Piersicute de iulie-august 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ada -stai lin ca dr predoi are multa experienta.mi se pare ok-din ce am vazut eu pe acolo.
dar la tine e musai amnio?chiar daca dd si morfofetala sunt ok???
multam fetelor pt gandurile voastre bune.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Laura, sunt si eu curioasa, cat costa un FIV si cum a fost procedura? Nu cunosc pe nimeni care sa fi facut, bine, majoritatea prietenelor mele se invart pe la 25-26 ani si inca nu s-au apucat de bebei, dar chiar sunt curioasa!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32
Eu am sarcina obtinuta prin FIV si am luptat de la inceput pt CRM , si le-am explicat la toti ca eu ... nu am bani si maine sa fac alt FIV si asa am facut niste eforturi financiare ... 3 intrebari am pus : Medicul de familie , Ginecolog + Resurse umane = 3 raspunsuri diferite ... mai bine m-am lasat pagubasa si merg cu 90 zile medical + comisie , concediu de odihna si finalul... prenatal si am terminat tot circul asta cu CRM

scumpa, dar 90 de zile de medical de la cien le-ai obtinut? sunt incepatoare in de-astea.....
si in alta ordine de idei...mie mi-e un pic teama de "comisie"

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Laura, sunt si eu curioasa, cat costa un FIV si cum a fost procedura? Nu cunosc pe nimeni care sa fi facut, bine, majoritatea prietenelor mele se invart pe la 25-26 ani si inca nu s-au apucat de bebei, dar chiar sunt curioasa!

14+

sora mea a dat 5000 euro

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

14+

Eu am facut FIV la particular si am dat 3200 euro , pretul la FIV este in functie de varsta ... cu cat ai mai multi ani si mai multe probleme cu atat costa mai mult tratamentul .
Ca procedura : Urmezi tratamentul in urma caruia ti se face o punctie sub anestezie si ti se recolteaza ovulele care impreuna cu sperma se pun in contact in laborator ... in 24 de ore se fecundeaza si rezulta embrionii ... fiecare cat a produs ... in ziua a 3-a sau a -5-a ( in fuctie de cum evolueaza in laborator si decide embriologul ) se introduc in uter cu un cateter , in general nu mai mult de 2 embrioni ... si asteptam in pat ... rezultatul final ... in 10 zile vedem ce s-a intamplat.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Multumesc tuturor de primire .
Pe mine FIVul m-a costat 4000 euro procedura + 1700 euro tratamentul, plus drumul, cazarea, etc, fiindca nu am facut in RO.
laura, nu stiu cum au putut sa iti refuze CRMul, fiindca tu ai avut sarcina gemelara si ai pierdut un bebelus si ma gandesc ca ginecologul ti-a recomandat repaos la pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmina_s

Citat:
citat din mesajul lui Laura32
Eu am sarcina obtinuta prin FIV si am luptat de la inceput pt CRM , si le-am explicat la toti ca eu ... nu am bani si maine sa fac alt FIV si asa am facut niste eforturi financiare ... 3 intrebari am pus : Medicul de familie , Ginecolog + Resurse umane = 3 raspunsuri diferite ... mai bine m-am lasat pagubasa si merg cu 90 zile medical + comisie , concediu de odihna si finalul... prenatal si am terminat tot circul asta cu CRM

scumpa, dar 90 de zile de medical de la cien le-ai obtinut? sunt incepatoare in de-astea.....
si in alta ordine de idei...mie mi-e un pic teama de "comisie"

17+

Deci , medicalul il primesc din spital ... mi se face internare ambulatorie si de acolo primesc medicalul , medicul de familie nu poate sa-ti dea mai mult de 10 zile pe luna medical , iar in urma externarii poate sa-ti dea 7 zile , merg cu medical din spital 21 zile de medical + 4-5 zile de internare ... pana termin cele 90 de zile ... pe care eu de exemplu pe 9 feb le termin ... pe 10 feb ma internez iar , dupa care la externare ma prezint la comisie . De comisie nu trebuie sa-ti fie teama , practic nu mergi decat sa -ti puna o stampila pe medical ... nu te intreaba nimic , nu te consulta , nu-ti face nimic ... te duci pt vizat ( o stampila ) si prin comisie , eu mai am nevoie cam de 90 zile , mai intru 10 zile in CO si ... PRENATAL , am scapat de nebuneala .
Asta tine si de ginecologul pe care il ai si cat vrea sa te ajute .

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

carmina- ginecologul poate da 90 zile si cred ca te trimite la o comisie pe care o stie....asta cu comisia nu stiu-ca eu nu mai am nevoie de comisie.
eu am facut fiv-prin programul national-si m-a costat cu tot cu medicamente 2500 euro.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Valy, asa este dar eu am peste 35 de ani , si atunci recomandarea 36 de ani este amniocenteza.Nu am mai facut dd, dor morfo de primul trimestru.Mi-au trimis pe mail toate detaliile si pe mine cu tot cu injectia de rh negativ ma costa 2500 lei. Anca, merci mult draguta, m-am lamurit cum se face si cum se comanda, cand ma hotarasc ce vreau, te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Wow!!! Mii de euro, habar n-aveam ca e asa de scump! Si statul nu deconteaza nimic? Doamne, mi se pare enorm. Acum realizez ce norocoase suntem cele care obtinem sarcina natural, eu una nici n-am visat sa raman in a doua luna de incercare, mai ales la menstruatia mea total neregulata, uneori la 30, alteori si la 45 de zile distanta, dar iata ca nu e un reper.
M-ai lasat fara cuvinte la pretul asta!

14+

Mergi la inceput