Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LA MULTI ANI, DANIEL!

Sa cresti mare,
sanatos si norocos si sa-ti bucuri parintii!

BF

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

subscriu si eu! La multi ani!ptr mami 1000 de

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Multumim de urari Alicredo.
Si eu multumesc pentru flori!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Daniel!

La Multi Ani, Adrian Theodor!

Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, si sa aduceti numai bucurii familiilor voastre!

Sorina, mami de Diana si Iris

Multumim Sorina.
La fel si voua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:

La Multi Ani, Daniel!

La Multi Ani, Adrian Theodor!

Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, si sa aduceti numai bucurii familiilor voastre!

subscriu cu drag

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Multumesc Dastefa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ai mai am o problema.....
ma simt super la job, imi place, oamenii sunt deschisi, sociabili, lumea saritoare etc DAR traiesc intr0un stres continuu si mai am un pic si mor precum soarecele de stres din cauza ...rusinii

Nu stiu cum sa explic...
La noi progr e de 9 ore (8 ore plus pauza de masa). In fct de ora la care vii, asa si pleci, dar din cauza distantei si din cauz aca treb sa mai si trec sa las copilu si apoi sa plec repede sa iau copilu eu stau la job cam sub 9 ore, adica mai ajung si la 9 si 10 si mai plec si la 18 fara 10...se mai intampla, dar mi-e rusineeeeee! Nu am plecat niciodata la sfarsitul programului de la munca....In consultanta plecam numai dupa 7-8 de la job, acuma ma simt ca si cum as chiuli de la scoala. E adevarat ca pe vremea cand plecam la 8-9 -10 de la birou o si frecam aiurea pe mess sau pe telefoane personale, pe la tigari pe culoare etc si ca acum nu mess, nu forum, nu telefoane nu nimic, ci muncesc 100% productiva si eficienta ca sa-mi "spal pacatele" dar tot ma simt f f f guilty ca plec la program....
E normal?
Adica...nu stiu, lumea ar trebui sa inteleaga ca am un copil, o responsabilitate si ca asta e, trebuie sa plec la 6 ca altfel ramane singur la gradi? Sper sa nu ma priveasca aiurea ca iete na! si ce daca am copil cu ce-s mai cu motz decat ei ca sa plec ?

Oricum incerc tot posibilu sa stau mai mult cand trebuie, dar acum cu vremea asta e si destul de aiurea sa il ia ai mei si sa mearga cu el pe jos si cu busu destul de mult pe minus atatea grade....
sorry ca va impui capu cu problemele mele de cinstiinta....

Mamica de copil neastamparat Yannis

Relax! Astea sunt sechele din consultanta.
In industrie lumea pleaca la fix fara a avea mustrari de constiinta.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Really? Tu / voi plecati la fix?

Stiu ca in strainatate se pleaca la fix, dar de ex in biroul nostru din Serbia se pleaca pe la 8pm. Bine, se vine la 10....dar oricum...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

LA MULTI ANI, DANIEL!

LA MULTI ANI, ADRIAN!

Sa cresteti mari si sanatosi!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Multumim Tomaca.
Si voi sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Really? Tu / voi plecati la fix?

Stiu ca in strainatate se pleaca la fix, dar de ex in biroul nostru din Serbia se pleaca pe la 8pm. Bine, se vine la 10....dar oricum...

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Da, peste 95% pleaca la fix. Raman 2-3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:

n-am mai intrat in ultimele 2-3 zile desi pe forum sunt prezenta
eu sunt in ultimul timp ca un leu in cusca,trebuie sa aleg daca sa o dau sau nu pe Daria la clasa pregatitoare.Nu stiu cat sunteti la curent cu aceasta maaaare idiotenie de-a lui Funeriu dar va asigur ca va puteti declara fericite ca nu aveti copii nascuti in 2006
am asistat pana acum de pe margine la neputinta parintilor pusi peste noapte in fata unor schimbari majore legate de examene ,prgrame si in general legate de invatament
dar sincer nu credeam ca voi trece si eu prin asta cu copii mei
ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa aleg ce-i mai bine pt ea.Am atatea argumente si pro si contra,acu ma hotarasc intr-un fel apoi ma razgandesc iar
dar vorba lui Badea traim in Romania si asta ne mananca tot timpul
e clar ca invatatul l-am legat iar de gard,chiar daca ma apuc in cap mi se invart ca intr-un carusel nebunesc aceleasi intrebari fara raspuns

Dastefa......daca ai de ales, tot e ceva...eu as amana...in ideea ca pana devine musai dusul copilului la clasa pregatitoare, dpdv al varstei...poate nu mai este cazul, si se schimba legea....

si cati ani Daria? la noi in rep Moldova se practica grupa pregatitoare la gradi! cu program de gradi, respectiv mese si somn... era mai nashpa daca aveau program de scoala... dar grupa pregatitoare la noi e obligatorie, daca nu ai dus niciodata copilul la gradi tre sa-l dai la grupa pregatitoare... si nu pot spune ca a fost ceva rau, nici in cazul meu, nici in cazul Elei... chit ca de scris a invatat abia la scoala...

