Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!
Raspunsuri - Pagina 11
happylica spune:
neata burtici!
fetele.. eu m-am bagat la somn la ora 23 aseara si am stat in pat pana la 9.15. exceptand desigur pauzele de baie si cand ma trezeam ca una bucata sot e racit si tuseste. in rest.. somnic.
monna, bine ca te-ai linistit legat de nastere. acum.. doar sa vina momentul. la termen... normal. acum astepti 23 februarie
bia, a grija de tine si stai numai in pat daca e cazul. tine bebica cat mai mult in burtica.
sovi, acum ti-e mai bine?
ma laud cu o durere nasoala de spate.
33s5z
AMR < 6 saptamani
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Ha, e foarte tare, Sovi,le-am 'rimat' pe silimarina cu spirulina. O sa caut si cu spirulina studii, sa vaz, tineam minte silimarina si seminte si era spirulina si seminta, foarte tare. Cand am vazut studiul m-am gandit ca 'aha, uite ca si Sovi lua din asta'.
Cre' ca te-ajuta sa verifici o tensiune in momente d'astea. Cica uneori hipotensiunea se simte si ca sindromul de umeras, adica sa te tina la ceafa si cu tot cu umeri. Daca scade tensiunea e util sa bei multe lichide, daca creste, sa stai intins si sa astepti sa le elimini. De pomenit sigur te-am pomenit, da :)
29+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
carstea spune:
Neata fetelor
Intru repede sa va intreb ce stiti despre contactul cu varicela la 30 de saptamani de sarcina?fi-miu a facut varicela.ne-au confirmat azi ce e.Eu cred ca am avut in copilarie.M-au trimis sa fac un test de sange probabil sa fie siguri ca am imunitate.
Ati citit ceva pe subiect?
Multumesc
happylica spune:
amy, cat ai dat pe sterilizator? de la primii pasi vreau sa iau si eu. dar ala e pt 8 bibe.
ieri mi-a sosit si pompa de muls. sunt f incantata de ea. sper sa o si folosesc
AMR < 6 saptamani
varsta bebelusei Alexia
amy25 spune:
Dara eu am luat stikere ca ale Roninei ieri de la Buzau dintr-un magazin gen produse nemtesti cred ca ce nu se cumpara la aia, arunca la noi la preturi mici. Au o eticheta a lor si una a magazinului care le comercializeaza acesta numindu-se Maxx. Daca gasesti...
Am sa caut si pe net si-ti dau link , am gasit odata dar nu mai stiu la ce pret si unde.
Bia tare treaba cu moasele. EH, la noi acelasi lucru cu scosul din spital, cu scaldatul si cu biserica il face nasa. Iar cercei daca e fetita nu e obligatoriu sa-i luam , asta e mai mult asa ca s-a obisnuit lumea. Eu am botezat acu 2 sapt (Slava Domnului, era cald) si eu am cumparat tot, hainute pana la 1 an, cele de scos din spital, cele de dus la Biserica (am pus rochita pe Picassa), am platit preotul, dascalul, lumanarea, cerceii fetei in spital. Cam atat zic eu, nu mai retin.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
30+ Victor Gabriel
AMR 9 saptamani
dara76 spune:
Carstea, n-am citit, dar am avut o profa care a facut varicela zoster in trim 2 sau 3 si nu a avut probleme, ca n-a fost in trim 1. Imi zicea ca a suportat boala doar si atat si copilul e ok, are 7 ani acu' si e bine merci. Atata stiu.
Sovi, n-am gasit studii cu spirulina, insa am gasit studii cu frenul lingual scurt si ca a imbunatatit super lactatia cand a fost 'taiat'. Tu parca la Ana ai zis ca ti-ai dat seama ca il avea scurt? Cica sunt multi bebei care tot stau la san cu orele si la ei ar fi asta cauza. Da' acu' cum ma prind eu ca-l are scurt daca nu e ceva asa super evident. Tre' sa fie ingropat sub limba cum ar veni? Sa se vada bine bine ca e scurt?
LE:
Amy, merci mult de tot, nu stiu daca avem Maxx in Buc., tre' sa ma interesez.
LE2:
am dat cautare pe google dupa tongue tied infant si mi-au aparut poze, acu' cred ca as recunoaste
29+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
happylica spune:
eu am zona zoster o forma f rara localizata pe inelarul mainii drepte. cum imi scade imunitatea, cum imi apare. e dureroasa, in rest.. nu ridica probleme. m-au asigurat medicii k nu pune probleme in sarcina.
