Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Ina ba da se pune mazare sau fasole, dar am uitat eu Nu iese buna daca nu pui...Scuze.
Da voi in ce dormiti fetelor (Ina, Anamaria)? Caci eu daca nu am nadragi comozi nu pot sa dorm. Inseamna ca eu sunt moartea pasiunii Eu port si prin casa si la somn pantaloni pijama (de obicei ceva mai fain, dar din bumbac - imi plac cei de la h&m) si un tricou ceva. In altceva nu cred ca sa putea dormi. Acum de exemplu sunt sexy rau cu pantaloni de gravida si tricourile lui barbata-miu caci sunt singurele care ma mai incap
Eu ma pregatesc psihic sa merg la epilat. Nu am mai fost de pe la inceputul sarcinii si acum am niste emotii...Sper sa vin intreaga de-aoclo
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
novus spune:
Hai ca m-ati facut curioasa fetelor cu pijamalele voastre, iarna de care aveti ? tot de satin ? pt ca mie mi se pare racoros asa ca il prefer doar vara , iarna am tot felul de pijamale dar de bumbac musai
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Olga ,gand la gand !!
anamariame spune:
Pai eu am declarat deja ca dorm in pijamale de bbc acum Dar pijamalele nu tb sa fie musai din saten ca sa fie sexy, eu mai purtam o bluzita foarte decoltata (cu dantela la cupe) si pantaloni scurti, dar tot din bumbac. Numai ca in ultimul timp imi este foarte frig, asa ca ma infofolesc maxim.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Pai eu am declarat deja ca dorm in pijamale de bbc acum Dar pijamalele nu tb sa fie musai din saten ca sa fie sexy, eu mai purtam o bluzita foarte decoltata (cu dantela la cupe) si pantaloni scurti, dar tot din bumbac. Numai ca in ultimul timp imi este foarte frig, asa ca ma infofolesc maxim. |
Tare!!! Eu nu imi permiteam asa ceva...nu ma simteam comod in pantalonasi din aceea scurti, caci aveam senzatia ca mi se vede toata celulita Ma simt mult mai bine acoperita. Vara insa este altceva...
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
|
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Pai eu am declarat deja ca dorm in pijamale de bbc acum Dar pijamalele nu tb sa fie musai din saten ca sa fie sexy, eu mai purtam o bluzita foarte decoltata (cu dantela la cupe) si pantaloni scurti, dar tot din bumbac. Numai ca in ultimul timp imi este foarte frig, asa ca ma infofolesc maxim. |
Pai vara si eu am tinute de genul acesta care de care mai racorosase sa zic asa dar iarna nu pot dormi in asa ceva chit ca am 25 de grade in dormitor
anamariame spune:
Novus, te inteleg perfect! La -25 grade afara nu prea-ti vine sa dormi sumar imbracata...
simplyana_m spune:
Neatza!
Ina, merci de cafea! Esti mortala asa, in izmene!
Pisigri, erau pt ca esti atat de sincera, ca ai stiut sa gestionezi o asemenea situatie, si nu in ulimul rand, pentru ca ai trait-o (situatia).
Fluieraturi: Eu nu le apreciez la niciun nivel, ma agreseaza, mi se face foarte frica, am avut niste experiente mai neplacute.
Pentru validare in schimb, cele mai de efect pentru mine sunt complimentele transmise prin Mimi din partea altor barbati. Sunt politicoase, acopera mai mult decat strict zona fizicului, si imi sunt servite si la modul si momentul cel mai potrivit, deci cu efect dublu .
Pijamale: de obicei dorm in tricou si chiloti. Dar de cand cu copil mic si cu nenumarate ture pe noapte intre patul meu si patutul lui, izmenele de bumbac au devenit obligatorii, daca nu vreau sa intepenesc pe langa patut, in timp ce-mi tin obrazul in palma lui, sa adoarma la loc (dureaza uneori si cate 15 min). Oricum, ideea e ca la mine n-a primat niciodata cochetaria in fata confortului . Si cred ca de vina e stabilitatea si longevivitatea relatiilor, unde nici nu stiu daca confortul e cauza sau efect .
http://www.lucamic.blogspot.com/
anca_nicolae spune:
Eee uite ca a sosit si clipa in care ADMIR 100% o postare de a lui pisigri. Practic, prin aceasta postare, e ca si cum am raspuns lui simplisor de ce nu imbratisez parerea ei cu plantatul.
Pentru ca, pe langa seminte, exista, domne, si placerea in sine, si mai ales, DORINTA.
Si mai mult decat atat, tot postarea lui pisigri mai raspunde la o tema din capitilele trecute, cea ci inselatul. Cred ca ce am explicat eu atunci este mult mai bine explicat [si vad si acceptat de restul fetelor ] acum.
Bravo pisigri, chiar m-ai facutt felix :)
O zi buna!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori