Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)
Raspunsuri - Pagina 4
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Micki, eu acum am vazut pozele cu Andra...nu stiu cum de mi-au scapat. Este tare frumoasa si ochisorii parca nu ii mai are verzi, sau mi se pare? Cum ai facut acei cartofi la cuptor?...ai gaurit cartoful si ai bagat untul...se poate mai detaliat? ca vreau sa fac si eu daca tot zici ca sunt buni. Te rog frumos! Eduard Andrei 02.04.2011 |
le-am pus ieri dar am uitat sa anuntokii sunt verzui..si nu sunt..nici eu nu mai stiu
am facut o scobitura de-a lungul in cartof ( ai mei erau mai lunguieti) si am pus bucatele de unt..acum am sa-i servesc andrei cu branzica dulce si avocado..iar lui vlad cu branzica..
sa vedem daca au succes..cum spuneam, sunt dificili la gust..nu toata lumea ii accepta
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki, uite ca tot vroiam sA TE INTREB: cum se simte nepotica?? eu si daca as tine acasa cu siguranta nu as gati nimic. ori as comanda de la o firma de catering ori as comanda pizza. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
e spre bine..dar mai e de munca sa recupereze si multa rugaciune/speranta pana acum a avut mult mult noroc spunem noi..
AllyLaur spune:
Madutza, am primit ! Acum astept poze cu iubitii mei!
Lavinia, si eu sunt mai ”taioasa„ asa cu soacra, dar numai cand ma supara sau deranjeaza cu ceva ,in rest nu. Eu nu am tinut niciodata in mine cand m-a enervat cu ceva, i-am spus in fata si nu foarte frumos . Se supara cand ma iau de ea, plange, dar stie ceea ce ma deranjeaza si ce nu. Stiu ca poate sunt rea uneori dar, fiecare cu piticii lui.
catank spune:
ei mada....sa stii ca barbatii nu sunt ca femeile, mai ales ca mamicile. De multe ori imi zic bine ca nu o schimba, sau sa o spele, sau sa-i serveasca masa....ce ma bucura este faptul ca se joaca!Ei...dar nu mult, putin si bine...
Stii cum se spune, nu e suficient sa-i schimbi, sa-i speli, sa-i imbraci..etc..trebuie sa te joci cu ei, etc
Intr-un timp sotul se juca intens cu ea si cand pleca plangea dupa el, ..ei dupa o perioada, mai statea sotul cu ea mai mult si eu mai trebaluiam pe la bucatarie, si el statea cu ochii in televizor si I bazaia ca nu e bagata in seama. Si imi spune sotul...pai vrea la tine, cu tine nu plange...pai da ptr ca tu stai la tv in loc sa te joci cu ea. Acum stiti ce-i fac?Cand ii las mai mult timp impreuna (nu se intampla f des si maxim o ora) are tv inchis...sa vez ce chitaiala e de ei.... Il invat si pe el cum si cei place ei...sa constuiasca din cuburi si I darama, sau..etc diverse... dar musai tv inchis
Multam mada ptr carti. Merg acum sa verific
bb_yasmi spune:
miki, poop mica ochioasa!!!
ally, eu stiu de ce am acest comportament.....o compar cu mama mea...si ca ea nu poate fi nimeni!!!
AllyLaur spune:
Micki, multumesc! O sa fac si eu reteta asta dar nu cu , cartof dulce ca nu am momentan in casa. As fi vrut si eu ca Duracell sa aiba ochisorii verzi ca ai mei, dar nu a fost sa fie. Ii are negrii,minunati. cra,cra.
AllyLaur spune:
Lavinia, ai mare dreptate...ca mama nu etse alta. Dar, merita si soacrele ”o sansa„ .
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki...ai pus pozici si nu spui????? merg si eu sa le vad!!! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
ee, nimic special ca nici nu prea le-am mai facut poze..doar asa ceva prins ieri prin casa..am vrut sa le schimb pe cele cu craciunul ca deveneam melancolica