HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Maria Mirabela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Veronica! :)

Eladea, desi endoscopia este cea mai fidela, se poate incerca si o raza cu bariu (dar si aia e greu de facut cu Eric). La echo chiar nu se vede nimic? (mie mi-a mai spus de aciditate la echo..) Apendicele zice ceva? Sanatate multa!

Adriana, ce mai face RB? Tu?

Liuda, cum merge afacerea?
Mycya, pe unde umblati?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Denisa pana nu uit, pe blogul Cristelei, la articolul www.cristelageorgescu.ro/?p=5746#more-5746" target="_blank">asta, la comentarii se vorbeste de un caz grav de DA la un copil, tratat cu succes de un medic homeopat din Bv. Stiu ca e peste mana sa mergi pana acolo, dar poate fi o varianta sa asta

Adriana sa nu uiti sa faci o poza cu burtica "la maxim" Iti tin pumnii!

Andreea sper sa aveti o noapte mai buna!

Ochidut tot ma tin sa-sti spun, bine ai revenit. Sper ca te-ai simtit mai bine azi si a trecut indigestia. Doar ai avut cel mai bun doctor, nu?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

intru si eu repejor, tocmai am pierdut dopul gelatinos. Sper sa nu ma apuce pana dimineata, sa apuce bona sa vina la Rebe. Va pup

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

intru si eu repejor, tocmai am pierdut dopul gelatinos. Sper sa nu ma apuce pana dimineata, sa apuce bona sa vina la Rebe. Va pup

adriana, . poate dura cateva ore sau cateva zile de la pierderea dopului, stai linistita. TOTUSI, eu le scot, ca nu stiu cand mai intru si poate fi tarziu:

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Adriana brrr, am emotii! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa astepte bebelina pana maine dimineata. Inca nu scot motatele, astept sa ne zici ca ai plecat la spital. Te imbratisez, curaj si putere, mami!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Am scos si motatele, just in case.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

A zis adriana ca ma anunta daca naste, deci, cum primesc ceva semn va anunt. Pana atunci tinem pumnii :)

Iuliana, soacramea de la cta e inca la mine. A zis ca nu pleaca. N-am ce sa fac ca nu o pot da afara din casa asa ca indur

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Mercci fetelor pt incurajare,asta e mergem mai departe ,vedem pe parcurs ce si cum merge...
iuliana da in mod normal se face la 14 zile dar in cazul meu era Z8 de la transfer dar embrionii aveau deja 3 zile cand au fost inghetati plus aproape 2 zile de la dezghetare deci pe undeva ies zilele.

pana la urma a ramas botezul vineri ,sper numai sa vina sotul ca am auzit la stiri ca iar incep ninsori si viscol(el e la Focsani),maine trebuie sa vina.

azi am picat in butoi am baut cola(renuntasem de pe 15 aug 2011) ,am mancat prajituri desi nu prea ma omoram dupa ele,am halit cartofi prajiti cu ketchup ,bombe calorice una si una...si ma plang ca vreau sa slabesc ...off...trebuie neaparat sa ma duc de luni la sala,primul pas l-am facut am sunat m-am interesat de program si de restul ramane sa vad daca imi place...

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ce dor mi-a fost de ele!!!!!
Adriana sa ai o nastere usoara!!!
Nu-i bai daca nu nasti pana maine, ca in fiecare zi suntem aici pt tine!!!
Dar ai cotractii? Simti ceva? Ce emotii am!!!!

Rubia un mare si pt tine!!! Vine si vremea la bb2. Pastreaza optimismul si mai fa-ti de cap pana incepi sala!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput