Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Gliana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roberta84 Intru pentru ultima data pt a va saluta si a da o explicatie deciziei luate , desi pe majoritatea probabil nu intereseaza. Pentru ca multe dintre voi nu ati citit probabil comentariile dupa fb de aseara , vreau sa explic de ce m-am aprins asa de tare pe chat si i-am vorbit Mihaelei fara perdea . Am vazut rosu in fata atunci cand Mihaela a spus ca daca am probleme nu inseamna ca trebuie sa o pun pe ea la zid . Deci In primul rand nu vad ce atat de grav am spus de s-a considerat pusa la zid ,a facut o afirmatie care nu mi s-a parut corecta si am comentat-o . Apoi nu stiu de ce a pozat in victima cand ea a fost prima care a vorbit ce nu trebuia si nu in ultimul rand faptul ca nici nu trebuia sa aduca in discutie problemele mele care nu au nici o legatura cu discutiile banale care s-au desfasurat . Am incercat sa imi cer scuze si sa uitam , insa s-a insistat cu replici cu subinteles .. Cat despre linguseala , nu imi place si nu consider ca am facut-o ... Pentru ca pe viitor sa evit a da cuiva ocazia sa ma mai jigneasca asa cum s-a facut aseara , prefer sa ma retrag . Imi sunteti foarte dragi multe dintre voi, va multumesc pentru ca alaturi de voi am invatat multe , dar mi-am dat seama de anumite lucruri si nu mai pot continua . Va doresc multa sanatate atat voua cat si bebelusilor vostri. fericita de Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
INCREDIBIL.....
Imi este f ciuda ca s-a ajuns aici:(((( chiar imi pare ff rau
Roberta, linisteste-te, o saptamana, doua, cat vrei tu, apoi te asteptam sa te intorci, sa faceti pace pt ca indata intram in post si voi fetelor nici nu va cunoasteti si va certati? Doamne...da se poate asa ceva la noi in grup? Eram cel mai fain grup....Ce si-a bagat necuratul coada???
Numai soacrele astea sunt de vina :)))))
corry_28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulusor77
lulusor77 mami fericita de Eric (10.08.2011) |
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulusor77
lulusor77 mami fericita de Eric (10.08.2011) |
:)))))))))))))))))))))))00
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Krissy spune:
La multi ani OMIBABA! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ce-i mai bun in viata!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Mai doamnelor, recunosc ca nu am mai citit de un capitol intreg dar de pe FB am inteles ca se petrec lucruri urate si am incercat sa inteleg ce s-a intamplat. Din putinul pe care l-am citit am vazut in primul rand ca reactiile sunt exagerate de ambele parti si din pacate au degenerat prea mult.
Un singur lucru vreau sa va reamintesc tuturor (ca am ami zis cu alte ocazii): lasati va rog ce-i al virtualului in virtual, nu luati nimic personal de aici in viata reala, caci fiecare are destule, neimpartasite pe un forum public (intre noi fie vorba pe cale de disparitie intr-un viitor destul de apropiat, FB stie de ce), cu care sa isi bata capul!!! Forumul clar nu este pt oricine, poate fi ca un mind-game si nu doar divertisment si informare.
Unele fete sunt mai sensibile, mai vulnerabile, au probleme in afara, sunt usor influentabile, altele sunt mai competitive si intolerante si trebuie sa castige intotdeauna, altele sunt timide si nesigure, si uite asa forumul poate deveni un teatru de desfasurare al frustrarilor, nemultumirilor sau orgoliilor. Si nu e nimic anormal in asta, la diversitatea asta generoasa de caractere, trairi si experiente de viata foarte diferite! Insa nu uitati ca verba volant, scripta manent, si trebuie sa ne asumam cu responsabilitate consecintele si reactiile pt ceea ce scriem aici - cu intentie sau fara, ce-i pleznit, pleznit ramane!
Eu una sunt ca intotdeauna pt liberatate totala de exprimare, ca de aia e un forum public, dar avem si obligatia de a exercitat dreptul asta cu respect, bun simt si toleranta pt ceilalti membrii ai grupului! Lucru valabil pt ambele tabere ale polemicilor! Asa ca relax fetelor, pe cuvant ca nu merita, aveti cu toate o viata si lucruri mai importante, daca va luati prea mult in serios aici si acordati prea mare importanta unui forum in viata voastra e cam ingrijorator, parerea mea... Detasati-va din cand in cand de dependenta asta, si o sa vedeti ca puteti privi mult mai relaxate si indiferente la chestiile astea marunte si nesemnificative.
Sanatoase sa fim cu toate, alaturi de familiile noastre, liniste, intelegere si viata buna sa avem, restul fie nu au importanta, fie se rezolva!!! Amin
Gabrielita81 spune:
Aoleu de cand nu am mai intrat eu se intampla cam multe rele.......eu sunt noua aici si nu vreau sa ma bag dar o mica parere am. Fetelor avem toate copii minunati si frumosi si destepti si.........va pup pe toate si am sa stau pe tusa pana trece valul sper sa nu stau pe tusa prea mult
mihahegarty spune:
La multe lunite bebeilor nascuti pe 1!
Imi m a trezit azi noapte tot la 1 ora jumate-2 si am fost terminata azi dimineata. Ca intotdeauna, al meu sot a avut grija de Imi si a lucrat si de acasa. Jos palaria pentru el! M am trezit dupa un somn adanc la 12.45. Am zis sarumana de 1000 de ori. Ma simt fresh si fericita!
Ceea ce va doresc la toate pe ziua de azi.
Ruxiiiii spune:
Si eu scriu pt ultima data pe acest forum!
Nu ma mai regasesc dupa faza de ieri! Eu nu sunt asa de detasata! Ma bucur ca voi puteti ! Eu nu!
Oricum eu am sustinut o ideea si persoana ....daca Mihaela era o membra activa care rabufnea nu ma bagam...insa aceasta fata a postat acum mult timp, nu stim nimc despre bebele ei, nici de bine nici de rau, nu a impartasit nimic cu noi, dar are dreptul sa comenteze despre altele ! Nu mi se pare ok sa nu am atitudine fata de asta si nu mi s-a parut ok bunatatea exacerbata! Ea a jignit si noi suntem cele care o punem la zid!
Am vazut clar cum unele din voi v-ati racorit prin spusele Mihaelei vis-a-vis de Paula si nu mi s-a parut frumos! Am fost acuzata si de vendetta! Ei bine era doar solidaritate!
E importannt ca am vazut totusi unele chestii!
Sunt mamici care imi sunt dragi si cu acre probabil voi mai tine legatura altfel decat forum!
Ma puteti sterge si dupa FB!
O zi buna tuturor!
v_florina spune:
later edit: am dat refresh si s-a copiat iar mesajul. Scriu de pe tel.
Krissy, nu o puteai spune mai bine.
Gliana, ai dreptate, soacrele-s de vina. A mea nu a mai venit azi, am sunat-o eu gandindu-ma ca poate s-a intamplat ceva. Era acasa, s-a gandit sa vina maine. Oricum terminasem treaba, si bine am facut.
v_florina spune:
bravo Miha, super bine ca te ajuta sotul. Si stefan tot la 2 ore se trezeste de cateva zile, sper sa fie doar o pasa. A cam inceput sa intinda mainile disperat la mancarea noastra.
Krissy, nu o puteai spune mai bine.
Gliana, ai dreptate, soacrele-s de vina. A mea nu a mai venit azi, am sunat-o eu gandindu-ma ca poate s-a intamplat ceva. Era acasa, s-a gandit sa vina maine. Oricum terminasem treaba, si bine am facut.