HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
paula_m spune:
Andreea, cum e Eric?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
Victor ma tot striga ca s-a trezit, dar eu m-am fofilat raipd sa vad daca sunt noutati despre Adriana. Scot si motatele sa fie pregatite:
Hai Adriana! Nastere usoara si rapida!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
Si eu m-am trezit cu ochii pe tel. Nici un semn. Sper ca doarme linistita in patul ei adriana.
Crissy as pleca da n-am unde :)) ea nu e femeie rea. Ma iubeste si ma ajuta mult in casa, nu prea ma lasa sa fac nimic, dar ma enerveaza ca nu e putin mai dezghetata. Face numai prostii cand vine vorba de mara, si nici nu baga la cap daca o corectez. Sau zice ca mine si face tot ca ea (nu din rautate, din prostie)
In alta ordine de idei, pe langa faptul ca trebuie sa fiu atenta la ce mananca mara pt ca face kk foarte tare de vreo doua zile, trebuie sa ii inventez si lui marius un regim sau ceva ca are colesterolul ridicat. Nu stiu cum o scot la capat ca e mare mancator de carne si chestii nesanatoase, iar fisa de chestii care constipa :))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
paula_m spune:
Neata!!!
Si eu am intrat tot pt Adriana!!! Dar vad ca nu e nici o veste. Mai las un rand de :
hai Adriana!!
Raul inca doarme...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
saddie spune:
Neata!
Hai Adriana!!! Nastere usoara si bb sanatoasa si mancacioasa!!!
Noi suntem pe dos cu kk. De cateva zile face de 3-4 ori pe zi, cate-o portie zdravana . La noi cred ca e din cauza ca la MD am inceput sa-i bag din nou pireuri de fructe ca la bebelusi, ca altfel nu pune gura pe nimic in afara de banana.
Alice_Elena spune:
I-am facut si eu ieri piure de fructe, a luat o lingurita. Apoi i l-am facut shake, a baut cu paiu doua guri si gata a inceput sa se strambe si sa spuna ca e cah
Dar spre seara a facut iar kk, mai moale. Deci azi incerc iar cu fructechiar daca ia doar doua trei guri
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
michelle1981 spune:
HAI ADRIANA!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+