Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si extind rugamintea cu pozele pt toata lumea, nu vedem si noi pufi frumosi petrecareti?
Eu promit sa pun maine poze!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Pentru ca mie mi-e lene ... au pus de la gradi
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=239895932757954&set=a.239894802758067.58421.160951540652394&type=3&permPage=1

Editez: e suparat in poze ptr ca nu a vrut coif de nici o culoare si m-au avertizat ca o sa fie cam imbufnat in poze, dar au pus la toti copii si numa el sarbatoritu sa nu aibe...
Oricum, vad coifuri, baloane etc. Dragut din partea lor. Eu nu am facut nimic decat sa duc 1 tort, dar se pare ca sunt obisnuiti ei cu petrecerile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi anisori David

La multi anisori Raul

La multi anisori Alexandra

Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti mereu fericiti

Alicredo Partyyyyyyyyyyyy

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Azi, David, implineste 2 anisori!

Bine ai venit pe lume,puiule!

va invit pe toate sa petrecem cu cele mai bune bucate,cele mai savuroase bauturi...de toate pentru fiecare, special facute si preparate ptr aceasta zi de sarbatoare!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Buna noapte

Am reusit sa o adorm pe Ari la 9.30 , ceea ce ma bucur (ca nu imi place ca isi schimbase programul )

merg sa recuperez

Mergi la inceput

Citat:

Am trimis ceva funny pe mail.

_

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI !!!...

DAVID

ALEXANDRA ELENA

RAUL

Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii !

Special one: Alicredo sa-ti traiasca flacaul si voi pe langa el, sa fie intelept si sa ia cele mai bune decizii in viata!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:

Si extind rugamintea cu pozele pt toata lumea, nu vedem si noi pufi frumosi petrecareti?
Eu promit sa pun maine poze!

_

Eu am dat pe mail un link pt cine doreste sa o vada pe printesica mea , din comoditate nu am incarcat pe contul comun

Mergi la inceput

simpli, nyny multumim de urari....n-aveti somn?

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

alex, solutie nr 2 - serviciul de transport al gradinitei, stiu ca mai toate gradinitele au si e cam 2-3 mln pe luna functie de zona...??? nici asa?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

offf, gradinita noastra nu are serviciu de transport ca nu e nevoie, toti copii locuiesc in zona plus ca nu stiu nici o gradi, cat o fi ea de privata sa duca copilu pe o raza de 10 km!!!, plus ca suntem si in alt judet cu casa fata de gradi care e in Bucuresti. Si....daca il aduce busu de la gradi, Yannis pe cine gaseste acasa? Ise deschide usa si isi face un ceai, s euita la TV si asteapta sa venim noi ? Sau tu ziceai eventual sa il aduca pe el la mine la job sa mai castig io asa un 20-30 de minute? Anyhow...nu are transport. Plus ca daca vreau sa dau un 2-3 mln pe luna pot plati orele suplimentare si-mi tine copilu pan la 8 , dar iarasi bunul simt...mi-e jena sa tin acolo personalu numa dupa curu lu Yannis ca zau daca mi se pare justificat sa le dau 10RON pe ora si sa le tin pana la 8 cand ele sunt acolo de la 8 dimineata... Plus ca , o data cand am ajuns aproape de 7 si m-am oferit sa le platesc nici nu au vrut sa auda! ...se pare ca si la ele bunu simt care dauneaza

Mamica de copil neastamparat Yannis

Imi place ce aud de gradi, adica de d-nele de acolo , frumos din partea lor iar tu esti o diplomata si o d-na cu mult bun simt

L-am admirat in poze pe Yannis, e un scump , imi place parul lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI !!!...

Special one: Alicredo sa-ti traiasca flacaul si voi pe langa el, sa fie intelept si sa ia cele mai bune decizii in viata!

Mamica fericita de Mara si de David

sar'mana multumim ...asemenea si voi

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput