Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Blanca aici sunt de acord cu tine.
Asa de bine ma simpt cand ma duc acasa si Edi fuge la mine urland mamii. Oricum toata ziua cat timp sunt la servici ma gandesc la el si la clipa cand il vad. Abia astept sa ma duc acasa dar mai am putin.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 27+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Refuz sa cred ca avand gandurile astea tot te vei neglija Primul pas e constientizarea deci nu cred sa ajungem acolo...Ti-am zis ca si eu am mai avut...dar eu mizez mult pe 1. comunicarea cu iubi. Ii spun tot ce ma nelinisteste si reuseste el cumva si in cea mai proasta zi sa ma faca sa ma simt printesa desi eu cred ca am gusa mai nou :))))))))))))))))))))))))))))) Si 2. pe amenintari tip: daca nu mai sari pe mine de cum ma aplec te ia mama lu naiba!!! Daca nu ma mai pupi nonstop ca acum vei muri in chinuri!!! Daca nu imi vei dedica tot atata atentie cat lui Sophie vei schimba Pampershii doar tu...etc etc etc :))))))))))))))

gogosica pe druuum 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Aever eu personal nu consider ca esti o mama denaturata, si eu am momente in care ma gasesc cea mai urata cea mai grasa cea mai... cea mai...si asta se intampla zic eu pentru ca au fost prea multe schimbari deodata(cel putin in cazul meu asa consider), si eu am momente cand ma gandesc ca mai sunt 4 luni si ca toata viata mi se va schimba, chiar ii mai spun sotului ca sunt ultimele noastre luni de singuratate si viata in doi, dar pe partea cealalta ma gandesc ca poate va fi de 100 de ori mai frumos si ca asta ne va apropia si mai mult(vb uneia dintre fete), eu o am pe sora mea cu bebe de 3 luni abia implinite si crede-ma ca vad zi de zi ce inseamna sa ai un bebe, si uneori cand ramane in grija mea ma cam sperie, mai ales cand ii este foame cat de agitat si nervos este...si chiar ma gandeam ce ma fac:)) razand ii spun mamei sau lu sormea ca il fac si il trimit la ele:)),ma mai apuca cateodata si ma uit la pozele de inainte sa raman insarcinata si ma ia depresia sincer cand ma vad cat de sprintena eram:) imi e dor de viata dinainte dar cred ca dupa ce o sa mi revin dupa nastere numai eu pot sa o refac, pentru ca doar de noi depinde cum vom gestiona timpul in asa fel in cat sa ramana si pentru noi ceva:) si cel mai important cred eu nu trebuie sa ne ,,bosorogim'' odata cu venirea lu bebe din contra trebuie sa intinerim pentru ei sa aiba mamici active si binedispuse intotdeauana.Dar stii cum e acum e usor de vorbit mai este putin si o sa vedem cum vor fi schimbarile.

gabita 19+ cu bebe Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Sa nu faceti comparatii cu copii altora sau cum se comporta alti bebelusi cand sunt lasati cu voi..in primul rand copilul tau " te cunoaste" se linisteste cand ii vorbesti si iti aude glasul, cand il iei ii brate "te miroase" si stie ca este mama..poate sa fie copilul surorii, al celei mai bune prietene..nu are nici o importanta..rabdarea, priceprerea totul este altfel cand este al tau si tu a lui.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 21s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Multumesc, fetele, pt gandurile bune! Ii transmit lui Victor vorbele voastre :P
Deci mie nu mi s-a parut deloc greu cu Amana, poate prima saptamana pana cand m-am obisnuit cu programul ei, dar fiecare zi alaturi de ea este o minune. Ti se schimba radical viata, intradevar, noi eram we de we plecati din Bucuresti sau prin restaurante, baruri etc, de cand a venit ea am rarit-o bine de tot, dar nu regret o clipa (ba chiar ii facem si un fratior :)) ) Si acum abia astept sa se nasca Victor, sa il jughinesc =))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor ceva sa va descreteasca fruntile. Eu am ras singura in birou cand am citit. Sper sa ma iertati ca e cam lungut.
De la BOTEZ:

> Ora 14.00. Multa lume în casa. Mama s-a coafat, tata are un soi de
> servet verde legat de gat, cam ca babetica mea, dar mai îngust. Arata
> caraghios, am ras de el. Bietul tata, crede ca rad de fapt cu el.
> Oricum, suspect de multa agitatie. Presimt ca e în legatura cu mine.
> Ia sa stau treaz. Nu, mama, nu vreau sa dorm si nici sa mananc. Voi
> îmi pregatiti ceva.
>
> Ora 15.00. Au mai venit si altii. Vorbesc tare, rad. Din cand în cand
> se apleaca si ma gadila. asta-i un obicei tampit - ce, ne cunoastem?
> Pe voi va gadila necunoscutii în dormitor? Ia sa plang nitel, poate ma
> ia mama-n brate si scap. Deci trag aer în piept, deschid gura si...
>
> Ora 15.45. Presupun c-am adormit. Adica trebuie sa fi dormit, nu? ca
> acuma m-au trezit. Ce mitocani... Ba, dormeam, da? Ce ma trambalati
> atata? Na, ca acum a apucat-o pe mama cheful sa ma schimbe. Femeie, tu
> pe ce lume esti? Lasa-ma-n pace sa dorm! Ia sa tragem aer în piept...
>
> Ora 16.15. Credeti ca am chef de plimbare? Adica, zau, va imaginati ca
> asta vrea omu' sambata dupa-amiaza pe la patru, sa se dea cu masina?
> si acum ne si întoarcem, ca cica au uitat un certificat de nastere.
> Asta mi se pare o prostie - ce, aveti nevoie de dovezi ca m-am nascut?
> nu urlu suficient de tare aici? Nu pricepeti?
> Vreau aaa-caaa-saaaa, la mine-n paaaat!
>
> Ora 16.30. Oooo, ce de luminite-n camera asta! si ce tavan înalt!
> Miroase cam naspa, n-ar strica o curatenie generala, dar daca n-au
> ferestre, nici n-ai ce sa speri... Uite-i si pe tipii astia, umbla-n
> rochii aurii cu maneci negre, doi barbosi... na ca unul a pus mana pe
> mine - ia gheara, ba naspetule, ce-i cu manierele astea?
>
> Ora 16.40. Canta - sau asa cred ei. Mama e Carmina Burana pe langa
> astia. Aloouu, ma blues brothers, mai încet ca nu ma mai aud gandind!
> Ma tine-n brate o tanti, habar n-am cine e, aia rag de mama focului, e
> cam multa lume în spate, e si oala mare în stanga, o masa... Cred ca
> astia vor sa ma manance. Bai, trebuie sa scap de-aici imediat. Mama!
> Maaaaa-maaaaa! Cat mai tare: MAAAA-MMMAAAAAA!
>
> Ora 16.50. Urlu în continuare. Pan-aici mi-a fost, nu mai scap. Mama e
> cu ei, clar, în loc sa ma scape din beleaua asta îngrozitoare (în care
> tot ea m-a bagat, daca e sa ma gandesc), a vent sa-mi dea suzeta.
> Suzeta? De-asta crezi tu, mama, ca am nevoie acum? Ia-ma de-aici, nu-i
> vezi p-astia ce-mi pregatesc? Ce tradatoare... Nu m-as fi asteptat la
> asa ceva tocmai din partea ei.
>
> Ora 17.00. Tanti m-a pasat la nenea, dar tot în spatele barbosilor
> stau. aia fac vrajitorii peste cartea de bucate, lumea îi aproba cu
> gesturi stranii. În oala aia e apa, m-am prins. Nu vad de-aici daca e
> vreun morcov si niscaiva pastarnac înauntru, dar n-am nici o-ndoiala.
> Cred ca ma fac ciorba. Am încurcat-o rau de tot. Cred c-am si ragusit,
> dar nu ma las - cineva trebuie sa ma salveze si pe mine. Cineva,
> oricine, ajutor!
>
> Ora 17.05. Nenea face avioane cu mine. Ce truc vechi, suckere, nu ma
> pacalesti.
>
> Ora 17.10. Nenea face avioane cu mitraliere si cu bombe.
> Am tacut, fazanul crede ca datorita lui. Aiurea, nu m-am resemnat,
> doar îmi conserv puterile magice. Cand or vrea sa m-arunce-n oala, o
> sa-mi iau zborul si-o sa le dau cu tifla din turla. Roadeti-va
> unghiile, na, canibalilor.
>
>
> Ora 17.15. Gata, pan-aici mi-a fost. M-au luat pe sus, m-au pus pe
> masa, m-au dezbracat. Pentru o clipa am ajuns pe burta, dar puterile
> magice n-au actionat, n-am putut s-o sterg, desi am încercat. Acum m-a
> luat barbosul nr.
> 1 si ma duce spre oala. Acum, ajutor acum! Ba, nu ma baga-nauntru, ba,
> stai asa...
>
> Ora 17..15. WHOA! S-a razgandit, uite-l ca ma scoate.
> Stai sa tip.
>
> Ora 17.15. Nu, iar ma baga-n oala. Ma, nebunule, termina!
>
> Ora 17.15. Iar m-a scos. Devine ridicol. Nici nu stiu daca vrea sa ma
> înece pe bune, ca ma tine de nas si gura. Poate vrea sa ma sufoce? Ma
> desteptule, tu respiri cumva pe alte gauri?
>
> Ora 17.15. Daca mai face asta înca o data, pe bune daca nu fac si eu
> ceva pe el. Macar atat. Ia, ca ma tine deasupra oalei, sa ma scurg. Ce
> înapoiati... de prosoape n-ati auzit?
>
> Ora 17..20. Credeam c-am scapat, ca s-au îndurat. M-au luat de la
> oloi, m-au îmbracat la loc, dar m-au dat si cu ulei si tot lui nenea
> ala m-au livrat si ala merge cu barbosii într-o camera secreta. Acolo
> o fi tigaia, poate nu mai vor ciorba. Unde duceti voi copiii mici, ma
> nenorocitilor? Ia sa urlu un pic, poate atrag atentia cuiva, desi
> astia-s clar vorbiti între ei.. Las'ca scap eu si va dau pe mana
> Politiei!
>
> Ora 17.25. Nu trebuia sa urlu. Mi-au bagat pe gat droguri cu
> lingurita. Se-nvarte tot, ma tin de barbie sa-nghit. Am reusit sa
> scuip un pic, dar barbosul s-a ferit, e clar ca are experienta,
> pezevenghiul. În schimb, fraierul care ma tine strans în brate e
> începator. Acum are o amintire de la mine pe rever.
>
> Ora 17.30. Dhhroglgul ala îsssi mmfaseee emfectul...
> mmmmhhhmmm... mi-e somn. Tu, trecatorule, daca citesti asta, sa stii
> ca m-am luptat ca un barbat si-am fost învins miseleste. Adio si sa va
> stau în gat.
>
> Ora 18.00. M-am trezit din nou. Sunt viu, întreg.. Nu stiu cum am
> scapat, dar înca un botez nu mai suport.
> Bai, desteptilor, sper ca nu va mai vine vreo idee saptamana viitoare.
>
> Femeie, ia scoate sutienul si fa-te-ncoa. N-am uitat ca m-ai tradat
> acolo, dar acum am nevoie de tine. Mi-e foame.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 27+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Heey, ce fac burticile? Yooii ce discutii aprinse