care sunt temerile si retinerile tale???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

n-am mai intrat in ultimele 2-3 zile desi pe forum sunt prezenta
eu sunt in ultimul timp ca un leu in cusca,trebuie sa aleg daca sa o dau sau nu pe Daria la clasa pregatitoare.Nu stiu cat sunteti la curent cu aceasta maaaare idiotenie de-a lui Funeriu dar va asigur ca va puteti declara fericite ca nu aveti copii nascuti in 2006
am asistat pana acum de pe margine la neputinta parintilor pusi peste noapte in fata unor schimbari majore legate de examene ,prgrame si in general legate de invatament
dar sincer nu credeam ca voi trece si eu prin asta cu copii mei
ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa aleg ce-i mai bine pt ea.Am atatea argumente si pro si contra,acu ma hotarasc intr-un fel apoi ma razgandesc iar
dar vorba lui Badea traim in Romania si asta ne mananca tot timpul
e clar ca invatatul l-am legat iar de gard,chiar daca ma apuc in cap mi se invart ca intr-un carusel nebunesc aceleasi intrebari fara raspuns

Dastefa......daca ai de ales, tot e ceva...eu as amana...in ideea ca pana devine musai dusul copilului la clasa pregatitoare, dpdv al varstei...poate nu mai este cazul, si se schimba legea....

Dastefa, care sunt argumentele contra?

Eu una sunt pro dat copilul la scoala mai devreme. Astia in SUA incep la 5 ani. In Italia la fel. Presupun ca tot un fel de pregatitoare incep.
Oricum, eu ma gandesc cati ani o sa aiba copilul/tanarul cand va iesi din liceu. Ca a fi in cls 12 la 20 de ani nu e f placut.
Adica daca incepe cls 1 la 7 ani si ceva + 12 ani de scoala = aproape 20 de ani. Ori un tanar in ziua de azi poate face mult mai multe la 20 de ani decat sa fie pe banii parintilor.

Zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ai mai am o problema.....
ma simt super la job, imi place, oamenii sunt deschisi, sociabili, lumea saritoare etc DAR traiesc intr0un stres continuu si mai am un pic si mor precum soarecele de stres din cauza ...rusinii

Nu stiu cum sa explic...
La noi progr e de 9 ore (8 ore plus pauza de masa). In fct de ora la care vii, asa si pleci, dar din cauza distantei si din cauz aca treb sa mai si trec sa las copilu si apoi sa plec repede sa iau copilu eu stau la job cam sub 9 ore, adica mai ajung si la 9 si 10 si mai plec si la 18 fara 10...se mai intampla, dar mi-e rusineeeeee! Nu am plecat niciodata la sfarsitul programului de la munca....In consultanta plecam numai dupa 7-8 de la job, acuma ma simt ca si cum as chiuli de la scoala. E adevarat ca pe vremea cand plecam la 8-9 -10 de la birou o si frecam aiurea pe mess sau pe telefoane personale, pe la tigari pe culoare etc si ca acum nu mess, nu forum, nu telefoane nu nimic, ci muncesc 100% productiva si eficienta ca sa-mi "spal pacatele" dar tot ma simt f f f guilty ca plec la program....
E normal?
Adica...nu stiu, lumea ar trebui sa inteleaga ca am un copil, o responsabilitate si ca asta e, trebuie sa plec la 6 ca altfel ramane singur la gradi? Sper sa nu ma priveasca aiurea ca iete na! si ce daca am copil cu ce-s mai cu motz decat ei ca sa plec ?

Oricum incerc tot posibilu sa stau mai mult cand trebuie, dar acum cu vremea asta e si destul de aiurea sa il ia ai mei si sa mearga cu el pe jos si cu busu destul de mult pe minus atatea grade....
sorry ca va impui capu cu problemele mele de cinstiinta....

Mamica de copil neastamparat Yannis

solutia ta sa scapi cu obrazul nepatat e sa alternezi dusul cu adusul copilului cu tati!!!

altfel spus, nu cred ca respectarea unui program strict aduce de la sine performanta... ca daca o lalai la cafele/tigari/forumuri/jocuri pe calculator (ceea ce poate fac ceilalti colegi ai tai), nu vad de ce te-ai stresa ca tu ai eliminat toate aceste pauze tehnologice ca sa poti sa-i iei copilul de la gradi inainte de 6.

Daca chiar vrei sa clarifici aspectele legate de cine si ce crede despre plecatul "devreme" acasa, intreaba-l pe seful tau, doar lui ii datorez explicatii, in caz ca ti le cere... dar sigur nu va avea nicio obiectie, din moment ce nu ar avea ce sa-ti reproseze in rest!

spre deosebire de colegii mei, doar eu am de luat copil de la gradi (mai sunt 2 mamici ai caror copii stau cu buni) si surprinzator ei/ele pleaca mai devreme si eu raman pana aproape de sfarsitul programului... adica pana in 17 si ceva...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Imi cer mii de scuze ca nu am putut intra mcand era momentul, dar nu e asa cum vreau, e asa cum pot............

Le doresc multa multa sanatate pufilor nostri dragi si mamicilor la fel, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copiii vostri!

Noi am facut botezul..............a fost ok..cat de cat........nu am foast decat noi familionul.......

pun poze pe picasa sa vedeti si voi cateva...

in rest sper ca sunteti bine si sanatosi toti!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput