Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
bebinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian AM ZIS MAMA mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
Bravooo!!!
anaemi spune:
buna fetele !
La multe lunite Euard!!! Pufi, ce mai faceti?
Noi suntem mai bine. Maine nu cred ca ma mai duc la doctor, din cauza vremii, plus ca sunt si cu toti piticii acasa si mi-e greu sa ma car cu toti dupa mine. Ufffff, abia astept sa vina caldura!!!!!
Am terminat si eu in sfarsit cu scoala ...mai am doar lucrarea la vara si gata...mi-a iesit si pe nas !!!
Ca sa continuam seria de incidente incepute duminica,marti seara i-a fost f rau si sotului, iar aseara cand am iesit pana la cora , tot el a alunecat pe gheata si a cazut si era si cu Petru in brate. Bine ca a cazut in genunchi si bine ca nu si-a rupt piciorul, ca asta ne mai lipsea.
Petru, a turuit zilele trecute numai dadadadaa si bababababa, printre care i-a scapat si un tata si un mama unul dupa altul ...bineinteles ca acum a renuntat sa mai zica orice pt ca nu i se mai pare interesant si a ramas la chiraieli
De iesit am iesit dor pana la masina sau taxi...ca altfel ni se suie copiii in cap si o luam razna cu totii; fac astia mici dezastru in casa, seara este toata casa cu c*ru in sus
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
bebinuta spune:
citat din mesajul lui madybulancea buna fetelor... andra felicitari ptr diversificare,treb sa incep si eu pt ca rares tipa cand pap eu se afunca peste mine...e disperat... Eu sunt tare suparata,rares are o iritatie inghinala de 3 luni si nu trece cu nimic,am fost la dermato de nu stiu cate ori si l-am dat cu bepamthen,albastru de metil,sudocrem,pimafucort,pediatril de la avene pt eriterm,atoderm,cetrimide,am schimbat pampersi,am schimbat gelul de dus,am dat cu apa termala,cu lanolina,acum dam cu ulei de masline si park nu mai e asa rosu dar altceva nimic....nu mai stiu is disperata...diseara ma duc iar la dermato...mai este iritat si dupa urechi....stiti voi ceva miraculos?????sau de lA ce ar putea fi???VA ROG AJUTATI-MA MACAR CU O PARERE Mami de Razvan si Rares |
Din pacate nu stiu ce ai mai putea folosi
Ce a spus dermatologul?
bebinuta spune:
citat din mesajul lui lulusor77 'Neata fetele! Revenim si noi dupa o perioada de stat in butoi, dar cu tot gerul de-afara soarele straluceste asa frumos, asa ca m-am decis sa ies sa-l salut. Noi suntem parca mai bine. Lapticul se pare ca a revenit, iar Eric ia din nou in greutate. Apropos de asta, Gliana, Ilida, si cine mai era interesata de stimularea lactatiei, eu pe langa pompat si pus des la san, am mancat ff multi fulgi de ovaz. Am citit undeva asta si-am incercat si eu. Mai citesem ca si sucul de morcovi sau morcovi consumati ca atare ar stimula lactatia. Succes! Performante noi nu avem, suntem chiar un pic in urma, dar o pun pe seama faptului ca bietul copil e prea ocupat sa se scarpine in loc sa-si foloseasca energia pt. a invata lucruri noi. In leg. cu dermatita, ni s-a amanat evaluarea cu o sapt., asa ca abia sapt. viit. voi stii ceva concret. Intre timp merg in continuare cu dieta mea saraca in proteina animala si acizi si fara alimente alergene. De o sapt. il ung cu ulei de ciubotica cucului, iar de 4 zile ii dau probiotice Diclofor 30, care sunt recomandate pt. tratarea DA. Poate e doar coincidenta, dar Eric se simte mai bine, eczemele nu mai supureaza, iar de 2 zile nu mai gasesc dimineata patul plin de sange. Sper ca informatiile sa ajute mamicile cu acesata probl. lulusor77 mami fericita de Eric (10.08.2011) |
Eric sa se faca bine si ma bucur ca ai laptic mult.
anaemi spune:
Eliza felicitari pt dintisor !
Patrick felicitari !
Ramona, eu ii dau lui Petru cereale de la Humana.
Andra, felicitari ca ati inceput diversificarea!
Oxi si eu ii dau fructele pe razatoarea de sticla. suc nu-i mai dau.
Apa , eu nu prea i-am dat si cand i-am dat a fost din pahar...a plescanit el acolo
Oana si P mai stranuta; cand il apuca o face de cateva ori la rand. De tusit tuseste si mucos este ...in altfel nu prea a fost
Crisspy, noi ne-am comandat un umidificator gorenje cu aer rece (dupa patania cu F, nici nu m-am mai gandit la alta varianta). Maine ne vine.
Florina m-ai super amuzat.
Michelle, ma bucur ca ai mai scris ; chiar ma gandeam la voi.
Lulushor sper din suflet sa scapati de DA pacatoasa.
