Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
crudiutalida spune:
Neata si de la noi
Uram si noi:"La multe lunite sarbatoritilor de azi"!!
offf noi ne chinuim cu o raceala,suntem pe antibiotic dar asta e.....mergem inainte!
Voiam sa va intreb daca stiti ceva recomandari pt cresterea imunitatii la bebelusi?
va pupam si va dorim o zi placuta in continuare!
navicula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crudiutalida Neata si de la noi Uram si noi:"La multe lunite sarbatoritilor de azi"!! offf noi ne chinuim cu o raceala,suntem pe antibiotic dar asta e.....mergem inainte! Voiam sa va intreb daca stiti ceva recomandari pt cresterea imunitatii la bebelusi? va pupam si va dorim o zi placuta in continuare! Talida,cea mai fericita mamica de Maria Alexandra(22 august 2011) |
sanatate multa. La copii asa mici nu stiu. Din pacate asta e modul lor de a-si intari imunitatea.
Gliana spune:
• ALEXANDRU de Laura13
• SOPHIA ADRIENNE de liv1300 - 1 iulie
• IARINA-MARIA de Dado - 1 august
MIRUNA-MIHAELA de Burtocika - 1 august
sa fiti sanatosi copilasi iepurasi
Gliana spune:
citat din mesajul lui Laura13 dani la ora 8 a facut febra 40. zau daca inteleg cum poate sa urce asa ... suuuuuuuuussssss de tot. si MOR de ciuda! alex a inceput si el sa aiba mucisori, sper sa ramana doar in stadiul asta. cam astea-s vestila, ma duc sa ma dorm cu dani ca la noapte tre' sa stau de sase n usoara Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
vai de mine.
Cum sunteti acum?
Laura13 spune:
dani e ceva mai bine, adica nu mai face febra mare, deocamata e chiar vesel si mucos
alex e ok, nu pare a fi afectat de ce are dani, cel putin deocamdata.
spuneam pe FB de progresele lui alex, ca tot sunt discutii . cel mai drag imi e ca efectiv progreseaza de la ora la ora. adica isi pune in cap o miscare si toata ziua numai la aia repeta. azi, de ex., a reusit sa se ridice in fundulet de be burtica. s-a rasucit si s-a impins in manutza si s-a ridicat. a lasat o mana de sprijin, inca nu se simte confortabil fara ea. totusi numai miscarea asta o repeta. si se chinuie si se munceste. si pana la urma ii reuseste. apoi cateva zile nu mai face nimic nou, parca intra asa intr-o stare de lene ... de' dupa asa realizari . apoi o ia de la capat cu cate o chestie.
cat despre discutii (mie nu prea imi place sa ma bag) dar mi se pare normal sa vb despre copiii nostrii, mici si mari, mi se pare normal ca ai mei sa fie cei mai cei PENTRU MINE, ma bucur SINCER de progresele tuturor copiilor (nu inseamna decat ca sunt sanatosi si se dezvolta frumos si asta imi doresc pentru TOTI copiii). recunosc ca florin de vreo 2 zile incearca sa il faca pe alex sa aplaude si sa faca "bravo" , dar nu ii iese. asta nu inseamna decat ca si alex va progresa, din idei venite de pe forum sau din propria lui initiativa, pentru mine nu prea conteaza. conteaza sa fie sanatos si sa se dezvolte normal. nici prea repede, nici prea incet, ci in ritmul lui. iar eu ma voi bucura de asta, pentru ca e copilul meu si il iubesc MULT DE TOT.
in rest va rog sa luam o pauza de la comentarii si pus paie de foc, sa redevenim mamicile unite cum eram, sa ne povestim despre micile comori, sa fim aceeasi gasca de dinainte, sa nu plece nimeni si sa incercam sa fim mai zen.
gasca, fara nici o exceptie.
corry_28 spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Fetelor , eu zic sa nu o punem pe Mihaela la zid. si eu sunt de parere ca se exagereaza cateodata in anumite privinte ...dar fiecare este liber sa scrie ce doreste . eu insa raman uimita ca unele persoane nu au curajul sa sustina ceea ce spuneau mai demult . ca sa nu mai zic de linguseli......care se intalnesc la tot pasul pe aici... Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011) |
Roberta84 spune:
Intru pentru ultima data pt a va saluta si a da o explicatie deciziei luate , desi pe majoritatea probabil nu intereseaza.
Pentru ca multe dintre voi nu ati citit probabil comentariile dupa fb de aseara , vreau sa explic de ce m-am aprins asa de tare pe chat si i-am vorbit Mihaelei fara perdea . Am vazut rosu in fata atunci cand Mihaela a spus ca daca am probleme nu inseamna ca trebuie sa o pun pe ea la zid . Deci In primul rand nu vad ce atat de grav am spus de s-a considerat pusa la zid ,a facut o afirmatie care nu mi s-a parut corecta si am comentat-o . Apoi nu stiu de ce a pozat in victima cand ea a fost prima care a vorbit ce nu trebuia si nu in ultimul rand faptul ca nici nu trebuia sa aduca in discutie problemele mele care nu au nici o legatura cu discutiile banale care s-au desfasurat . Am incercat sa imi cer scuze si sa uitam , insa s-a insistat cu replici cu subinteles ..
Cat despre linguseala , nu imi place si nu consider ca am facut-o ...
Pentru ca pe viitor sa evit a da cuiva ocazia sa ma mai jigneasca asa cum s-a facut aseara , prefer sa ma retrag .
Imi sunteti foarte dragi multe dintre voi, va multumesc pentru ca alaturi de voi am invatat multe , dar mi-am dat seama de anumite lucruri si nu mai pot continua . Va doresc multa sanatate atat voua cat si bebelusilor vostri.
Laura13 spune:
roberta te rog eu mult sa nu iei decizii pripite.
vorbeati la un moment dat pe FB despre veteranele forumului, imi place sa cred ca sunt una dintre ele, scriu aici de mai bine de 6 ani.
este un forum unde oricine isi poate da cu parerea. oricine poate spune ce vrea. pot alege sa fiu de acord sau nu, sa citesc sau nu.
nu imi plac anumite subiecte nu intru. nu imi plac anumite persoane dau scroll. pana la urma sunt destul de multe mamici, mult mai multe mamici, care imi sunt dragi. am legat prietenii frumoase si adevarate, oameni pe care i-am cunoscut face to face, oameni care imi plac, oameni pe care ii ajut la nevoie si care stiu ca ar sari daca as avea nevoie.
luati o pauza daca spiritele sunt prea incinse, luati o pauza daca anumite lucruri v-au deranjat, dar nu va retrageti dintr-un loc unde aveti prieteni, dintr-un loc de unde puteti invata multe, just because ...
gata cu discutiile urate, hadeti sa ne intoarcem la prichideii nostrii, ei sunt cei care conteaza de fapt in toata ecuatia asta, nu orgoliile, impresiile, nervii si supararile.
va rog.
Gliana spune:
citat din mesajul lui Laura13 PS. multumim pentru urari, am baiet mare ... 7 LUNI!!!!!!!!!! Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
CORECT
SA FIE SANATOS SI FELICITARI PT AMBITIE...PARE AMBITIOS...