Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita am gasit postarea despre baieti si razboaie... o fi multiple cauze pt care se nasc baieti... cum ar fi ca mai multi parinti isi doresc baieti si fetitele sunt avortate de ex. in tarile asiatice... si mi se par mai plauzibile epidemiile decat razboaiel nu stiu de ce (ca optimista ce mi-s, dar tot nu vad legatura), oricum atat razboaiele cat si epidemiile ne afecteaza in mod egal (de ex. in cazul unor atacuri nucleare)... ok, si repede 3 ganduri pozitive! Imi place sa merg la servici... imi place sa merg sa-l iau pe pitic de la gradi, abia astept si abia astept sa vina salariile promise ca sa-mi inoiesc garderoba... sa-mi iau si cosmeticale... si poate niste incaltari noi... si am mai observat ca niste tipi de la mine la servici se simt intimidati de prezenta mea, se jeneaza sa vorbeasca, vorbesc cu juma de gura, s.a.m.d. si altcineva prefera sa coboare de la etaj pentru a-mi da raspunsuri la mailurile mele... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ideea era ca fiind mai multi barbati, astia nu se pot controla, le sare repede mustarul si se pun pe razboaie. Normal, daca n-au suficiente "gaturi".
tomaca spune:
citat din mesajul lui dastefa n-am mai intrat in ultimele 2-3 zile desi pe forum sunt prezenta eu sunt in ultimul timp ca un leu in cusca,trebuie sa aleg daca sa o dau sau nu pe Daria la clasa pregatitoare.Nu stiu cat sunteti la curent cu aceasta maaaare idiotenie de-a lui Funeriu dar va asigur ca va puteti declara fericite ca nu aveti copii nascuti in 2006 am asistat pana acum de pe margine la neputinta parintilor pusi peste noapte in fata unor schimbari majore legate de examene ,prgrame si in general legate de invatament dar sincer nu credeam ca voi trece si eu prin asta cu copii mei ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa aleg ce-i mai bine pt ea.Am atatea argumente si pro si contra,acu ma hotarasc intr-un fel apoi ma razgandesc iar dar vorba lui Badea traim in Romania si asta ne mananca tot timpul e clar ca invatatul l-am legat iar de gard,chiar daca ma apuc in cap mi se invart ca intr-un carusel nebunesc aceleasi intrebari fara raspuns Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Am auzit ceva dar n-am dat importanta. Tocmai pe principiul ca pana la Tudor......
Guvernantii astia nu mai au nici un fel de empatie. Pentru ei sunt doar bife de implemenatri. Ca afecteaza destine, nu mai conteaza.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui tomaca I-am dat si multiminerale de la first chield cum zicea Sorina, dar am urmat timp de o luna o reteta care sa-i regleze tranzitul pentru ca era si constipat si posibil sa-l fi durut si burta (am mai banuit eu ca niste struguri mancati cu coaja l-au cam intors sau a fost o pura coincidenta). Debridad - 4 ml / de 3 ori pe zi - 1 luna Probiotice - 1 plic / zi - 1 luna Sanyzime (sau cam asa ceva) - niste enzime care zic eu ca la-u ajutat - 5 ml / 3 ori pe zi - 2 saptamani Si o lactoza (nu retin numele acum) - 5 ml / zi sau de 2 ori pe zi la nevoie - maxim 2 saptamani In timpul asta i-am mai dat si vitaminele acelea de la first child (pana la urma in apa ca nu mai voia sa le guste), desi mi s-au prescris unele de la Pikovit. |
Tomaca...daaaa, si noi ne-am intalnit cu Sanzyme, inca de la 3 luni ...mananca precum un lup flamand de la enzimele alea, sporesc si rata de asimilare.....chiar necombinate cu complex de vitamine sau altceva......
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui dastefa n-am mai intrat in ultimele 2-3 zile desi pe forum sunt prezenta eu sunt in ultimul timp ca un leu in cusca,trebuie sa aleg daca sa o dau sau nu pe Daria la clasa pregatitoare.Nu stiu cat sunteti la curent cu aceasta maaaare idiotenie de-a lui Funeriu dar va asigur ca va puteti declara fericite ca nu aveti copii nascuti in 2006 am asistat pana acum de pe margine la neputinta parintilor pusi peste noapte in fata unor schimbari majore legate de examene ,prgrame si in general legate de invatament dar sincer nu credeam ca voi trece si eu prin asta cu copii mei ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa aleg ce-i mai bine pt ea.Am atatea argumente si pro si contra,acu ma hotarasc intr-un fel apoi ma razgandesc iar dar vorba lui Badea traim in Romania si asta ne mananca tot timpul e clar ca invatatul l-am legat iar de gard,chiar daca ma apuc in cap mi se invart ca intr-un carusel nebunesc aceleasi intrebari fara raspuns |
Dastefa......daca ai de ales, tot e ceva...eu as amana...in ideea ca pana devine musai dusul copilului la clasa pregatitoare, dpdv al varstei...poate nu mai este cazul, si se schimba legea....
Beatrice1982 spune:
La multi ani Stefan!
La multi ani Madalina!
La multi ani Teodor!
La multi ani Andreea Maria!
La multi ani Iustin!
La multi ani Caius!
La multi ani Tudor!
La multi ani Yannis!
La multi ani Alexandru!
La multi ani Yannis!
La multi ani Alexandra!
La multi ani Ariana!
La multi ani Tudor Ioan !
La multi ani Amaris Stefania!
La multi ani Mara Ioana!
La multi ani Maria Isabela!
La multi ani Maia Ilinca !
La multi ani Arwen92!
La multi ani Daniel!
La multi ani Adrian Theodor!
nyny spune:
LA MULTI ANI !!!...
DANIEL
ADRIAN TEODOR
Sanatate si numai bucurii !!!
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lorex LA MULTI ANI, DANIEL! Sa cresti mare, sanatos si norocos si sa-ti bucuri parintii! BF _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Multumim de urari la ore atat de tarzii!!!
La fel si voua!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani Daniel Sa cresti mare, sanatos si mereu sa fii fericit BF Sa va traiasca minunea si sa fiti mereu o familie fericita Simply,mami de fetita frumusica |
Multumim, Simply.
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi! Si pe voi la fel!