine ai venit.si sa ramai cu noi.
am mai repetat si hemoleucograma-ca mi-a iesit putintica anemie si leucocite crescute...
legat de CRM-eu nu l-am obtinut,dar dr ginecolog imi da concediu medical 90 zile,apoi a spus ca ma trimite la comisie si sa nu-mi mai fac probleme,apoi intru in concediu de odihna si prenatal si gataaaa.
si mai poate da si medicul de famile 15 zile parca...
gata-incerc sa ma destresez si sa respir mai usurata.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
am inteles si de ce ma doare capul dimin- de la muci. eu aveam si ininte o problema cu ei-pe care nu am tratat-o...si mai imi ies si mie firisoare de sange cand suflu,dar eu am pus pe seama anticoagulantului.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 am venit la raport: bb e bine pt mofofetala.a spus ca nu vede ceva ce ne-ar putea ingrijora.corelam luni cu dublu-test. cred ca am recuperat si cle 5 zile din urma-avem 12 s si 6 z am mai repetat si hemoleucograma-ca mi-a iesit putintica anemie si leucocite crescute... |
te si bien ai venit cu vesti bune
17+