Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata drage

Aseara n-am reusit sa mai intru, le-am citit copiilor si am adormit si eu.
Strumpfi frumoasa si linistita vacanta ati avut!!!!!!Ce mult a crescut Strumfitza, e dulcica tare!
Delia mami am si azi o zi plina, numai drumuri. SPer sa reusesc diseara sa intru.
Alexina, asteptam pozele!
Mada, Lavi, Roxy, Mikisi restul fetelor, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata mamici
haideti la cafeluta calda si aromata

de azi incep aniversarile primului anisor din viata puiutilor nostri scumpi asa ca urez:
La multi ani, Alex si David Alexandru, primul vostru anisor
si La multi ani,Ioana de catank
sa cresteti mari si sanatosi puiuti dulci si frumosi

catank astia ziceau ca gerul va fi pana prin 3 asa. imi pare rau de tati tau ca nu este prea bine. si stati asa departe de el....
ooo pai a fost super la voi -2 grade, puteai sta afara si 3 oresi eu ma intreb cum procedeaza fetele care dau lapte praf, cum adorm bebeii

yvy cu caninii am auzit si eu ca este rau, ca dor cel mai tare, ca ies greu...mi-e groaza, daca o s-o doara cand or iesi...

mandreeac da, ai dreptate cu fructele. n-am renuntat la ele dar ma gandeam asa sa-i dau o zi fructe, o zi altceva...ea le papa bine...inca si eu insist pe ele si o sa-i dau in continuare. vreau ca si cand va creste sa-i placa fructele si sa pape zilnic.

strumphitza ce super cred ca a fost, asa chef de plimbta am si eu pe undeva....piscoata este din ce in ce mai dulce, acolo cu urechiusele pe cap este bestiala, cerceteaza ea tot.... tu arati tare bine
da, ai vazut bine, ce ochi ai... ma dau cu ruj si ma aranjez si in fata blocului. pai ce, daca intalnesc vreun print calare sa ma vada nearanjata?

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata am aparut si noi declar o noapte linistita
dau eu cafea
La multi ani Alexandru si David Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
LA MULTI ANI ALEXANDRU SI DAVID-ALEXANDRU!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
si pt Ioana de Catank!
roxy, si bunica mea paterna zicea ca daca se duce sa duca si gunoiul se da cu ruj, sa nu o vada lumea nearanjata...imi pare asa rau ca a murit cand eram eu mica( si ea avea boala mar

Mergi la inceput

tb sa gust din cafea ca am trimis mesajul la jumate
Simo, apropo de margele sa te uiti la pozele Strumphitei, si pe la nr 53 pe acolo sa aprofundezi , eu m-am gandit la tine cand le-am vazut... cat am fi stat noi in maagzinul ala

Mergi la inceput

madutza este o scumpia Catalina, ce-mi place gecuta ei, este foarte frumoasa si noi avem 3 gecute dar cand ies pe aici o imbrac rapid in combinezon si nu-i mai dau nici ghetutele ca nu o pun pe jos.
asa oferta n-as refuza-o vezi Londra, o vezi si pe strumphitza, va relaxati, va plimbati.....
strumphitza ce idei iti vin, super

cami bine ca vine cineva sa te mai ajute, este greu mai ales ca somnul nu ti-l faci cum trebuie

lalely ma bucur ca v-ati simtit bine la munte

simona eee ai dat si tu cafea, este bun asa mai multa sa fie spor la treburi azi

spiridusha la ora 3 azi noapte tu n-aveai somn? chiar, cand scoteam majoretele pentru fiecare inainte de nastere...ce frumos

ailed eeeii eu nu ma dau cu ruj cand duc gunoiul. bine, gunoiul nu prea-l duc ca-l duce sotul de regula, dar cand ies la plimbare ma dau, ma aranjez, nu-mi place sa ies asa. na, asa sunt eu. dar sa stii ca nu ma machez tare de fel. putin ruj, putin rimel si creion si un puf de perle in obraz si atat. eu nu folosesc fond de ten, tusuri, luciu de buze....astea asa mai cleioase si lipicioase si cremoase nu prea le suport, nu de alta

merg sa aerisesc , sa scot nasul pe geam sa vad cat de frig este si sa iau pulsul

Mergi la inceput

djlaura doarme puiuta toata noaptea?

irinuca vezi ce limbarita avem? chiar, cand eram cu burtile mari ce mai trancaneam toata ziua

Mergi la inceput

avem limbaritza ca-i frig afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s se trezeste la 2 mananca si apoi daorme iar

Mergi la inceput

laura, pai e cumintica mami...

Mergi la inceput