Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)
Raspunsuri - Pagina 5
madutza_bra spune:
miki, sotul lucreaza in vanzari,,deci da..vorbeste f mult de felul lui..dar cu adultii...
Seara eu o culc pe cata si el pe cristi, din vara l-am pus sa-i citeasca cate o poveste in fiecare seara (eu oricum ii citeam la somnul de pranz) si cand ies de la Cata din camera il aud citind..turuie poveste..fara intonatie..fara sa se opreasca pt explicatii etc clar nu are rabdare...
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Lavinia, ai mare dreptate...ca mama nu etse alta. Dar, merita si soacrele ”o sansa„ . Eduard Andrei 02.04.2011 |
hmmmm iti este frica asai?cand s-o schimba roata??!!! sa vezi c spune scumpa ta nora despre tine
madutza_bra spune:
catank, cred ca a iesit f frumos la tine. Eu m-am hotarat pana la urma asa :www.bucataras.ro/retete/rulada-de-cascaval-502.html" target="_blank">rulada de cascaval, www.bucataras.ro/retete/salata-de-cruditati-cu-pui-pe-felie-de-mar-2038.html" target="_blank"> Salata de legume cu pui pe feliute de mar, Oua cu maioneza, rosii umplute cu vinete, castarvete (preferatul lui cristi), salam, sunca.
Apoi sarmale, apoi friptura (porc si vita sau pui), tort si chec.
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
hmmmm iti este frica asai?cand s-o schimba roata??!!! sa vezi c spune scumpa ta nora despre tine Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
aiii catank!! dupa cum pare ally este ca si mine....deci...sa vedem cum o sa le mearga lor cu noi
madutza_bra spune:
laura, bine ai revenit. Ma bucur ca ai din nou net. Sunteti acasa sau la soacra? printesa ta este fff frumoasa
miki, super tare Andra cu covrigul in gurita peste tot
AllyLaur spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
hmmmm iti este frica asai?cand s-o schimba roata??!!! sa vezi c spune scumpa ta nora despre tine Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
djlaura01 spune:
suntem acasa ca am avut un mare scandal cu soacra mea
va povestesc mai tarziu acum tre sa culc maimutica