Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Fii-mea n-a mancat cereale, am luat vreo 4 tipuri si am renuntat la aruncat banii. Pe la 9 luni, poate mai devreme am inceput sa-i dau orez cu legume sau pilaf cu carne si un pic mai tarziu mancare din grau d-ala mic arabeasca, imi scapa numele, cu legume i-o faceam. N-a mancat niciodata cereale la cutie, nu sunt obligatorii si nici indispensabile in nutritie, ba eu chiar cred ca exista o adevarata industrie creata pe pielea copiilor nostri si pe buzunarele parintilor prin inducerea unor false nevoi. |
Corry, orezul brun are acelasi impact asupra organismului ca si orezul normal, in principal cu mici variatiuni la fibre (mai multe). Daca copiii suporta orezul si nu se constipa, e o alegere buna. Poti face "mamaliga" din faina de orez, la fel ca si din mei, sau poti fierbe si da la robot ca sa obtii o pasta cu care sa lucrezi, oricum e bine. Insa eu personal fug de orezul conventional, mai ales pt copii, fiind grana fara exagerare cea mai contaminata cu pesticide din lume, dat fiind ca e cultivat in apa/balti, care acumuleaza si transfera plantei toate minunile cu care e stropita.
bebinuta spune:
citat din mesajul lui babyblue ma enerveaza ca se gasesc fff greu cerealele cu mei, ovaz . practic cu mei doar de la holle si pe site nu mai au, iar cu ovaz doar de la topfer , un sortiment si de la humana, inca unul. atat! in rest, totul, dar totul e pe baza de orez, iar pe iustin il constipa ca naiba si nu i pot da. cum ii dau, cum face crampe si urla constipat. pe cele de mei le a tolerat excelent. fetelor, voi ce folositi? de unde faceti rost? _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Eu am gasit pe site-ul Laculverde.ro
Gliana spune:
citat din mesajul lui sdcristian AM ZIS MAMA mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
felicitari:))
Cam acum incep ei sa spuna.
Eric spune cand boceste un fel de mamamamama :)))))))))
babyblue spune:
felicitari patrick!!!!!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
alina_din spune:
citat din mesajul lui oxidoni Buna si de la noi! La multe lunite sarbatoritilor si sanatate multa la toata lumea! Eu inca nu am inchis niciun ochi...m-a tot tinut Miruna in 'priza', cu treziri dese, iar pe la 1 juma au ajuns la noi mama, cu sora si cumnatul. Am mai stat putin cu ei, iar de la 2 ma chinui sa adorm. Acum alaptez...daca tot nu adormeam Fetelor, voi le mai dati la copii suc de fructe? Ca eu la masa de la 10 i le dau pe razatoarea de sticla, si suc nu mai primeste. Avocado poate da scaune moi? Si inca ceva...cand se recomanda introducerea branzicii cu fructe? De la ce varsta? Va pupam pe toate si sa aveti noapte usoara! Mami de minune de fetita Miruna-Maria (14 iulie 2011) |
Trezirile dese s-ar putea sa fie de la dintisori. Asa am patit si noi. Se trezea mereu plangand noaptea.
Cu exceptia morcovului pe care l-am facut sus toate celelalte, adica fructele (mar, para, avocado) i le-am dat prin razatoarea de sticla, iar banana pasata cu furculita. Noi nu am avut probleme de la nici un fruct. Avocado i l-am dat cu mar si nu s-a constipat si nici nu a facut scaun moale.
Laura13 spune:
bravo patrick!!!!!!!!!!
bravo eliza!!!!!!!!!!
alymih ii voi face branzica cu lapte uht, 3.5% grasime, probabil dorna.
eu ma simt cumplit, ma doare in dreapta ffff tare, ma gandesc la apendicita sau oi fi racit la ovare (desi nu am patit-o niciodata). oricum, ma simt cumplit, alex doarme asa ca ma duc sa zac in pat.
n usoara tuturor
navicula spune:
citat din mesajul lui LORIALEX La multe lunite EDU de pufi! Sanatate si numai bucurii! |
si noi va uram multe lunite cu bucurii
Felicitari Eliza pentru dintisor si bine ai venit in clubul iepurasilor