Ca nu pot sa ma abtin, bineinteles, vin si eu cu parerea mea.
Sincer, sincer, nici nu m-am gandit pana acum, cand ati vorbit voi, ca sotul meu poate nu ma va ma iubi destul de mult dupa ce nasc si corpul meu o sa sufere modificari.
M-am gandit acum, si iata ce va spun. Niciodata nu m-am ingrijit sau m-am machiat, sau m-am imbracat cu gust ca sa-i fac lui pe plac. Eu sunt genul mai cocheta, si intotdeauna m-am aranjat in primul rand pt mine. Uneorii lui poate i-a placut o tinuta, alteori poate nu. Insa niciodata nu mi-a zis: iti sta urat. Mi-a spus ca dc mie imi place, ii place si lui.
Dupa 9 ani de casnicie pot sa va spun ca am convingerea ca un barbat care iubeste cu adevarat, niciodata n-o va vedea pe femeia iubita-mama copiilor lui, urata. Iar o femeie care se respecta, niciodata nu se va neglija doar pt ca a devenit mama sau sotie.
Nu spun ca e usor, uuu...sunt convinsa ca nu e. E greu sa fii si femeie frumoasa, si mama si gospodina. Dar e ceva foarte important ce noi uitam....Dumnezeu ne-a dat toate calitatile necesare ca noi sa reusim sa fim toate aceste lucruri in acelasi timp. Depinde de noi, sa le exploatam fructuos.

Nu vreau sa ma gandesc ca sotul meu ma iubeste doar pt ca imi sta bine in fusta mini, si ca barometrul dragostei lui va scadea dc eu voi pune cateva kilograme pe solduri, sau imi vor aparea cateva riduri sau mai stiu eu ce. Pe de alta parte, eu una m-as dezamagii daca m-as neglija si as arata ca naiba.
Eu cred ca atata timp cat tu te respecti, si cel de langa tine te respecta si te iubeste pentru ceea ce esti si nu numai pt ambalaj.

In concluzie, nu am temeri din astea. Daca va fi ca relatia mea sa aiba probleme, va spun sigur ca nu va fi din cauza unor kilograme in plus. Distrugerea unei relatii vine pe fondul unor probleme mult mai profunde, desi uneori se ascund sub apanajul unor chestii banale. Si intotdeauna sunt amblele parti implicate de vina, si nu doar una, asa cum se crede de obicei.

Pe mine singurul lucru care ma preocupa este ca puiul meu sa fie sanatos, sa creasca frumos si sa ne vedem cu bine la termen. Pentru ca dupa aceea, nimic nu se va schimba. Voi fi tot o femeie ingrijita, sotie doar ca voi fi mult mai implinita: voi fi si mama!

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Titi, deci lesin de ras de una singura prin birou
Foarte tare "relatarea" lui bebe de la botez...
Aever, stai linistita, este normal sa ai momente cand te simti asa, eu tin minte ca la prima sarcina, pe la 6 luni asa, cand incepusem sa iau proportii (de la "top-modela" de 45 kg la 65!) incepusem la un moment dat sa bazai si sa stresez pe toata lumea ca voi ramane grasa si cu ocazia asta mi-am dat si toate hainele din dulap cadou pentru ca in capul meu se formase ideea ca eu nu voi mai intra niciodata in ele... dar, surpriza, cand avea baietelul meu 1 an eram mai slaba decat atunci cand ramasesm gravida, asa ca....smile!!!
Nici eu nu am de gand sa ma las asa prada kilogramelor si vreau sa zica lumea in continuare, si dupa ce voi avea 2 baieti, ca "nici nu zici ca esti mamica" (de parca a fi mamica este echivalent cu: grasa/urata/neingrijita ). Cat despre clubbing, asta se rezolva dupa cateva luni dupa ce bebe vine pe lume si mai prinde ceva putere. Toate se rezolva de la sine, vei vedea. Daca suntem sanatosi toate se rezolva...

Iepurasu cu bebe 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Raaaamoooo grozaaaaaaaaaaaaavaaaa povestioara!!! Hilaraaaa...am ras de m-am prapdit!!! Mi-i si imaginez pe cei mici gandind asa!!!!:)))))))))

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

da Blanca ai si tu dreptate dar de multe ori nici mama nu face minuni langa bebe,au momente cand nici nu stii ce sa le faci sa ii linistesti:) dar din nou spun ca vor fi momente frumoase, si clar nu poti sa compari copii fiecare are personalitatea lui si sunt diferiti total dar pana vine al meu ma uit pe la altii si imi imaginez cum vor fi zilele alaturi de bebe

Titi tare simpatice sunt gandurile lu bebe,adevarul e ca in ziua botezului toata lumea e agitata,se vb tare, se rade numa ei nu inteleg nimic:)

gabita 19+ cu bebe Iustin

Mergi la inceput