Laura ma bucur ca Dani este mai bine! Tu ai grija de tine!
Va pup taare pe toate fetele fara exceptie.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
p.s cred ca o sa fac si eu sambata gogosile alea piticii mei sunt innebuniti dupa gogosi
Oxi vrem si noi reteta prajituricii.
Eu acum am in frigider prajitura magica mega usor si rapid de facut si f buna
anaemi spune:
reteta prajitura magica
Ingrediente
110 gr unt topit
140 gr biscuiti macinati ca pesmetul
65 gr nuca cocos
170 gr fulgi sau chipsuri de ciocolata
100 gr nuca taiata marunt (dar nu macinata!)
400 ml lapte condensat
Bucati: 16
Preparare
1. Intr-o tava de 20 x 20 cm puneti toate ingredientele, in straturi, in ordinea data in reteta. Pentru ca straturile sa iasa mai bine le puteti nivela cu dosul unei furculite.
2. Dati la cuptor la 180C pentru 35 minute.
3. Lasati sa se raceasca complet, apoi puteti sa o taiati patrate. Se pastreaza la frigider.
oxidoni spune:
citat din mesajul lui adra_bell Fii-mea n-a mancat cereale, am luat vreo 4 tipuri si am renuntat la aruncat banii. Pe la 9 luni, poate mai devreme am inceput sa-i dau orez cu legume sau pilaf cu carne si un pic mai tarziu mancare din grau d-ala mic arabeasca, imi scapa numele, cu legume i-o faceam. N-a mancat niciodata cereale la cutie, nu sunt obligatorii si nici indispensabile in nutritie, ba eu chiar cred ca exista o adevarata industrie creata pe pielea copiilor nostri si pe buzunarele parintilor prin inducerea unor false nevoi Vreau eu reteta aia cu mere blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Reteta de prajitura cu mere:
1 cana faina, 1 cana zahar, 1 cana lapte praf, 1 cana gris, 1 pl praf de copt. Se amesteca si se imparte in 2 parti egale. Intr-o tava cu hartie de copt se pune o parte din amestec, peste el fir subtire de ulei...pus in spirala, apoi mere rase (nescurse, necalite... ci simple). Urmeaza a doua parte de amestec, iar ulei, iar mar.
Se da la cuptor. La final, puteti presara zahar pudra.
Pofta buna :)
v_florina spune:
Ce bine suna prajitura magica!
Eu am facut azi placinta cu branza dulce. Si ca ma enervati, o sa-mi fac si eu gogosi, da' din alea cu iaurt, care ies cu codite.
Eliza, felicitari pentru dintzuc! Ia sa i-l arati lui Iustin
Patrick, bravo baiat mare, asa sa o strigi pe mama!
Petru, felicitari pentru mama si tata!
Lulusor, ma bucur ca Eric a fost mai bine, sa speram ca scapati de puseul asta de DA!
Michelle, bine ai revenit!
Oana B, si Stefan stranuta si tuseste. Tuseste de la saliva cred. STranuta de cateva ori pe zi, fara exceptie.
Filip de Adra, sa ai o diversificare usoara si sa deschizi guritza la fiecare lingurita!
Ramona, ma bucur ca merge bine cu diversificarea, asa sontac-sontac, macar ati inceput ceva. Bravo!
Oxidoni, noi n-am inceput inca, nu te pot sfatui...
Laura, bravo, rasufli usurata!
Stefan deschide gurita cand il tin in brate si mananc. Se intinde cu manutele la furculita, la farfurie, inclusiv la sticla de apa.
bebinuta spune:
citat din mesajul lui anaemi buna fetele ! La multe lunite Euard!!! Pufi, ce mai faceti? Noi suntem mai bine. Maine nu cred ca ma mai duc la doctor, din cauza vremii, plus ca sunt si cu toti piticii acasa si mi-e greu sa ma car cu toti dupa mine. Ufffff, abia astept sa vina caldura!!!!! Am terminat si eu in sfarsit cu scoala ...mai am doar lucrarea la vara si gata...mi-a iesit si pe nas !!! Ca sa continuam seria de incidente incepute duminica,marti seara i-a fost f rau si sotului, iar aseara cand am iesit pana la cora , tot el a alunecat pe gheata si a cazut si era si cu Petru in brate. Bine ca a cazut in genunchi si bine ca nu si-a rupt piciorul, ca asta ne mai lipsea. Petru, a turuit zilele trecute numai dadadadaa si bababababa, printre care i-a scapat si un tata si un mama unul dupa altul ...bineinteles ca acum a renuntat sa mai zica orice pt ca nu i se mai pare interesant si a ramas la chiraieli De iesit am iesit dor pana la masina sau taxi...ca altfel ni se suie copiii in cap si o luam razna cu totii; fac astia mici dezastru in casa, seara este toata casa cu c*ru in sus Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Anaemi si pentru tine o .
Bine ca nu si-a rupt piciorul...asta ar fi lipsit.
Bravo Petru!