33s5z
AMR < 6 saptamani
varsta bebelusei Alexia
irinaelena spune:
bia, Garmastanul nu e pt formarea sfarcului, e pt protejarea de gura flamanda a lui bebe .. am mai auzit ca se poate da si preventiv, dar eu nu am dat. Dar in nici un caz nu e pt formarea sfarcului. Ai grija de tine si fa-te bine!
ronina, eu am facut cezariana, si zau ca nu m-a speriat, dar poate am fost un caz fericit, ca m-am refacut f f repede.. am respectat cu strictete indicatiile mediclui (n-am miscat capul in prima zi decat stanga-dreapta) iar a doua zi cand imi ziceau ca tre sa fac miscare ca sa imi revin mai repede, desi durea tare, incercam sa ma misc (ca melcul, dar ma miscam )
monna, ma bucur ca nu ti s-a spulberat visul de a naste in apa!
Eu aseara am revizuit hainute, in sfrasit... (cele primite de la o prietena), cred ca am cam de toate. Mai am de revizuit hainutele lui Andrei, sa vad ce pot refolosi. Ma refer la perioada 0-3 luni, ca o sa le revizuiesc treptat, n-are rost sa scot acum haine mai mari. Insa de spalat si calcat... dupa 1 martie, cand intru in concediu.
Irina, 29+ cu Maria
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Noi avem sterilizator de biberoane de la primii pasi de 8 biberoane care mi se pare foarte bun ..nu stiu cat a costat pana in 200 de Ron ..se gasesc in supermarketuri gen Carrefour si in farmacii si pe net bineinteles.
Dara draga de tine..nu te lasa amarata de ce a zis cardiologul... stii cum sunt medicii pun raul inainte fara sa gandeasca punctual... te-a luat la norma nu individual... intradevar combinatia de trombofilie+diabet gestational+greutate plus altele par inspaimantatoare... dar la cat te cunosc in atatea luni de odisee esti o persoana puternica fizic si psihic si asta conteaza . Chiar daca este sa fie cezariana nu e sfarsitul lumii.. sunt sigura ca o sa te mobilizezi repede.. te simt eu cumva..totul o sa fie OK.
Eu una ii sunt foarte recunoscatoare doctorului meu cu care l-am nacut pe Bu si cu care o sa-l nasc pe bebe 2 pentru ca nu s-a uitat doar clinic la mine( col inchis, membrane rupte, neraspuns la medicamentatie) ci uman..si m-a intrebat sincer: Ana crezi ca poti? si cand am zis :DA nici nu a mai luat in consideratie cezariana care la un alt doctor ar fi fost facuta la 1 ora de travaliu...el a asteptat rabdator si dupa 14 ore am nascut. Corpul meu avea nevoie de timp si atat.
Deci tauroaicelor(Tala, Aredwynn) bagati-ma si pe mine in grup.. si eu sunt tauroaica si artista..chiar daca e dublata de o pregatire tehnica, juridica si economica si sunt mandra sa spun ca si generatia mea urmatoare Bu si cred ca si bebe2 vor mosteni de la mami pasiunea pentru muzica.
Brodez, desenez dar cel mai bine ma pricep la arta gastronomica.
Sotu are o gluma: "nu te-am luat de gospodina sau bucatareasa dar tare ma bucur ca iti iese asa bine mancarea..mai am si eu o bucurie pe lumea asta"... mai ales in perioada asta de seceta amoroasa.
Amy ai dreptate cu cate obiceiuri ... la noi nu e deloc asa..nu stiu nimic de moase ( eu credeam ca ele sunt cadrele alea medicale ).
Legat de baita, botez ..nasa lui bebe2 va fi sormea asa ca nici daca asa ar fi traditia nu as lasauo sa cumpere hainute pana la 1 an... copilul meu ar umbla dezbracat ..sormea nu e buna la dimesiuni ..marimi, practicabilitate... lui BU i-a cumparat bodiuri de la prematuri.. a zis ca scria in franceza nu si-a dat seama.. dar ca nasa va fi excelenta sunt sigura de asta... cred ca e singurul om cu care m-as stii impacata sa-mi las copii in afara de sot in cazul ca voi pati ceva..pentru ca imi iubeste copii ca pe ai ei.
Am folosit uscatoarele de prosoape de deasupra caloriferului din baie si astfel am uscat ca 1/2 din hainutele cumparate si la fel voi face pana cand voi termina.. pe balcon cele care nu au incaput au inghetat.. cand le-am adus in casa sotu a ras.. a zis sa nu le mai bag in congelator ca imi cumpara uscator
Va pup pe toate si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +31
dara76 spune:
Pentru gat, mi-am dat seama ca Strepsils am folosit doar putin, pana am cumparat Trachisept cu miere si lamaie.
Fetele, voi simtiti ca va apasa din cand in cand bebe pe osul pubian?
29+ Miruna Sanziana