HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Aoleo!!

Sa scot motatele de la praf:D

Hai Adriana!Hai bebe!!

Hai Adriana!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Eladeaa,ce mai tragi si tu cu Eric.LA aciditate ma gandeam si eu.sa nu fie vreo forma de enterocolita,mi se pare cam mult sa aiba atata vreme febra, sa nu fi inghitit ceva, desi ele cam mare sa faca din astea.
Rubia:eu zic sa mai astepti cateva zile si s arepeti testul.am citit pe undeva ca poate sa dea rezultate false daca e facut prea devreme.
Ochidutbine ai revenit, sa va fie de bine plimbarea.
O sa mergem si noi in martie in Spania...poate daca ne descurcam dam o fuga si pe la Rody numai sa fie pe acasa:*

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele, modifica cineva titlul pt adriana?

hai Adriana
Sa te ajute Dumnezeu sa nasti repede si bebelina sa fie sanatoasa!
Nasti al zi mare. azi e mare sarbatoare!

fetele, strumf a tratat cu eject major toate semintele,fibrele, ovazurile, secarile si toate cele!
gatesc ca nebuna de ieri seara intr-una si asta tot carne cu lapte vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

adriana,bafta multa!
Histamina,rabdare, trebuie sa vada de vreo 10 ori inainte sa accepte :). Si de lapte se dezvata greu,mai ales daca el bea atat de mult si des. Incearca sa ii faci lapte de nuci sau migdale cu ceva banana blenduita. Incearca sa nu te stresezi,schimbarile nu se fac peste noapte.Incearca sa il lasi pe el sa manance infigand scobitoarea in bucatele de fructe,lasa-l sa se joace cu ceva morcovi ca sa devina curios,etc. La noi au fost cateva probleme pt ca pur si simplu nu avea rabdare sa stea la masa.I-am scos saunul de masa si mananca la o masuta pt copii.Se mai ridica,fuge dupa motan,ia cate o jucarie,mai vine la masa.Experimenteaz#259; cu texturi:piure,bucati,zemos sau uscat,etc. Daca nu vrea fiert incearca copt.Introdu-i legume amestecate cu carne si redu treptat carnea(chiftelutele la cuptor sunt o modalitate buna de a-i introduce legume si seminte macinate).Rabdare si nervi de fier.Da cateva exemple de ce i-ai facut si a refuzat,poate te putem ajuta cu sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

la noi marea problema(pe langa altele) e ca mananca belbduit totul!
ca sa treaca pe mancat bucatele mici, inseamna mai putina papa vreo cateva zile si nu ne permitem.m-am sfatuti si cu dr si toti mi-au spus sa incerc chestia cu bucatele mici dupa 9 kg.
banana e strict interzisa pt el,din cauza megacolonului.

am rasnit amestec de fulgi de ovaz,secara,orz, am mestecat cu miere si lamaie(ii place f mult) eject total.a luat singur lamaia si a papat din ea.
am amestecat acelasi cereale,am adaugat seminte de in, am pus iaurt.a luat 3-4 lingurite.
am pus nuci la inmuiat,le-am lasat 12 ore, le-am curatat de coaja, le-am pasat, le-am....eject total.
am blenduit avocado, cu pulpa de masline, cu ulei de masline, cu cimbru, seminte de floarea soarelui si usturoi.5-6 lingurite. succes de casa!
am amestecat 5 feluri de masline,le-am belnduit,am pus cimbru, ulei de masline putin si usturoi.7-8 lingurite. succes imens!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Hai Adriana!!!
Nastere usoara si bebe sanatos!!!

Buna ziua, mamici dragi!

Noi am tot fost plecati, ca doar sunt in concediu. Am cununat duminica trecuta, am fost putin blocati in Tulcea (a se citi am batut judetul doua zile ca sa putem iesi spre Bucuresti), in rest suntem binisor, mai putin cu somnul. Va povestesc mai tarziu.

Am pus si eu banutii pentru avans, sper sa si ajungem la MI.

Ma duc sa vad ce si cum e cu Adriana si ce s-a mai intamplat prin delfinariu.

O zi minunata va doresc.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

vai, am galerie! Multumesc fetele, dar o sa mai dureze. Am avut contractii cam toata noaptea unele de m-au cocosat, dar spre dimineata s-au oprit. Deci, pitica mai sta putin.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fetele!

Hai Adriana!!! Iti doresc o nastere f usoara, sa vina bebelina cu bine si tu sa te refaci rapid! Ma gandesc cu drag la tine si sper sa fie totul usor si rapid!

Si noi tot cu nesomn... A stat de la 3 la 6 treaz. Isi tot baga degetele in gurita, parca mai si baleste. Poate mai e ceva colt de la masele de iesit... Nu stiu, da ma termina!

Ilinca, V cum mai doarme? Si-a revenit?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata dragelor

sunt fara chef, imi vine sa stau numai in pat si sa mananc
m-am cam saturat de galagie .m-am saturat sa fac curatenie zi de zi si sa nu vad nici un rezultat.

Crispro Andra e bine, a tinut-o putin raceala, 3-4 zile sa zic asa, are si acum putini muci dar doarme bine si poate respira.

Bumblee , uite pe acasa, nu umblam nicaieri ca nu avem unde. nu am mai intrat pe aici ca ma tot chinuie o masea de minte de vre-un an si ceva. m-a lasat o perioada dar acu a revenit. am fost la stomatolog si trebuie scoasa. neavand loc unde sa iasa , se afla undeva inspre obraz, bagata in gingie, e ciudata tare , dar imi da niste senazatii acum si mai tari ca a trebuit sa imi taie putin din gingie

Adriana acum am citit , ce emotii. sa ai o nastere usoara, bebe sanatos, papacios si somnoros

Rubia imi pare f rau ....rabdare multa si incredere in Dumnezeu si va veni si a 2 -a minune

Ochidut bine ati revenit cu picioarele pe pamant sa iti fie de bine vacanta acum te simti mai bine? la ce doctor ai avut nu m-as mira

Alice din greseala face nazbatii soacra, sigur nu o face intentionat, probabil vrea sa fie totul atat de bine incat o da in bara important e ca ai pe cineva sa te ajute, conteaza asa mult.... stiu eu ce zic

fug sa hranesc puica ca nu mai poate de "foame"...are 10 minute de cand spune papa papa papa papa si nu ca e flamanda...a baut 240 LP la 8 jumate...nu are nici 2 ore dar cine stie ce o fi vazut ea pe acolo de i sa facut asa gol in stomac deodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Adriana, iti doresc sa ai o nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

12+

Mergi la inceput