Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Bia_Mi: sanatate multa! Vad ca la intrebari ti-au raspuns deja fetele.
Tala: n-as zice harnicuta, facutul cerceilor ma delecteaza, nu ma oboseste, e mai degraba tras chiulul de la altele
Dara: poate ii era doar mila ca trebuie sa-ti dea vestea cu cezariana, nu stii ce ii trecea prin cap. Esti puternica, sigur o scoti la capat

Aveti grija cu gerul maine, aici in Timisoara e relativ ok vremea, dar ce vad la tv ma cam sperie.

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

aha... am zis eu ca pe noapte incep discutiile

Am venit de la midwife, si DAAAAAAAAAAA pot naste in apa chiar daca iese streptococul ala. Cica mi se pune perfuzie cu antibiotic care isi face efectul in 2 ore deci nu e nici un risc pt bebe . M-am linistit cu asta .
Piticutul meu e deja cu capusorul unde trebuie, sper sa nu se mai intoarca pana la momentul Z si funduletul e in partea dreapta (nu cum credeam eu ca-i in stanga).
Tensiunea era putin cam mare dar nu stiu de ce 152/80, mi-a mai luat-o inca o data la sf vizitei si era 138/78. Sper sa nu ma trezesc cu vreo preeclampsie... E ciudat pt ca eu imi iau in fiecare saptam si niciodata n-a fost mai mare de 125/80.

Monica, fericita 32+ cu Cezar-Andrei

AMR: 8 saptamani

Mergi la inceput

Monna, ma bucur ca nu te va stresa uratu de streptococ la nastere Dar ce facusi cu tensiunea, te-ai grabit prea tare sa ajungi? Sper sa fi fost doar ceva temporar.

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Monna, cool ca poti sa nasti in apa si las' ca nu-ti iese nici streptococ.
Treaba aia cu preeclamsia e si daca nu scade tensiunea in 6 ore (eu asa stiu), ori tie iti scazuse deja la sfarsit. Oi fi facut asa numita 'tensiune de halat alb' (emotii la medic) chiar daca moasa nu e chiar medic, cumva e cam tot aia.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

de grabit nu m-am grabit insa e posibil sa fi avut ceva emotii... ca m-am tot gandit cum e cu streptococul ala
oricum mi-a zis sa urmaresc daca incep sa ma umflu, am dureri puternice de cap care nu trec cu pastile, vad in ceata sau luminite... astea sunt semne de preelamsie si daca apare ceva la mine sa o sun.

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

si mi-am facut si programarea le eco, deci pe 23 febr il vedem iar pe pitic, abia astept

am schimbat si semnatura ca la voi e deja miercuri si piticul a fost conceput in Ro deci e pe fus orar de Ro

Mergi la inceput

hahah, ce tare esti cu fusul orar

33+ Bianca

Mergi la inceput

Monna, just in case urmareste si dureri abdominale sus in partea dreapta. Insa nu o sa fie cazul si in plus, D_ne fereste, se face intai perfuzie cu sulfat de magneziu si adesea o tin in frau asa pe preeclamsie si dupa aia te trimit acasa, cel mult fac injectii de maturare a plamanilor - care nu afecteaza cu nimic, din contra. Si nici sulfatul de magneziu nu afecteaza. Insa se poate rezolva in cateva ore cu o perfuzie si injectia aia si sa fie totul ok adica. La foarte putina lume avanseaza. Si daca D-ne fereste avanseaza, bebe al tau e mare, o sa fie totul ok. Dar eu cred c-a fost o intamplare si oi fi fost tu agitata, mai ales c-a scazut repede.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Monna, just in case urmareste si dureri abdominale sus in partea dreapta. Insa nu o sa fie cazul si in plus, D_ne fereste, se face intai perfuzie cu sulfat de magneziu si adesea o tin in frau asa pe preeclamsie si dupa aia te trimit acasa, cel mult fac injectii de maturare a plamanilor - care nu afecteaza cu nimic, din contra. Si nici sulfatul de magneziu nu afecteaza. Insa se poate rezolva in cateva ore cu o perfuzie si injectia aia si sa fie totul ok adica. La foarte putina lume avanseaza. Si daca D-ne fereste avanseaza, bebe al tau e mare, o sa fie totul ok. Dar eu cred c-a fost o intamplare si oi fi fost tu agitata, mai ales c-a scazut repede.

29+ Miruna Sanziana

da da, mi-a zis si de durerile alea. eu am avut duminica niste intepaturi pe acolo dar a fost o chestiune de 4-5 min nu mai mult. i-am zis de ele si a zis ca alea sunt normale, durerile pe care trebuie sa le urmaresc eu cica-s de alea care tin mult timp, nu doar 5 min.

Mergi la inceput

Daaa, intepaturi poti sa ai si de la balonare, si de la miscarile lui bebe, si de la impins coaste. Te-ai prinde de celelalte si oricum ar fi insotite de celelate simptome descrise de tine, nu e cazul, ca ar fi aparut si restul pana acum.

29+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput