Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)
Raspunsuri - Pagina 12
AllyLaur spune:
Cami, multa sanatate si fa-te repede bine! Ti-am spus ca din cauza oboselii ai starile acelea...Cine te ajuta acum?
strumphitza spune:
am pus copilu la nani de vreo juma de ora, slava domnului ca doarme, ca nu mai avea mult si ma storcea definitiv de energie si papa fierbe in oala pe foc si eu ma dau pe net ca-s in urma cu raspunsurile
ally cand citesc de nazdravaul Duracell imi si imaginez ce o sa faca si a mea daca acum in 4 labe ma lasa fara baterii mi-a placut aia cu soacra si nora
madutza , sexy mama pe la vara ca acum sunt multe kile in plus , le-am ascuns bine sub geaca rad eu rad dar au inceput blugii sa stea largi pe mine, azi am imbracat o pereche de am luat-o la revelion pe mine, blugi verzi , si erau stramti rau si imi ieseau suncile pe afara peste si azi eram sirena in ei sunt pe drumul cel bun dar cu cina din seara asta... nu prea cred sper sa slabesc ca in vacanta, mananc si bag ca-n spitalu` de urgenta si slabesc un kil in 3 zile ce putin mai e si e ziua Catalinei, ufff emotii.... si tu vad ca ti-ai pus in cap sa bucataresti mult si bine
Roxy da vad ca te dai cu ruj si cand iesi in fata blocului in parc? sau nu vad eu bine si tre` sa imi pun ochelarii pe nas inapoi? daca da sa stii ca-mi place eu abia zilele astea am mai pus ceva machiaj, dar ruj nu ca eu mereu pup piscoata de ii iau un rand de vopsea, cum imi spune maica mea
spiridusho, m-ai facut sa rad mult esti in urma rau cu stirile nu erai tu activa pe forum asta vara cand am fost eu in ro si i-am botezat pe smith astia ai mei la noi a fost 2 in 1 , facem economie ca la asa criza....
yasmi faina freza lu` luchi, ce mai mestereste in afara de urcatul scarilor? ai luat portita? sau de acum ca tot ti-ai pus balustrade ?
lidia da ce curs mai faci tu mami? nu te-ai saturat de scoala si invatat ? piscoata e mare admiratoare de arta fina nu vezi, ca bunicii smith ca si aia tot asa-s cu englezismele astea vechi
yvyana, deci azi ale noaste pustoaice sunt pe aceeasi unda uff... sincer mi-a pus parul pe moatze azi, daca si maine e asa... ii fac un ceai sa se mai calmeze glumesc , dar maine o scot mai mult din casa cred, azi a nins/burnitat si am stat consemnate la domiciliu toata dupa amiaza acusi ma duc sa vad pozicile noi ca acum-s focusata sa scriu la cat mai multa lume , sa vad daca-mi iese
catank, imi pare rau de tatal tau ca nu se simte bine eu zic sa mergi sa-l vezi, nu cred sa fie frigul asa o mare problema, sau e ger rau ?
somleac m-a amuzat tare cand am citit faza cu taxmetria esti de milioane
irinuka sper ca ai petrecut frumos la buni si bine ca ai bagat matzele in casa sa nu le inghete coada
mary, cat de ger e pe la voi ? aseara mama imi spunea ca e brrrr rau, baga lemne in centrala non stop
ma duc sa verific oala, sper ca nu a ramas fara zeama, inca nu miroase a ars
revin
strumphitza spune:
Andreea nu mai fi suparata si plictisita mami, sau e din cauza vremii ? vii la mine la o cafea si o sueta si trece starea , ok ?
Simona imi pare tare bine ca ai venit pe la noi sa ne mai scrii , am vazut un Arsenie dulce dulce la poza de la avatar
Alehiam tu ce mai gatesti, ca vad ca mereu le dai idei fetelor ce mai fac copilasii ? cum va impacati cu gerul ?
Lalely tu nu ai ajuns inapoi acasa de la munte? sau va petreceti mai mult timp ?
dyadya cum mai este Cristian cu manuta? s-au facut mai multe basicute ? pup sa treaca , off ca rau mai e sa te arzi asa, eu am urlat de la niste abur fierbinte, d apoi el mititelul de la soba
djlaura bine ai revenit, ai o papusa de fetita cu ochi albastri
persi la multi ani pentru Raducu, ce mai faceti voi ?
ioana16 te mai plangi de zapada? na ca ai si ger la pachet nu te-am mai citit asa mult in ultima vreme, sunteti bine ?
alina06 si pisuc , pup burticile
s-a trezit maimuta si urlaaaaaaaaaaaaa
ailed_dota spune:
cami, pe bune totul e de la oboseala? frate!
strumph, piscoata e delicatesa pre bune, iar cand e in patul mare are niste figuri
ally, ce bucataras ai tu acolo, am baut si apa si ceai dar abdomene am facut mai putine azi (60(40+20)), ca ieri m-am intrecut pe mine:120 de superior si 60 de inferior si ma doare rau burta, dar mai am timp sa mai fac azi, ai auzit roxy?
yasmy, a fost bun?
simo, ce faci?
bb_yasmi spune:
strumf sunteti minunati toti 3!!!! acum mi-am dat seama ce are piscotica de la tine: forma fetei!!!
bb_yasmi spune:
eu am juniorulin seara aceasta la buni.....am facut o baie de o ora...m-am cremuit inca jumatate de ora...vaiiii cata relaxare....de mult nu am mai avut parte de asa ceva!!!
mada, ce scumpicaeste cata!!! dar ne-ai amagit asa doar cu 2 poze??!!
bb_yasmi spune:
delia daca iti spun ca am mancat de 3 ori astazi aceasi mancare ce zici??? a iesit delicios....as mai manca si acum inca o portie, dar ma abtin, ca am exagerat destul!! mi-am pregatit in schimb o salata de fructe doar fructe ( banana, kiwi, mar,para ) +putina sambucca
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Andreea nu mai fi suparata si plictisita mami, sau e din cauza vremii ? vii la mine la o cafea si o sueta si trece starea , ok ? Simona imi pare tare bine ca ai venit pe la noi sa ne mai scrii , am vazut un Arsenie dulce dulce la poza de la avatar Alehiam tu ce mai gatesti, ca vad ca mereu le dai idei fetelor ce mai fac copilasii ? cum va impacati cu gerul ? Lalely tu nu ai ajuns inapoi acasa de la munte? sau va petreceti mai mult timp ? dyadya cum mai este Cristian cu manuta? s-au facut mai multe basicute ? pup sa treaca , off ca rau mai e sa te arzi asa, eu am urlat de la niste abur fierbinte, d apoi el mititelul de la soba djlaura bine ai revenit, ai o papusa de fetita cu ochi albastri persi la multi ani pentru Raducu, ce mai faceti voi ? ioana16 te mai plangi de zapada? na ca ai si ger la pachet nu te-am mai citit asa mult in ultima vreme, sunteti bine ? alina06 si pisuc , pup burticile s-a trezit maimuta si urlaaaaaaaaaaaaa |
Nu e de la vreme mami. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa vinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ca la noi se anunta dupa gerul asta , ninsori.offfffffff,superbe pozele, iar Sophia nu mai zic
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna seara! Andreea, la capitolul nazdravanii suntem primii...Ieri am facut placinta de mere si nu am apucat bine sa fac aluatul ca pun toate cele pe masa si merg pana la frigider sa beau putina apa...cand aud BUM...Duracell deja ”sorta„ ce sa pun si ce nu pentru placinta...a intins manuta si a tras de pe masa castronul cu faina. Era numai faina atat pe jos cat si el...Acum merge foarte bine in picioare si are o viteza ceva de speriat, ma zapaceste....cand il vad sub masa, apoi imediat este dupa canapea...si tot asa o tine toata ziulica. Are o energie!!! si noi va pupam scumpa mama. Eduard Andrei 02.04.2011 |
d-aia ai slabit. Fii calma, calma, calma. un frumos nazdravan
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
citat din mesajul lui cami_antonia fetele eu nu am mai intrat ca mi-a fost iar rau ieri si azi am mers iar la medic si de azi am 2 saptamani permanent pe cineva cu mine in casa pana vine sotul macar atat apoi mai vedem cesa va zic CA E TOTUL DE LA OBOSEALA???????????????????????? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
multa sanatate mami, imi pare rau ca te simti asa.
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela