Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!
Raspunsuri - Pagina 10
ane-maria spune:
Bia din cate stiu eu strepsisul nu e ok in sarcina, am citit pe prospect ,. am luat si eu de la farmaie si am apucat sa iau o pastila is apoi am citit si mi-aduc aminte ca scria ca nu e indicat in sarcina.
Eu ti-as recomanda ceai f mult cu lamaie si obligatoriu miere..tu faci cum crezi, totusi intreaba medicul dc e ok sa iei vreo pastila... dar acum depinde si de organismul tau, la mine a avut efect si atrecut si tuse si raceala si tot, nu am luat deloc pastile in timpul sarcinii... si am fost f des racita , singurul remediu a fost ceaiuri de lamaie sau fructe cu miere de albine, dar lamaia sa fie lamaie fruct, nu la pliculet.
Insanatosire grabnica!!!
Ane cu Maria Evelina + 37 weeks
ane-maria spune:
Si scz ca m-am bagat in seama referitor la Bia cu raceala si tusea ei, insa nu la toata lumea face bine un anumit medicament ....
Eu am o problema cu medicamentele in general.. sunt certata cu ele :) si in al doilea rand nu mi se pare ok sa iei un anumit medicament doar pt ca a fost recomandat de o cunostinta careia ei i-a facut ok, fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit la medicamente.De aceea e mai bine s aintrebi intai medicul.
Sanatate maxima va doresc!!!!
Ane cu Maria Evelina + 37 weeks
amy25 spune:
tala pictura ta e superba. Bravo!
ronina- imi tot imaginez unde are loc pitica ta. Dar cred ca are pana la urma. Nu-ti fie teama de ceza ca te refaci repejor. Sunt rare cazurile cand apar complicatii sa zicem. Singurul sfat e sa te protejezi o perioada sa nu faci aderente daca esti mai sensibila si ai pielea mai dificila.
dia tm ce carut ai luat?
happy si eu treb sa recoltez ultimele analize acu pe 14. Cele de sange le fac aici la spital.
Bia si moasele astea de unde se iau?
aredwin din cate stiu, la unele persoane se poate declasa nasterea de la epilare. In sarcina stiu ca se smulge si mai greu firele de par. Eu un incerc pana la final crema dar nu o tin mult, caci lama de ras imi face padure a doua zi.
Inghinal, ma faceam cu ceara pana intr-o zi cand am scapat mai multa si nu mi-a mai trebuit. Si pe deasupra am zona sensibila de la operatie si nu mai pot suporta.
monna felicitari pentru vesti, sa fie bine pana la capat
Eu am fost ieri la cumparatui si am racit teribil Ma simt gripata, durere de cvap si putin in gat, transpiratii cred ca de la paracetamol, si muulte ceaiuri scarbose de imi vine sda vomit.
Am luat un sterilizator de la primii pasi pt 2 biberoane, ca e suficient,termometru de baie, 2 costumase cu piciorus, 2 body-uri mai maricele, un set de lenjerie cu aparatori si niste stikere de lipit pe pereti. Nu le asez pe pat inca sa se depuna praful dar cand am timp le fac o poza.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
29+ Victor Gabriel
AMR 9 saptamani
dana_cp spune:
Monna, felicitari, ma bucur tare mult pt tine!!!!! Uite ceva sa iti ridice moralul si mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/nastere-in-cada-video-376627.html
cu Gaza, DPN 30 Martie
Bia_Mi spune:
Neata burtici! Fetelor va multumesc mult de tot pt sfaturi! Nu ma mai doare in gat,tusesc doar,dar problema e k nu ma mai pot ridica din pat de durere de burta,deabia reusesc sa ma duc pana la baie,simt k imi cade burta. Sincer ma gandesc ca se apropie momentul. Poate nici nu mai ajung la dr luni pt k mi-i se accentueaza din ce in ce mai mult durerea si de burta si de spate. Doamne ajuta sa fie bn!
Monica e super tare ca poti sa nasti in apa!
Amy ca moase alegi tu ca mamica pe cine vrei din prietenele tale. La mine spre ex e sora mea, cumnata si o prietena. Apoi ele trebuie sa o dea in noaptea de revelion "de grinda", asa se zice pe aici. Stii tu vb aia "cate bordeie,atatea obicee". Eu nu tre sa cumpar hainute sa o scot din spital k ii ia moasa care o scoate. La baita nu stiu sigur ce trebuie sa ii ia moasa, iar la biserica rochita cu care o imbraca knd o duce. Eu tre sa le cumpar la moase cate un cadou si acum,dar si cand o vor da de grinda. Cam asta si cu moasele. Sau spre ex la noi nasa tre sa cumpere cercelusii.
35+ cu
dia_tm spune:
Buna dimineata!
Dara, imi pare rau daca va trebui sa ajungi la cezariana...nu stiu la ce probleme se referea cardiologul, dar oricum cu diabet de sarcina sunt sanse mari ca bebe sa fie foarte mare, si deja asta ar fi un motiv suficient, mai ales daca tu esti mai micuta.
Tala, super si pictura pe perete, si mobilierul! Felicitari pentru talentul artistic si pentru inspiratie!
Nico, ma bucur ca ai ramas bruneta - de la bruneta la blonda e o schimbare drastica si nu e clar ce efecte poate avea pentru bebe; acuma nu mai ai mult...mai bine mai ai un pic de rabdare pana dupa nastere (sunt sigura ca la bebe o sa-i placa tare mult de mami, indiferent ca e blonda sau bruneta
Monna, ma bucur ca poti sa nasti in apa; stiu o cunostinta care a nascut (de 2 ori) in apa, in Romania - la Brasov - si era super incantata!
Cu tensiunea, sper sa fie doar accidental, din cauza emotiilor.
Si mie imi creste iar tensiunea ... masurata acasa era mai joasa decat la dr. - chiar ma intrebam daca aparatul functioneaza ok; dar ieri vad ca am revenit la aprox 140/80 ... uffff... trebuie sa ma linistesc, mai ales ca maine merg iar la dr.
Am montat ieri caruciorul - asta este: www.preciouslittleone.com/product-information/20/18886/hauck-viper-trio-set---charcoalred/" target="_blank">http://www.preciouslittleone.com/product-information/20/18886/hauck-viper-trio-set---charcoalred/
Adri a reusit sa se inghesuie in landou ..a incercat si in scaunelul de masina, dar fara succes ... asa ca a renuntat repede; in schimb toata seara si-a plimbat o papusa cu caruciorul, si e tare haioasa, ca la cat e de mare caruciorul ea nici nu prea vede bine din spatele lui pe unde merge.
Am reusit ieri sa si calc hainutele de bebe .
In schimb ma stresez un pic cu bebelina, ca parca nu se mai misca la fel ca inainte, ci mult mai putin, mult mai finut... sper ca e ok...
zicea si sotul ca poate are loc mai putin, dar parca e prea brusca schimbarea fata de saptamana trecuta...de-abia astept sa o vad maine la echo.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
nikoniko spune:
Ladies, buna dimineata.
Dara, de ce ti-a dat cardiologul indicatie de cezariana? Ce a gasit in neregula?
Dia,
Sincera sa fiu, pe mine ma sperie mai tare ideea de nastere naturala decat cezariana. Dar eu am indicatie de cezariana de la toti medicii care ma supravegheaza, asa ca stiu ce ma asteapta
Niko, mami de Alex(1995) si 27+ cu
MTHFR C677 Homozigot
Bia_Mi spune:
Dia e f frumos caruciorul, exact pe culoare aia ai luat? Sa il folosesti cu placere! Nu te stresa cu bebelina,poate e mai maricica si nu mai are asa loc in burtica sa se miste ea in voie.
Tala e super desenul pe perete,dar si mobilierul e spectaculos. Felicitari pentru talentul tau.
Ane tu ai 37+ nu ti-i s-a lasat burtica? Cum te simti?
35+ cu
dara76 spune:
Niko, a zis ca-s riscurile combinate de la trombofilie+diabet getational+greutatea mare a mea si sa ma vada peste o luna sa nu dezvolt o cardiomiopatie (cred ca asta e ceva general) si repeta de vreo 3 ori "nici nu trebuie incercat la tine natural" cu o voce foarte grava asa. In rest in afara de tahicardia sinusala nu cred ca am ceva anume la inima, ma rog, mai sunt niste indici pe-acolo cu abrevieri si procente pe care nu-i inteleg, dar banuiesc ca nu e de acolo. O fi fost si istoricul, c-am fost la 120 kg, am ajuns la 68 unde am stat 5-6 ani si dupa aia iar brusc in sus. Ca acum 2 ani cand m-a vazut la 68 imi zicea ca inima mea zburda excesiv de vesel si o sa-mi treaca pe masura ce imbatranesc.
Amy, sa nu iei paracetamol sinus, ci simplu.
Ane, nu scrie in prospect ca nu e indicat Strepsils in sarcina, ci doar ca trebuie intrebat medicul. Sigur ca intotdeauna e bine sa-l intrebi.
Caut si eu stickere (ca nu stiu cum sa le zic) ca ale Roninei de pe picassa, sa pun langa masuta de infasat, si n-am prea gasit, decat ceva vag la Carrefour. Mai stiti pe undeva? Eventual pe net de comandat? Din alea in relief asa.
Just in case, nu prea merge treaba cu hopshopgo la cumparaturi mici, ci doar daca iei marfa multa sau de valoare sau f. multe persoane, altfel iese nasol de tot la cumparaturi mai mici, i-am intrebat acum daca merge cumva altfel, sa ies mai ieftin cu transportul. Hm, intre timp au raspuns, se pare ca nu, dar ies mai ieftin daca le returnez, nu mai pierd sume mari.
29+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
sovietica spune:
Salut gagigi cu burtici!
Am dat un ctrl F prin capitol sa vaz daca m-ati "barfit" si gasii ca Dara zice ca luam silimarina pentru productia lactata. spirulina luam, nu silimarina. La indicatia pediatrei. Dar e de tinut minte si cu silimarina!
Dana_cp, am cautat si ce ai mai postat tu, sa vad da ca ai ajuns la Isis, si vad ca vremea nu v-a permis. Frumos ca a nascut prietena ta in apa acolo fara sa se rupa, totusi sa nu uitam (pentru psihicul nostru ulterior) sa ne mentinem realiste, si eu am o cunostinta care a reusit sa se rupa saptamana trecuta, in aceeasi cada. Se consoleaza totusi cu ideea ca poate pe uscat s-ar fi rupt mai tare.
Am vazut ca vorbeati de suport de baita, nu va recomand cele de genul asta -a avut vara-mea un dinala flausat pe sarme, si aluneca bebe imediat, ca nu are opritor la fund. Eu m-am descurcat f bine cu cadita de plastic modelata sa il tina pe bebe ergonomic, cum ati pus si voi imagini.
Dara, intrevezi o cezariana? sa nu iti faci inima rea, cred ca e ultimul lucru pentru care sa iti faci griji, la cate obstacole ai trecut pana acum!
Eu aseara era sa chem salvarea, m-am simtit ingrozitor. Mai eram si singura cu picii acasa ca mi-e Omu in delegatie. Am chemat-o repede ep sora. Nici nu pot explica cum imi era rau, mi-era ciuda, ca nu stiam cu ce sa ii dau in cap. n-aveam vlaga deloc, nici sa vorbesc n-aveam putere, simteam ceva intepaturi usoare la matze si la ficat, usoara ameteala si cefalee, si cam atat. si n-a trecut nimic cu un paracetamol. tre sa ajung sa imi iau o tensiune poate.
Altfel Iustin intr-o forma de zile mari, e la campionat.
Cu ocazia asta mi-am facut un bagaj minim in caz de internare de urgenta.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr