Piersicute de iulie-august 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
balanta_tm spune:
La FIV nu e numai pretul mare, ci si sansele de reusita destul de mici (in medie, in jur de 30%, dar pot varia usor in fct de problemele cuplului, clinica, etc). Sunt fete care incearca 4-5 FIVuri si nu reusesc. Deci, pe langa bani, e vorba si de un consum emotional enorm.
roxi25 spune:
si eu am facut fiv tot prin programul national, m-a costat in jur de 2.000 euro in afara subventiei de la stat (din 2011 statul suporta o parte din costul procedurii pt 1 fiv de cuplu infertil)
mai facusem un fiv inainte la budapesta care m-a dus in jur de 5.000 euro cu tot cu cazare si tratament; din pacate, primul a fost nereusit, dar rezultatul celui de-al doilea are 12 saptamani si speram sa creasca mare
12+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Valy, asa este dar eu am peste 35 de ani , si atunci recomandarea 36 de ani este amniocenteza.Nu am mai facut dd, dor morfo de primul trimestru.Mi-au trimis pe mail toate detaliile si pe mine cu tot cu injectia de rh negativ ma costa 2500 lei. Anca, merci mult draguta, m-am lamurit cum se face si cum se comanda, cand ma hotarasc ce vreau, te anunt. |
Va asteptam pe toate acolo,copilasii au nevoie de noi toate si fiti pe faza ca maine lansam martisoarele umanitare
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Daconst spune:
Doamne fetelor,mi-au dat lacrimile cind am auzit citi bani ati dat...of,bine zicea cineva ca nici nu stim ce norocoase suntem cele care am ramas natural.
Felicitari din suflet inca o data si sa ne dea DD la toate bb-i sanatosi!
Am plecat in vizita,va citesc mai pe seara.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
Laura32 spune:
Intradevar asa cum a zis si balanta , pana la urma implicarea emotionala este grea ... cu banii ...o mai scoti , dar sufleteste este greu cand stii ca asta este ultima ta sansa .
16+
ioana3110 spune:
Buna fetelor.
Sunt o noua mamica insarcinata in 10 saptamani si tocmai ce v-am descoperit cu ajutorul gravidutelor de la trombofilie.
Ma primiti printre voi?
Ca scurt istoric, ne-am chinuit 10 ani sa facem BB si printre multe altele, am 2 FIV-uri la activ la Budapesta, din care ultimul finalizat cu succes :-).
IIuli spune:
ioana, bine ai venit si ne rugam sa fie totul bine cu tau. sa ne ajute doamne-doamne sa avem toate copilasi sanatosi.
12+
muraturica spune:
M-a intristat putin ce am citit la voi despre FIV. Multa bafta tuturor mamicilor sa aiba bebei sanatosi la termen. E trist pentru ca probabil sunt cupluri care nici macar nu pot visa la FIV din motive financiare si trebuie sa se resemneze. Si, cum spuneati si voi, e foarte solicitant emotional, chiar daca financiar nu sunt probleme.
Iuli, in legatura cu ce spuneai de dr. meu de familie...Asa e, ar trebui sa fie de partea mea si probabil ca o sa o schimb pe d-na dupa ce nasc. Pe bebe nu il mai vreau la ea si probabil migrez si eu cu bebe. Apropo, care e procedura dupa nastere? Eu inscriu copilul la medic de familie...unde vreau...sau cum?
Va pup pe toate. Sper ca ati cam terminat cu lucrul pana acum.
10+
b_1403 spune:
Bun venit Ioana..
Off fetelor cat ma bucur ca ne inmultim.
Eu tot la servici, tot fara chef..BB e de vina
Am inlemnit cand am vazut cat costa un FIV si cum zic si fetele e groaznica si dejamagirea. Acum bn ca mamicile noastra cu FIV sunt bine mersi si cu BB miscaciosi.
Beatrice 14 + , viitoare mamica de print
muraturica spune:
Ioana, bine ai venit. Felicitari pentru reusita si bafta multa cu sarcina. Si eu am tot 10 sapt. Suntem cam cele mai mici burtici de pe aici.
10+