Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

wow, strumph, m-am pus pe visat . Va multumesc din tot sufletul pentru invitatie, si eu si sotul si copii. Bineinteles ca ne-ar face mare, mare placere sa venim, iti dai seama. i-am aratat sotului un zambet laaarg si l-am intrebat daca ma duce de ziua me ala Londra In principiu, da , numai ca mi-am bagat nasul pe site-uri si vad ca peste tot se plateste si pt copii. sa vedem cum facem bugetul familiei pe vara asta . Pt Cristi platim pret intreg si vad ca si pt cata sunt taxe..nu inteleg pt ce , mai ales ca as tine-o in brate. Cel mai bine am gasit la 500 EUR cu Blueair..129 Eur de persoana. Tu de unde ai luat bilete cand ai venit?
Vaaai ce mi-ar placea sa ne vedem la Londra
caut variante sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele, cand va vedeti mancati o inghetata din aia buna si pt mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si mai mancati o inghetata si pt mineeeeeeeeeeeeeee
ca eu tot nu am voie din cauza de gastrita

da mai fetelor
OBOSEALA SI IAR OBOSEALA
OFFFFFFFFFFFFFF
si eu ma credeam fortoasa
nu mi-am pus niciodata problema ca as ceda
offffffffffffff
da asta e
vreau sa ma pun pe picioare

asa ca am permanent cu mine pe o verisoara momentan
apoi cautam pe altcineva
macar sa ma mai substituie cu copii
sa mai fug din casa
sa imi vina pofta de mancare
si sa mai merg si eu pe jos

bine eu inca nu ma las si mai fac ceva investigatii
pt a gasi cauza scaderilor de tensiune
sa vedem daca mai e si altceva in afara de oboselaaaaaaaaaa

si eu am scos fetele in fiecare zi
chiar daca e ger
maine si poimaine nu le scot
ca e fffff frig
la noi a fost permanent sub minus 8 grade
deci f friggggggggg

acum sunt la prima trezire din noapte
ca fetele s-au culcat f devreme azi
pe la 8 antonia si la 9 petra
am fugit in pat
mai vb

pupici

Mergi la inceput

off, mai cami!
pupici, sa sti ca de la oboseala poti sa ai si analizele alea aiurea de la ficat

Mergi la inceput

nb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna seara,

Am cam tras chiulul si nu am reusit sa intru de cand am venit de la munte!!!
A fost superb,a nins ca in poveste,am stat pe partie la un vin fiert,m-am dat cu saniuta.cu bobul...
Chiar m-am relaxat si eu putin!!!
La plecare a fost cam greu si am facut vreo 5 ore pe drum pt ca ningea si aluneca,dar a meritat!!!

Incerc sa recuperez in seara asta capitolele pierdute!!!

Noapte buna!!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Catank,prajitura cu caramel si nuca am facut-o si eu de Revelion..a facut furori!!!Este super buna..
Delia cum a iesit tortul cu mascarpone????
Madutza...pe 28.01.2011 David avea 1100 grame acum are 10500 grame...:))) Ce frumos ca ati citit ce scriam noi acum un an...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Fetelor, dar ce-ati patit? Nu s-a mai vorbit atat de mult de acum un an, cand eram toate cu burticile pana la gat!
Nu reusesc sa citesc tot capitolul asta, asa ca spun ce am de spus si revin maine sa va citesc!

La multi ani primilor nostri fluturasi : Alexandru de alina. N si David Alexandru de gimihaela!!!
Cred ca acum sunt adevarati cavaleri! Sa cresteti mari si sanatosi!

Acum ma bag la somnic. Maine ma duc la capitala ca am treaba pe acilo si o las pe Dari aici la mamaia. De o saptamana ne-am facut tarancute, am ramas la bunici, ca tati a plecat din tara cu serviciul si nu voiam sa stam singurele pe gerul asta!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Struuumph, "femeie proaspat maritata" dupa mintea mea...ce faaaci? frumoase pozele, ma bucur mult pentru voi, foarte frumoasa escapada voastra in 3.. Ai zis ca i-ai botezat pe astia Smith? Adica si Nick? uaaaauuu

Vaaai ce de abdomene faceti voi!! Eu acum cand am citit mesajul lui ailed imi venea sa arunc laptopul si sa ma apuc si eu, dar mi-a trecut entuziasmul Acum bag pepsi...

Madutza, eu am citit in mai multe carti ca limbajul copiilor e influentat de cat se comunica cu ei...dar inca nu sunt 100% convinsa de asta...copiii din orfelinate cum invata sa vorbeasca? Ca doar nu stau ingrijitoarele alea dupa fundul lor... si sotul meu tot pe la 3 ani a inceput sa vorbeasca si el a fost la cresa de la 1 luna jumate. Eu cred ca din cauza asta. Ca nu socializa si nu vorbea nimeni cu el de-asta a inceput tarziu.

Si chestia asta m-a speriat si eu aproape in continuu vorbesc cu cristi, aberez, povestesc tot felul de chestii.Mi-ai trimis undeva cumva regimul? Nu il pui mai bine pe adresa aia de mail comuna? Mersi mult!

Cami, sanatate multa si multa putere!! Trebuie sa poti! Sper sa poti gasi un sprijin serios si stabil!

Mandreeac, multumim pentru aprecieri!!

Siiii tanananananaaaaa!!!

La multi ani Alexandru si David Alexandru!

Sa curga !!!

Le cantam un "Multi ani traiasca!" asa cu talent?

Le urez micilor sarbatoriti sanatate multa si sa creasca mari si frumosi si curajosi si sa fie fericiti alaturi de parintii lor! Calatorie frumoasa in viata!

Si acum sa inceapa petrecerea!

Mai stiti cand scoteam majoretele de la naftalina pentru fiecare contractie si pentru fiecare travaliu?

Eu nu am somn ca s-a trezit Cristi pe la 11 si ne-am chitzait sa adoarma la loc o ora si mi-a pierit tot somnul... Somn usor celor care deja viseaza!

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

E cineva pe-aici? Nu pot adormi. Ma dau pe net. Am citit o mie de articole despre copii si educatie si etc. O sa incerc sa ma culc si sa procesez informatia Eu va spun de-acum buna dimineata si pun cafeaua la facut

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Mergi la inceput