Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Sovi, cred ca-s cauciucate ca altfel n-ar rezista. Am gasit si eu pe net dar ma bucur ca am luat ieri la preturi rezonabile, dc mai gasesc mai iau cateva. Cand am vazut ca am dat doar 45 lei pe alea si pe net is 60 bucata...

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
30+ Victor Gabriel

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Dia e f frumos caruciorul, exact pe culoare aia ai luat? Sa il folosesti cu placere! Nu te stresa cu bebelina,poate e mai maricica si nu mai are asa loc in burtica sa se miste ea in voie.
Tala e super desenul pe perete,dar si mobilierul e spectaculos. Felicitari pentru talentul tau.
Ane tu ai 37+ nu ti-i s-a lasat burtica? Cum te simti?

35+ cu

Bia intr-adevar burtica s-a mai lasat jos, si bebelina e destul de grea are deja 3.200 kg, simt ca imi explodeaza si mi-e f greu cu miscarea...plus ca de multe ori simt capul ei cum se misca intre picioarele mele :)) ....insa mai am putin si o sa iasa afara , abia astept. Ma simt ok, cu exceptia insomniilor si contractiilor.... in rest totul e ok.
mi-am luat si kitul de epidurala azi asa ca pot sa dorm linistita :)

Ane cu Maria Evelina + 37 weeks

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Ane, nu scrie in prospect ca nu e indicat Strepsils in sarcina, ci doar ca trebuie intrebat medicul. Sigur ca intotdeauna e bine sa-l intrebi.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Tara eu asa mi-aduc aminte dar poate totusi am citit prospectul la alt medicament ... in fine .

Mergi la inceput

Fetele care nasteti pe cale vaginala cu epidurala sau cele care nasteti prin cezariana cu kitul de epidurala si sunteti din Bucuresti, va recomand o farmacie unde gasiti trusa la un pret mai rezonabil si anume 95 lei , ceea ce e super , pt ca eu gasisem la alte farmacii cu 140-150 lei. farmacia se numeste "Academia " si este vis-a-vis de Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei.

Sper ca v-am dat un pont bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chitosenia

Chiar foarte des simt presiune pe osul pubian..si mereu ii spun lui bebe2 sa mai astepte ca e frig afara si el e inca mic..incerc sa schimb des pozitia si sa ma relaxez.

Mamica de Bu minunat si de strengar +31

E normal sa simti asta , stai linistita ca nu iese asa repede afara ... dar sa nu exagerezi cu efortul fizic. Sa vezi mai incolo cum o sa-l simti pe bebe, parca iese afara... pe acolo pe jos mai ales dc esti in mers sau faci o activitate si nu stai jos :)

Mergi la inceput

Bia intr-adevar burtica s-a mai lasat jos, si bebelina e destul de grea are deja 3.200 kg, simt ca imi explodeaza burta [....]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetelor
fetelor ce ma bucur ca sunteti tare active , abia am recuperat de citit pana acum, nu prea ne-a mers netul din cauza asta nu am mai intrat.

Noi suntem ok, am fost luni la control si totul e ok, mi-a spus ca pot duce sarcina pana la 40 de sapt. ceea ce ma bucura ff mult, vroia sa fac cezariana pe 29 feb. ca este de garda atunci dar eu nu vreau ca o sa-i anivresez o data la 4 ani ziua de nastere si a ramas ca la 36 d sapt. vb sa vedem exact data.

Nu mai retin minte cine vroia sterilizator de la primii pasi, eu am gasit pe bebestore.ro la 158 lei pt 8 bibe si e cel mai ieftin din cate am cautat pe net, o sa comand de la ei mai multe produse(patut, scoica sterilizator, cadita, dozator lapte, bibe de sticla, etc) pe care le voi ridica de la ei direct din magazin ca joia viitoare o sa ajung in bucuresti pt. o noua eco si asa nu mai platesc transport pt. ele.

Va pup.

34+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna,

Amy sanatate multa
Bia eu sper sa fie alarma falsa cu durerile de burta si piticuta sa mai stea putin la caldurica
Dia_tm foarte fain carutul, sa-l purtati sanatoase . Mi-o si inchipui pe Adri impingand la carut . Nu-ti fa griji ca nu o mi simti asa mult pe bebelina, e normal, spatiul nu mai e la fel de mare , o sa vezi si tu maine la eco
Sovi, ufff... sper sa nu se mai repete episoadele astea
Happy ce bine ca ai dormit si tu mai normal . Sanatate sotului! Si eu ma laud cu o durere de oase de bazin
carstea eu nu stiu prea multe dar sa speram ca tu ai imunitate
Chito ce bine ca ai avut (si ai) noroc de asa medic, bravo!
Dara si eu simt uneori cum apasa bebe pe acolo . Te asteptam cu vesti bune!
Mada dar tu ai intrebat de nasterea in apa? Poate totusi se poate daca iti doresti.
Anda wow, inca putin mai e... si-ti faceai griji ca o sa vina mai repede, uite ca Toma e baietel cuminte si te asculta
gabrielarusu felicitari pt vestile bune!

Ma fetelor vreau si eu stickere de alea de pus pe pereti, aici nu se gasesc . Poate vin prietenii din Ro sa-l boteze pe pitic si-i rugam pe ei sa ne cumpere...

Pup burticile si strengareii

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Amy: merci de sfat, o sa citesc si eu despre aderente, momentan nu prea stiu ce sunt Cumva are loc ea saracuta ca e oricum mai mica decat media dar misca tot mai domol. Aseara cred ca a vrut din nou sa se intoarca, de data asta a incercat cumva direct inspre exteriorul burtii sa se aplece, de am crezut ca-mi sparge burtica, asa s-a impins inspre in afara. M-am minunat de ce forta are, ii iesise caputul de tot din forma burtii si tragea de numa', dar n-a reusit sa se si intoarca. Ai grija cu raceala
Dia_tm: ce scumpa e Adri cum a incercat ea landoul Ce sa mai zic ca eu am un cumnat vlajgan la facultate si cand a vazut cum am transformat camera pt bebe a zis ca vrea el sa doarma in ea Ai grija cu tensiunea, eu macar cu asta sunt linistita ca n-a crescut deloc in sarcina. Bebita misca si la mine mai putin de la o vreme.
Dara: imi pare rau ca nu stiu unde sa-ti spun sa cauti stickere in Bucuresti, poate sa gasesc in librarii. Preturile din pacate sunt f. variate. Eu de ex am gasit in magazine gen Praktiker/Dedeman dar scumpe si putine modele. Mickey Mouse-ul de pe peretele din stanga e din Praktiker luat la 35 ron, in timp ce toate sticker-ele de pe peretele din dreapta au fost la 2,5 ron bucata dintr-un magazinel dintr-un centru comercial (deci toate 8 la 20 ron, mai putin decat o singura bucata in alte parti). Si da, ale mele sunt cauciucate, ies in relief. Bafta la echo!
Sovietica: sper ca acum esti bine si ca nu se va mai repeta episodul de aseara.
Irinaelena: multumesc, am retinut. A doua zi o iau la plimbare chiar daca doare. Parca citisem si eu ca asta e ca sa se evite coagularea/stagnarea sangelui prin diverse locuri.
Chitosenia: probabil ca pe tine sotul nu te-a luat de bucatareasa dar mie sincer mi-ar placea sa am una ca tare nu-mi place sa gatesc
Carina: ma bucur ca ai mai dat si pe la noi, nastere usoara iti doresc si un Toma sanatos!
Gabrielarusu: ma bucur ca sunteti bine si tu si bebica
Monna: imi pare rau ca nu gasesti stickere :(

Eu am fost azi la medicul de familie ca aeriana de mine am uitat sa-mi intreb luni ginecologul ce analize ar mai trebui sa fac, si daca el n-a zis nimic... oricum trebuia azi sa cer prelungirea concediului prenatal, asa ca m-am dus la doctorita mea sa facem lista de analize si maine poimaine merg sa recoltez si eu pt. analizele de trim. 3. Sper sa-mi iasa toate bune, refac si transaminazele alea urate care m-au mai necajit.

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Fetelor,

eu sunt franta si doar pt ca m-am culcat la 3 si m-am trezit la 8 - Doamne! 5 ore de somn continuu insemnau aur pt mine cand era David bebe si cand ma uit acum cat de fiarta sunt intru in panica.
V-am citit, dar n-am avut vlaga sa raspund - o sa revin dupa ce dorm putin.
Dara, e tot fetita, nu?

Ca sa nu uit totusi: acele figurine de spuma cauciucata nu miros? stiu ca eu am luat pt David si miroseau specific. Stiu ca atunci tati le-a luat din piata sau de la magazine de-astea de cartier. Parca am mai vazut in Hornbach (sigur, si chiar multe modele)

ma duc sa lesin de somn....

Mergi la inceput