Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami multasanatate!@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Scot putin motatele, ca maine avem primii copilasi aniversati. Uraaaaaaaaaaa. Ce a trecut un an

Alexandru si David Alexandru, la multi ani, sa fiti sanatosi, voiosi si sa va bucurati parintii!!!!!!

Eu am scris anticipat, ca Dumnezeu stie, poate maine nu am net si nu vreau sa ratez primele urari pentru pruncutii nostri. Fetelor , ce puiuti mari avem, ce a trecut timpul.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am pus urlatoarea la nani iar, am circ sigur mai tarziu dupa baita sa o pun la nani pentru la noapte, dar asta e .... ce sa ii fac daca toata ziua a avut de treaba si numa nu a vrut sa doarma?

Alexina hai cu vestile de la casuta si poziciiiiiiii!!!!! vrem sa vedem si noi sper ca ai spart paharul de sampanie de prag da ?

oana multumim de urare nu te vad in listuta dar stiu ca ai lasat odata datele, mai zi-le odata sa te trecem, data trecuta sa ne ierti am uitat pozici mai multe cu piticul tau nu ne arati? cea de la avatar e dulce rau

cami sanatate si cauta poate gasesti pe cineva sa stea cu fetele 2-3 ore pe zi si tu sa te mai odihnesti stiu, usor de spus.... dar incearca , poate se gaseste o solutie cumva, tu asa nu o mai poti duce mult... te rog ai grija de tine, mama mea a avut hepatita acum multi ani din cauza oboselii cronice, si e tare rau , ai grija

yvyana, am vazut pozele, ce de idei are Larisa, peste tot se baga ea sa analizeze ce scumpa e cum face ea mutrite cand o gasesti pe unde se ascunde

Andreea te astept da sa stii ca si aici e frigut si bate un vant receeee de la Polul nord, au mama.... dar nu e asa ger ca la voi dei hai ....

Ailed ce boroboatze mai face Dodo? am citit ca face pa ? a mea a descoperit de ieri cum se bate din palme si azi si aseara m-a innebunit numai clap clap face pa si hello de vreo 2 sapt si s-o vezi in oglinda cat e de incantata si da din manuta ca nebuna, zici ca nu are frana

ma duc ca mi-a ajuns barbatu` acasa, sa-l hranesc ca a venit pe bicicleta si e frig rau afara, tre` sa fie tare flamand

seara buna si ne auzim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti primele impresii ca si proprietari si sa ne arati pozici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Strumphy superba piscoata; mami si tati nu sunt mai prejos!

Am pus cateva poze sa vedeti pe unde se ascunde picea mea. Nu le-am micsorat ca nu am timp si nu le las mult!

Uff a inceput pitica scandalul!

yvi, Spidergirl o faci la cum se urca peste tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Madutza, astept pozele promise...nu am uitat de ele. Tu ?

Eduard Andrei 02.04.2011

eu da off si acum doarme cristinel, hai ca-mi pun biletel sa-i fac maine dimineata inainte de gradi. in seara asta a fost la tuns cu tati si ii sta si lui parul intr-un fel..cand nu e tuns e mereu ciufulit
Ma ierti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu am juniorulin seara aceasta la buni.....am facut o baie de o ora...m-am cremuit inca jumatate de ora...vaiiii cata relaxare....de mult nu am mai avut parte de asa ceva!!!

mada, ce scumpicaeste cata!!! dar ne-ai amagit asa doar cu 2 poze??!!

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

astea 2 poze sunt ultimele facute de dinainte sa dea gerul/zapada si sunt facute cu tel Nu mai vrea nici unul din ei sa stea frumos la poze..mereu ii prind cu spatele sau vor sa-mi traga de aparat

Mergi la inceput

Strumph, oana e in listuta..dar jos de tot, la fluturasi de iunie

cami, multa sanatate. imi pare bine ca mai vine sa te ajute cineva. Nu e buna deloc oboseala asta acumulata. poate reusiti cumva sa o faceti pe Antonia sa doarma toata noaptea si sa te poti si tu odihni. petra parca nu se mai trezeste, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

eu ma bag la nani va poooooooopo noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

madutza, am intrat repede repede special sa iti spun ce idee mi-a trecut prin cap adica ne-a trecut ca si Nick e implicat

odihneam burta pe canapea dupa cina si rasfoiam o revista de a primit-o azi Nick ca e abonat la cateva si vad Regina pe coperta si prezenta showul care va incepe lunea viitoare... anul asta Regina celebreaza Jubileul domniei , pe 2-3-4 Iunie , 60 ani de domnie si vor fi super festivitati si evenimente si ii spun lu` Nick: stii, iti mai aduci aminte de Madalina, fata (ca doar esti o pustoaica , cu 4 zile mai tanara decat mine ) cu care ne-am intalnit anul trecut in parc si am stat la povesti si mancat gogosi ? si ma aproba din cap, ca nu a avut timp sa si zica ceva, avea grija de piscoata si eu trancaneam , saracu barbatu meu si ii spun, ca ai si tu un vis, exact cum aveam eu, din scoala din copilarie, sa vezi Londra si sa auzi englezeste si imediat imi zice " why is she not comming? she could stay here !!! " ... eu nu apucasem sa ii spun ca deja te invitasem, oricum nu era problema dupa cum se vede , stiu ce barbat am ... deci eu zic sa iti faci valizele si sa cumperi biletu sa vii in Iunie sa o vezi pe Regina ca ce cadou mai frumos sa iti faca si tie barbatul daca nu sa te duca la Londra, cazarea si masa e asigurata, ramane biletul de avion ... Poate gasiti la oferta ceva, sau daca zburati si cu low cost, e ok, am zburat si eu cu Blue air de cateva ori in italia si sunt ok si parintii mei si sora de la bucuresti au venit anul trecut la starea civila cu ei si au fost super ok , fara probleme... am auzit ca anul asta dupa 25 martie toate zborurile de pe Baneasa se muta pe Otopeni, nu stiu cauza... si aici cand ajungeti venim sa va culegem noi de la aeroport ce spui, iti rogi sotul frumos sa te duca la Londra de ziua ta anul asta ? hai ca si asa ai spus ca vrei sa vii pana incepi munca , plus ca de la anul din febr dupa ce face Cata 2 ani, va plati bilet, acum nu platesti nimic pana in 2 ani, numai taxele de aeroport, care-s destul de mici... doar pentru Cristi vei plati, dar pe Cata va trebui sa o tii in brate, dar e ok zic eu atata timp cat e mocca deci ar fi 2 adulti, un copil si un infant, nu am cautat sa vad preturi dar o sa ma bag pe situri , si o sa te bat la cap pana vii

hai in seara asta ai ce sa ii soptesti frumos la ureche sotului in pat gandeste-te si ti-am mais pus, cu draga inima va cazez , sus in mansarda e pat dublu si am 2 canapele jos in living care se unesc si se fac pat mare king size, e super fain , deci... hai cu valiza e gata sau mai stai ?

ma duc inapoi jos la barbat ca nu stie de ce am tulit-o asa repede sus vorbesc prostii, stie ca i-am spus ca ma duc sa iti scriu

Mergi la inceput