Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!
Raspunsuri - Pagina 12
chitosenia spune:
Chiar foarte des simt presiune pe osul pubian..si mereu ii spun lui bebe2 sa mai astepte ca e frig afara si el e inca mic..incerc sa schimb des pozitia si sa ma relaxez.
Mamica de Bu minunat si de strengar +31
magddalena spune:
hello gagici...
cum ati dormit?eu asa si asa..am zis eu bine sa nu ma laud prea mult ca nu mai pup
la noi ninge de ieri dupa-masa ceva de vis!!!!!!parca sunt un copil mic ma bucur asa de mult,aici fenomenul e rar cel putin in zona mea,e super fain,masina mea e una cu zapada,era ea alba si inainte dar acum e imaculata de zapada peste tot si nu se opreste
Aredwhin,eu de condus conduc ca inainte,la pozitie,nu am mutat scaunul,doar cand ma urc la volan,intru usor,mai intai bag fundul,apoi picioarele si apoi ma asez mai bine,centura o trag normal,la mine are 3 sisteme de prindere,in functie de inaltime cred,eu am pus-o cat mai jos si imi vine jos de tot sub linia chilotului si exact intre sani nu ma deranjeaza deloc.
la epilat,am aceeasi problema ,nu stiu cum sa fac sa ma epilez cat mai aproape de DPN sa nu ma duc paroasa,daca ma fac acum,pe picioare si pe maine imi creste ff greu(acum in sarcina)dar inghinal,imi creste normal si e negruu ca pamantul si se vede.trebuie sa gasesc un sistem
Bia,te compatimesc cu raceala si durerea in gat,eu am a treia saptamana de cand sunt asa,tuse nu prea mai am,doar nasul e mai infundat dar nu ca inainte.Insanatosire grabnica,stai cat mai mult in pat si daca poti,incearca sa tusesti cat mai putin.
Monna ce fain ca nasti in apa,mi-as dori si eu,dar nu prea se practica aici,cu toate ca e o tara dezvoltata din punct de vedere medicaldestu de bine,dar nu am norocul asta,ma multumesc cu naturala fara epidurala.Cred ca bebeii nostri sunt pe aceeasi lungime de unda,si fata mea e cu capul in jos si funduletul in partea dreapta sub coaste,sa ma zapaceasca pe mine
Si eu stiam ca masajul sanilor inainte provoaca contractii,secretul in a nu face rani ramane pozitia cat mai corecta a copilului la san,asa ne-a zis moasa,sper sa si reusim acum.
Eu mai trag cu ochiul la geam sa vad daca mai ninge,si daaaa ningeee viscolit acum
pup pe toate
mada 35+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!
carina spune:
Eu conduc si acum si mai am 10 zile pana nasc . Blugi de gravi nu mai port cam de o luna jumate pentru ca ma incomodau la condus. In schimb mi-am luat ciorapi/ colanti grosi de gravide si rochii din lana care se muleaza pe burta si ugs in picioare
Citat: |
citat din mesajul lui aredwynn Acum, legat de condus, va intrebam pentru ca si eu mai conduc si, desi mi-am ridicat scaunul de zici ca sunt tirista si stau super departe de volan, tot ma incomodeaza pantalonii in partea de jos si sutienul in partea de sus, nu gasesc nicio pozitie si poate aveati voi vreun sfat pentru stat mai comod la volan. 35+ cu Natalia |
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 37+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
carina spune:
http://noriel.ro/STICKERE/:83922217:::::/pg/6/pg/1
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Caut si eu stickere (ca nu stiu cum sa le zic) ca ale Roninei de pe picassa, sa pun langa masuta de infasat, si n-am prea gasit, decat ceva vag la Carrefour. Mai stiti pe undeva? Eventual pe net de comandat? Din alea in relief asa. 29+ Miruna Sanziana *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 37+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
dara76 spune:
Merci mult Chito si Anda, pupici multi, fug la eco.
29+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
amy25 spune:
Bafta Dara, sa vii cu vesti bune!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
30+ Victor Gabriel
AMR 9 saptamani
amy25 spune:
M-am uitat si eu pe site la Noriel insa mi se par stikere din folie nu din cauciuc spumat. Ale Roninei sunt cauciucate cred. Si eu am luat asa 2 buc, unul mare care il pun pe Picassa si unul cu aceleasi animalute dar nelegate intre ele ca altceva n-am gasit. Insa n-am dat cat am vazut pe site-uri ca sunt, 60-70 lei buc ci 20 si 25 lei.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
30+ Victor Gabriel
AMR 9 saptamani
irinaelena spune:
Dara, nu stiu pe ce apasa, dar ma doare de obicei cand ma ridic de pe scaun sau de la orizontala. La eco mi-a zis ca e cu capul in jos, si ma gandesc ca poate de asta e presiunea mare. La Andrei nu-mi aduc aminte sa fi simtit asa, sau cel putin nu la 6 luni jumate.
Anda, 10 zile???!!! Doamne, ce putin! Nastere usoara si bebe sanatos
Irina, 29+ cu Maria
magddalena spune:
eu stickere am gasit si aici dar niste preturi de nu te apropii,asa ca sora mea a gasit in tara la librarii.De toate felurile cu disney,hello kitty cu de toate si 4-5 lei bucata.
Dara bafta la eco
mada 35+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!
sovietica spune:
vedeti ca pe elanko au reduceri destulde mari la chestii de bebei: sterilizatoare, scaune de masa, incalzitoare, etc.
Happy da, mi-e mai bine clar.
Carstea, mie dr mi-a zis ca de acum sa nu ma mai stresez daca iau varicela. ar fi bine sa nu, dar nu mai e asa grav. Sanatate lui Rares, sa treaca repede!
Dara, mercic de info, f posibil sa fi fost o hipotensiune.
Bebe apasa pe osul pubian, uneori ma si frige :D
In cazul anei, era destul de evident cu frenul, chiar daca nu ma informasem niciodata inainte. cand plangea se vedea cum limba era tinuta prea jos pe o linie mediana longitudinala, iar lateralele erau in aer pe langa ea. intuitiv m-am gandit ca asta ar putea-o impiedica sa suga ca lumea. cand am dat de neonatoloaga de la maternitate sa ii spun ce gandeam, a reactionat ca si cum si ea observase asta si mi-a zis ca daca vreau, o rezolva. normal ca am vrut :)
Si am simtit diferenta imediat dupa aceea la forta de supt.
Anda, ce putin mai ai pana nasti!
Vad ca va cautati stikere eu am (sau am avut) cu tema winny, muuulte, si mai mari, si f micute, acum le avem peste tot prin casa. sunt seri in care ma prind si imi mi le lipesc si in cap, la propriu. dar nu m-am indurat sa le arunc, ca inca se distreaza cu ele. si pe buda le gasesc :D . le pusesem destul de sus, dar mai ales ca am mutat patul sub ele, isi gasesc de lucru pe acolo.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr