Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Mie mi-au venit azi niste corpuri noi de mobilier si sunt in plina reorganizare.

Alex a fost tare dulce ca le facea semn la domnii care au montat sa nu faca galagie ca se supara vecinul. In rest i-a cam cotrobait prin trusele de scule si s-a capatat cu niste chestii de lemn la care le spunea cuie si a plecat sa isi repare si el una, alta.

Voiam sa va intreb daca pufii vostri au intrebari pe care le repeta ca un disc stricat.
La 2 ani varul lui avea perioada "de ce", vad ca el intreaba intr-una "ce ete aicea?", "ce ete atolo?", dar continuu. Ieri eram cu el in piata si batea cu degetelele in geamul de la un magazin si "ce ete aicea?"; nu are nici o relevanta daca ii raspund, intreaba in continuare.

o dupa-amiaza frumoasa!

intai si intai sa-ti urez si eu bine ai venit,cam tarziu ce-i drept, desi deja vad ca te simti ca acasa aici pe forum si asta ma bucura foarte mult; chiar daca am mai lipsit o perioada, nu intentionat, mi-a fost dor de fete; e singurul forum unde scriu, pentru ca am gasit multe persoane dragi aici

sa va bucurati de noua mobila
Si A. ma intreaba cu cine vorbesc la telefon, nu am prea bagat in seama ce ma intreaba exact, dar deocamdata vad ca nu repeta intrebarile... vedem mai incolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, DANIEL!!

LA MULTI ANI, ADRIAN! (bineitneles la fel de fericiti si sanatosi)

mersi tomaca (si sorina) de lamuriri privind vitaminele. eu ma incantam ca 10 kile il plaseaza undeva la limita de jos a graficului de crestere, dar am constatat ca e sub grafic....azi n-a mancat aproape nimic....sunt disperata.....aproape o ora am incercat sa-l adorm fara succes, desi e mort, umbla ca un betiv de colo colo, impleticit...............imi vine sa-mi dau demisia, dar nu se poate......

_
mama lui Stefan, pui scump si 12+ piersicuta cu coditze

Multe felicitari pentru piersicutza!!! Imi pare rau ca am ratat momentul cand ai spus pe forum, dar ma bucur pentru tine, stiu ca iti doreai mult
Cand sunt disperata ca A. nu doarme o urc in masina si merg cu ea pana o adorm... asta ar fi o solutie...cu mancatul nu stiu ce sa-ti zic, adevarul e ca te stresezi tare cand vezi ca nu mananca; nu-i place chiar nici o mancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alex, solutie nr 2 - serviciul de transport al gradinitei, stiu ca mai toate gradinitele au si e cam 2-3 mln pe luna functie de zona...??? nici asa?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Dastefa uauu, ma iau fiorii cand ma gandesc in ce dilema esti... sper sa fie mai clare lucrurile peste 4 ani; prietena mea are un baietel ce va face pe 29 septembrie 7 ani, si-l da la scoala in clasa 1; Daria va face 7 in noiembrie nu? mie una mi se pare o varsta ok pentru scoala... eu am inceput clasa 1 la 6 ani si jum, eram cam cea mai mica din clasa, dar era bine eram prima la invatatura
nu mai spune ca Daria e timida, s-ar putea sa se dezvolte altfel la scoala, nu cred ca tine neaparat de varsta;
pupam dulce fetele si poate cand se va face mai caldutz reusim sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dana si noua ne-a fost dor de tine, ti-am lasat chiar si un mesaj prin picasa pe undeva. Poate ne mai pui poze cu printesa, sa o mai vedem si noi ca tare frumoasa mai e!
Ti-am trimis o cerere de prietenie pe fb.

Alexia ce mai fac piticii?

Sorina dar nu pot sta Diana sau tati juma' de ora cu Iris?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

alex, solutie nr 2 - serviciul de transport al gradinitei, stiu ca mai toate gradinitele au si e cam 2-3 mln pe luna functie de zona...??? nici asa?

--------------------------------------------------------------------------------------------

raspunsul e de fapt pentru Alex
nu-ti mai fa atatea probleme; cand eram la banca programul se termina la 5,30 si aveam o colega care pleca la 5 tot timpul sa-si ia copilul de la gradi, si nu era nici un comentariu pe seama asta; poate fiindca esti la un job nou te gandesti atat, dar nu-i pasa nimanui de jum. de ora... mai ales daca tu compensezi cu un comportament profesional...ma rog.. intelegi ce vreau sa spun

Ruxita ce mancacios e Kay! asa mananca si acasa sau doar cand il duci la gradi? se poate sa-i placa mancarea de acolo, stii ca se zice ca e mai buna mancarea la cazan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

La multi ani Dani! Sa cresti mare, voinic si sanatos!!!

cu intarziere....subscriu si eu....

sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri pe mami si petati care te iube f mult

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Am trimis ceva funny pe mail.

_

Mergi la inceput

Si extind rugamintea cu pozele pt toata lumea, nu vedem si noi pufi frumosi petrecareti?
Eu promit sa pun maine poze!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

offf, gradinita noastra nu are serviciu de transport ca nu e nevoie, toti copii locuiesc in zona plus ca nu stiu nici o gradi, cat o fi ea de privata sa duca copilu pe o raza de 10 km!!!, plus ca suntem si in alt judet cu casa fata de gradi care e in Bucuresti. Si....daca il aduce busu de la gradi, Yannis pe cine gaseste acasa? Ise deschide usa si isi face un ceai, s euita la TV si asteapta sa venim noi ? Sau tu ziceai eventual sa il aduca pe el la mine la job sa mai castig io asa un 20-30 de minute? Anyhow...nu are transport. Plus ca daca vreau sa dau un 2-3 mln pe luna pot plati orele suplimentare si-mi tine copilu pan la 8 , dar iarasi bunul simt...mi-e jena sa tin acolo personalu numa dupa curu lu Yannis ca zau daca mi se pare justificat sa le dau 10RON pe ora si sa le tin pana la 8 cand ele sunt acolo de la 8 dimineata... Plus ca , o data cand am ajuns aproape de 7 si m-am oferit sa le platesc nici nu au vrut sa auda! ...se pare ca si la ele bunu simt care dauneaza

Mergi la inceput