Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara ma bucur pentru tine, ma gandesc acum ca al meu trebuie sa fie peste 1600 gr ca sunt deja in sapt 31. Si eu mai fac Clexane 2 saptamani after, asa ca.... suntem in suferinteeee!!!

Ronina eu astept de mult sa vad macar un ghiont la suprafata dar am placenta in fata si nu prea se percepe clar. Cand misca al meu flacau, se zguduie ori toata burta ori e un feeling undeva inauntru spre col mai in spate. Si al meu se lasa in jos cateodata, foarte rar simt miscari sus si atunci cand il inghesui sa zic asa.

Anda iti tinem pumnii, sa fie totul bine!!!

Anne-multumim de info cu trusa, chiar ma gandeam cat costa, si eu as vrea epidurala la cezariana, am inteles ca e mai bine pentru mine asa, s-a interesat sotul. Acum nu stiu daca e ok si cu variatiile astea la puls, ma gandesc sa nu-mi tranteasca vreo generala dupa.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
30+ Victor Gabriel

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Amy pai n-ai intrebat la medic? Aici cezarienele programate se fac cu epidurala, doar la cele in regim de urgenta se face anestezie generala. Poate poti asa cu epidurala sa-ti vezi puiutul atunci cand vine pe lume si nu dupa cateva ore.

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Monna cu parere de rau, dar aici asa se da, nu se complica cu asa ceva. Mai ales ca pana acu ceva timp aveam un singur anestezist care am inteles ca el nu da rahie sau epidurala la gravide. Stiu ca e bizar dar nici nasteri naturale nu prea-s asa ca...
Acum mai sunt 2 anestezisti si m-am interesat ca ei dau la gravide anestezie epidurala.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

30+ Victor Gabriel

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Amy dar tu nu ziceai ca nasti in Bucuresti?

Ufff ce emotii ma apuca, stiu ca Andei i s-a devansat DPN in februarie dar parca tot de-a noastra o consider si mi-e greu sa realizez ca deja incep nasterile in odisee

33+ Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Ufff ce emotii ma apuca, stiu ca Andei i s-a devansat DPN in februarie dar parca tot de-a noastra o consider si mi-e greu sa realizez ca deja incep nasterile in odisee

33+ Bianca

exact... si eu ma gandeam ca wow, deja incep nasterile si la noi . bine, piticii nostri inca mai au de asteptat putin dar eu cred ca dupa 25 febr o sa inceapa si ai nostri sa apara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Happylica, pe 29 feb. o sa am 38 de sapt. dar vedem noi cand va fi marea intalnire cu pitica . oricum dupa 1 martie as vrea, mai devreme nu.

Fetelor voi ce marca de pampers ati cumparat?

34+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Ronina, era doar o discutie, dar dr mea are contract numai cu Regina Maria si n-am 130 mil sa dau. Chiar si 97 cu asigurare.

Gabriela, eu am luat de la Pampers, nr 2 la 72 buc, 68 lei. Aveau si la 64 lei 108 bucati, dar ma gandeam sa incerc intai asa, sa nu iau multe. Mai sunt alea premium cu strat de bumbac parca dar sunt mai scumpe putin. Incercam si apoi vedem...

30+ Victor Gabriel

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Gabriela eu tot Pampers am primit 1 pachet marimea 1. Eu inca n-am cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mi-a zis dr ca in caz de cezariana imi face rahi+epidurala (asa si-a cumparat si Danezza de la bulgarasi), sper sa fi inteles bine, ca n-am fost excesiv de atenta. Ca inainte prin cantacuzino era cu generala, ci acu' s-a schimbat treaba si fac si ei epi+rahi la cezariene, au intrat in randul lumii. De obicei stiu ca le cumparam noi (daca e la stat treaba).
Am intrebat la cate ore trebuie sa opresc Clexane (e risc de hematom pe coloana la epi/rahi, ceea ce inseamna paralizie, daca e prea devreme) ca in prospect scrie de 12 ore dupa doza de 0,4 si mi-a zis ca vor trebui sa treaca macar 6-8 ore de la injectie, intr-adevar, in caz de urgenta.
Eu am luat pampers premium care si 1 si 2, sa fie, cate o punga, am pus in bagaj din ambele si am scris pe punga mai mica din bagaj sa stiu care-s nr. 2.
Bafta multa, Anda!

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Amy nu ma pricep la treaba cu variatiile de puls insa stiu doar de faptul ca dc sunt probleme la coagularea sangelui (adik sangele nu se coaguleaza in timpul care trebuie,scrie si pe fisa de analize la sange ) se practica cezariana cu anestezie generala , am chiar o prietena care a vrut sa nasca natural si-a cumparat si kitul de epidurala insa pe ultima suta de metri i s-a facut anestezie generala si cezariana.

Cat despre acest kit de epidurala mie mi s-a prescris de Dr pt ca eu nasc natural cu epidurala si in maternitatea unde nasc nu au la dispozitie trusa asta.Desi si cand am vazut cat de gros este acul imi vine sa ma razgandesc si sa nu mai vreau nicio anestezie, insa tot sper ca nu o sa simt f tare cum ma inteapa .

Spunea cineva ca cezariana cu epidurala se face doar la nasterile programate , inclin sa ii dau dreptate mai mult de 80 %.Am intalnit cazuri.

Amy mai bine il intrebi pe Dr. ce fel de anestezie iti recomanda.Vezi ca la cezariana cu epidurala am auzit ca esti consienta in totalitate insa nu simti durere, dar simti ce se-ntampla...asta nu inseamna ca ar fi ceva rau..

va

Ane cu Maria Evelina + 37 weeks

Mergi la inceput