Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Fetelor , eu zic sa nu o punem pe Mihaela la zid.
si eu sunt de parere ca se exagereaza cateodata in anumite privinte ...dar fiecare este liber sa scrie ce doreste .
eu insa raman uimita ca unele persoane nu au curajul sa sustina ceea ce spuneau mai demult .
ca sa nu mai zic de linguseli......care se intalnesc la tot pasul pe aici...[/font=Comic Sans MS]

Eu sincer nu inteleg ce vrei sa zici si de ce vorbesti cu subanteles! La ce te referi cand spui "linguseli"? La faptul ca scriem cuvinte frumoase la poze, ca apreciem frumusetea sau performantele bebeilor?

Mamica de zanik [font=Comic Sans MS]Arianna-Maria (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Buna dimineata!
Sper ca noaptea a fost un sfesnic bun si au mai trecut supararile, pentru ca nu-si au rostul. Au fost niste neintelegeri care pe fondul oboselii, a statului in casa, a grijilor de tot felul au escaladat. Nu mi-ar placea ca vreuna dintre fete sa plece, suntem diferite, dar chiar in asta consta frumusetea.
pentru fetele suparate.

Mergi la inceput

Laura 13 imi pare rau ca Dani a facut febra, sper ca peste noapte a fost liniste.
La multe lunite frumosului de Alex .
Anca28 mamica si printesa suparata. Poate e mai sensibila Natalia si o doare chiar cresterea dintilor in gingie inainte de a se vedea efectiv, si de a erupe. Si Luca de cateva nopti se trezeste des daca e in patut la el, iar in patul nostru e ca-n sanul Evei
SDCristian eu vazusem filmarea cand Carol ii dadea suzeta lui Patrik. Oricum ai o familie frumoasa, bucurate de ea.
Anaemi sper ca Filip e mai bine, tu esti mai bine si ai scapat de eseuri.

Mergi la inceput

Aseara fiica mea ma declarat "gatitoreasa foarte buna" si m-a incoronat "painetoreasa" pentru ca in sfarsit dupa o jumatate de an de facut paine cu faina neagra, integrala sau de secara am nimerit una pe gustul ei.
Pentru cele care fac paine in casa
http://codrudepaine.ro/2011/06/painea-cu-gust-de-acasa/
pe mine m-a ajutat foarte mult, am inceput sa fac paine buna, chiar daca fara maia.

Mergi la inceput

La multi ani! Omibaba

La multe lunite si celorlalte sarbatorite ale zilei:
MIRUNA-MIHAELA de Burtocika
SOPHIA ADRIENNE de liv1300
IARINA-MARIA de Dado
sa cresteti mari printeselor si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Cu intarziere urez si eu La multi ani Omibaba!!

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!
ALEX de Laura
SOPHIA de Liv1300
IARINA de Dado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

LA MULTI ANI OMIBABA

astazi am facut kineto mai devreme, era mai odihnit, asa ca a plans doar jumatate ca pana acuma

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

LA MULTI ANI OMIBABA

astazi am facut kineto mai devreme, era mai odihnit, asa ca a plans doar jumatate ca pana acuma

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Bravo Patrick, sper sa fie din ce in ce mai bine si sa ajunga sa zambeasca la masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

ALEXANDRU de Laura13

OMIBABA

Nici noi nu avem dinti

Cristi cat de scump e Carol . M-am uitat si la celalalt filmulet (cu suzi) si se vede il iubeste mult pe Pat. si sper ca te simti mai bine. Poate e mai bine sa faceti sedintele de kineto mai devreme cum a fost azi, sa fie mai odihnit.

Laura cum mai e Dani? Sanatate multa . Asa e si Razvi cand face temperatura, seara urca in draci.

Ilida, nici Andra nu sta stralucit la circumferinta craniana, acum la 5 luni avea 42, de aceea te-am intrebat. Dar de ce zici ca o ia in jos curba, caci el a crescut in fiecare luna, ce e drept nu mult, dar a crescut. Poate ar trebui sa intrebi medicul si poate sa faceti ceva investigatii suplimentare daca esti ingrijorata. Stiu ca se coreleaza si cu circumferinta toracica, noi nici aici nu stam stralucit, dar nici greutatea nu e OK.

fetele si sper sa reusim cu toatele sa trecem peste momentele aprinse din ultima perioada si sa ne bucuram de minunatiile pe care le avem langa noi.

Am ras aseara cu lacrimi. Andra radea de rasul lui Razvi, Razvi de rasul ei si eu cu tati de amandoi .

Ma doare spatele de mor, de vreo 2 zile am un junghi care nu ma lasa deloc. Aseara stateam in pat cu Razvi si m-a auzit ca ma vaiet (ma doare la orice miscare) si imi zice "gata mami, fac eu, nu mai doae patele" si il vad ca se apuca sa ma maseze cu manutele alea mici. "Mersi Razvi, gata, nu ma mai doare". "Cu laere (placere) mami, sa nu ma oara patele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Ma doare spatele de mor, de vreo 2 zile am un junghi care nu ma lasa deloc. Aseara stateam in pat cu Razvi si m-a auzit ca ma vaiet (ma doare la orice miscare) si imi zice "gata mami, fac eu, nu mai doae patele" si il vad ca se apuca sa ma maseze cu manutele alea mici. "Mersi Razvi, gata, nu ma mai doare". "Cu laere (placere) mami, sa nu ma oara patele"

Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011)
[/quote]

Off mititelu..cred ca te ai topit toatace dragut din partea lui..uite astfel de momente si parca uiti de tot ..de nopti nedormite si dureri ..cata grija are el de mamik lui!!pup mamiksa treaca durerea de spate!!

LAURA CUM E DANI???

RAMO nici noi nu avem dintisori

Mergi la inceput