Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina tin pumnii sa iasa bine toate analizele
Tala somnic usor

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Va multumesc fetele.
Suntem bine si fetita 100% :) Acu' s-a vazut clar. 1543 g, nu mai avem avansul de crestere de 2 saptamani, dar mie nu imi pare rau, ca era un avans 'diabetic'. Se pare ca regimul meu a dat roade macar pe partea asta, daca nu a dat roade la glicemii. Colul pare bine (pe deasupra e mai vag), peste 4 cm. Am aflat ca dr. mea e si la Sanador, nu doar la Regina Maria. Asta impune reevaluare, ca desi nu are Sanador preturi prea accesibile, sunt totusi 35 milioane mai putin. Daca pun cele 20 de milioane pe care a zis prietenul suparat pe sistemul de stat ca mi le da daca nasc la particular, ajung pe banii de la Isis. Mi-a zis ca se teme la cezariana ca as avea risc mai mare de tromboze venoase/coagulare (din cauza greutatii), cu tot cu Clexane si sa vedem pe parcurs ce se mai intampla. Si neaparat sa fac cele 6 saptamani dupa nastere Clexane.

Despre presiunea asupra osului pubian si senzatia de desfacere a oaselor "inghinale" a zis ca e (logic) de la presiunea lu' bebe, ne arata cum se impinge pe ecograf (adica daca impinge in sus cu picioarele ajunge cu capul in os). Dar coafura rezista :P [adica... colul].
Cica ar ajuta aspacardin la durerile de oase de pe-acolo - dar sincer zic ca cred ca asta e asa 'placebo' . Cum era aspacardinul placebo la caderile de calciu, inima, etc. uneori, care erau, de fapt, atacuri de panica. Ca stiu ca magneziul mai ajuta vag la muschi...dar la oase si cracanarea lor m-as mira sa functioneze nitel magneziu si potasiu, adica ce contine aspacardin. Ma rog, a zis ca daca-i nasol in vreo pozitie, sa o schimb, sa nu insist pe ea (destul de logic, vorba lui Chito).

Am intrebat din ce saptamana m-ar primi la Sanador, mi-a zis 37 (eu stiam ceva la Medlife cu 36 implinite). Am intrebat de ce, ca la Timisoara primesc din 32 si mi-a zis ca primesc si astia, dar daca-s probleme cu maturarea plamanilor, surfactantul costa 3000 pe zi si e prea mult pt. parinti sa plateasca - probabil ala e momentul cand te transfera la stat sau, de fapt, de-aia nu se mai complica sa primeasca inainte de 36.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

gabriela, nu e cam devreme sa scoti bebelusa la 36 sapt?
tala, te-ai odihnit?
dara.. era clar k ramane fetita. si eu mai glumesc la eco si intreb: ' e tot fetita, nu? nu de alta, dar are cercei deja'

AMR < 6 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Dara ma bucur ca sunteti bine amandoua, deci micuta Miruna are greutatea normala acum, bravo!! S-o tineti tot asa pana la termen sau cat mai aproape .
Ai vazut ca nu i-a crescut nimic intre picioare intre timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Lol, dr. mea a zis ca ea nu spune la modul deductiv decat 80%, trebuie sa vizualizeze fix organele genitale ca sa spuna 100%. Si eu intr-un fel m-am bucurat, ca macar nu-i ca la Raluca de la bulgarasi, la care spre final s-a transformat in fetita.

Se pare ca nu mai am nici artera uterina rezistenta, a cedat la tratament. Nu stiu de artera ombilicala, dar sper ca era buna.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

fetele am citit la bulgarasi ca Anda ar avea contractii regulate. Trebuia sa sune la medic sa vada care e treaba si n-a mai scris nimic...

Scoatem niste agitate pt ea in cazul in care Toma s-a hotarat sa vina pe lume?

Hai Anda!
Nastere usoara si bebe Toma sa fie sanatos tun si papacios! (daca e sa fie acum si nu mai are rabdare pana pe 11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Tala: odihna placuta! Da, stickerele alea au un usor miros de plastic, dar dupa ce le-am lipit am aerisit cateva zile si acum e ok. Acum ce miroase mai tare in camera bebitei e patutul, pe zilele astea friguroase n-am mai aerisit atat de mult si inca se simte mirosul de pal
Dara: ma bucur tare ca sunteti bine Deci colul rezista si la presiune. Eu nu simt asa presiune ca a mea nu s-a intors dar ma mai inghionteste cu piciorusele de zici ca face gaura prin col. Sper sa tina si la din astea. Bine ca ai zis de surfactant, trebuie sa intreb si eu cat costa aici daca e nevoie. Mie ce mi-au zis a fost doar ca in caz de prematuritate mai costa 60 eur/zi fiecare zi in plus de stat la bebe.

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Wow, hai Anda!!!

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Kitul de epidulara? Pai ce il cumperi tu? Cat ai dat pe el?
Dara ma bucur ca sunteti bine.

Hai Anda!

35+ cu

Mergi la inceput

am vazut ca la bulgarasi Anda e in titlu asa ca am trecut-o si la noi ca doar e si in listuta noastra

Mergi la inceput