Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Pisigri, ce tare esti!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Wooow fetelor ce discutii. Imi place, dar nu ma bag in asa discutii in aceasta perioada

Bebe ce bine ca ai ajuns acasa Sa ne tii la curent cu intarzierea, daca este cu ochi sau nu

Floric imi pare rau ca esti deprimata din cauza banutilor. Sper sa gasesti ceea ce cauti

Ina uite reteta: sfecla rosie, morcov, cartofi (astea cam in cantitati egale), ceapa cruda, castraveti murati , sare, ulei (sa ai grija ca daca pui prea putina sare sau ulei nu mai iese asa buna). Mai amesteci si gusti. Mie imi place salata un pic statuta la frigider, cand se intrepatrund gusturile, nu atunci imediat. Sper sa fie ok pt ziua ta de amidonuri. Cred ca fac si eu zilele astea.

Noi am fost la Dan Puric. Spectacolul a fost minunat, doar ca am intarziat noi vreo 20 min (Cristi a crezut ca incepe la 8 si de fapt era la 7 ) si am stat in spate de tot sa nu mai deranjam lumea. A fost cam nasol. N-am vazut mare chestie nici eu nici Cristi caci amandoi suntem mai chiori (eu nu mi-am luat ochelarii si ai lui Cristi sunt rupti si asteapta sa-i vina cei noi). Dar ce a vazut mi-a placut tare. As vrea insa sa mai merg si sa stau in fata de tot, caci este superb spectacolul, de fapt Dan Puric, caci este singur pe scena.

Astazi mi-am luat si carucior Stoke pana la urma. Este fain. Mai trebuie sa termin cu calcatul hainutelor si sa pun in bagaj hainutele lui bebe, sa-mi spal sutienele de alaptat si pot sa nasc Eu una abia astept caci au inceput sa ma doara toate cele, dar mai ales intre picioare Cred ca isi face loc Leon.

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Poftiti la o cafea si apoi la temele fierbinti de discutie !

Anamariame, eu chiar nu am vise din astea decat ff rar si oricum eu cu greu tin minte ce am visat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Pisigri, ce tare esti!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Multam, dar nu stiu de ce E genul de marturisire dupa care astept rosii, nu ... de-astea
Sau macar putina critica.
Sau macar un "nu-i frumos"

Oricum, vorbind tot de ceva adus in discutie la subiectul cu atractia sexuala... eu nu ma simt flatata daca fluiera muncitorii dupa mine pe strada (nu ca s-ar mai fi intimplat asta de cind sint mama...), dar recunosc ca ma simt "mai femeie" oleaca daca ma trezesc ca mi se fac oarece avansuri, chiar daca sunt din partea unei persoane care nu-mi place si chiar daca le "tai macaroana" indivizilor, uneori prea abrupt. Adica initiativa lor in sine imi displace, dar pentru mine e o confirmare ca nu-s "expirata"

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'mneata!

E gata cafeaua!
Adica "e preparata", nu "am terminat-o de baut"
Se vede ca inca dorm pe mine.

Pisigri, eu nu vad rostul rosiilor; mie imi vine sa te felicit pentru sentimentele titi pe care le-ai trait si care-ti staruie inca in memorie. PS. Mie mi-ar placea sa mai "dezbatem" dar astept sa vad care e...trendul general

Kea, m-ai impresionat Cum ai gasit cap266, pag 12? Multumesc frumos.

Olga, multam de reteta. Ceapa cruda, da? Pun una singura? Si, reteta originala contine mazare sau fasole. Tu nu mai pui?
Faine activitati ai! Eu n-am mai fost la un spectacol de un car de vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Acum vreo 2 saptamini, numa' ce-l aud pe Jambo intr-o seara:
-Ce-i, Turos, cu izmenele astea pe tine?

Intr-o prima faza, n-am vazut nimic suspect la "izmenele" mele si m-am dus sa ma admir in oglinzile din pantofar Izmenele erau pantalonii de pijama pe care-i purtam cind eram gravida si aveam 100 de chile. Ca sa fie tinuta completa, aveam un tricou lalii, slapi si...shosete Nu stiu daca tineti minte dar eu si "la nascare" m-am dus fara slapi si shosete, atit de tare ma oripila ideea; mi-am dus la clinica BALERINI in loc de slapi si 2 tinute de interior, in loc de pijamale, moartea pu...,ii pentru ca, nu-i asa, nu puteam sa-mi intimpin vizitatorii oricum
Au trecut 3 ani si habar nu am unde s-au pierdut "bunele intentii".
Izmenele cu pricina nu sint un fenomen izolat ca am o gramada de "outfituri" din acea perioada care imi sint foarte confortabile si le port regulat.
Inca am "pijamalele" din alta epoca dar m-as simti ridicol si m-as simti ridicola sa apar cu aburi de mincare in cap, cu pamersul cu kkat in mina si cu o camashuta din matase pina sub bucile cu celulita, arborind o pedichiura aproape intotdeauna ciobita (cred ca mi s-au "defectat" unghiile ca la maxim 2 zile dupa pedichiura mi se ciobesc si asa ramin pina la urmatoarea programare).
In alte vremuri m-as fi simtit ridicola cu izmenle de acum; cred ca nici nu le-as fi considerat vrednice de tinut la "casa omului"; nu puteam concepe ca exista femei care dorm in pijamale din bumbac
So, lucrurile s-au schimbat, e evident si eu, in prostia mea, consider ca am ramas aceeiasi.

Unde si cind mi-am inoculat ideea ca intimitate e sinonim cu neglijenta? Mi-e ciuda pe mine dar INCA nu ma vad revenind la...bunurile obiceiuri de dinainte DESI -daca tot am bagat calul troian- daca ar fi sa am o aventura, nu m-as prezenta in izmene si papuci pentru ca nu poti aparea oricum in fata unui...necunoscut

PS. Nu am avut niciodata fantezii sexuale sau altfel cu actori/artisti/personaje romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haha, am intrat fugitiv de la scoala, in pauza, si mor de ras la izmenele cuscrei si la gandul unei aventuri ilicite in "izmene"...si eventual cu un pampers cu kk in mana! Exotic, haaa?
Intai am zis ca nu mai dezbat nimic la subiect ca iese cu infocare, da' normal ca n-o sa ma abtin caci daca e rost de despicat firuil in 4 si teoretizat, e clar ca sunt prezenta!! Dar pana gat orele+ am si io o ucenica azi si dupa aia ma ia in primire scumpalaga...mai dureaza...parca vad ca expira subiectu' fierbinte pana ma mobilizez si eu:)) Imi vine sa chiulesc ora asta sa pot scrie!!:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!

Poftiti la o cafea si apoi la temele fierbinti de discutie !

Anamariame, eu chiar nu am vise din astea decat ff rar si oricum eu cu greu tin minte ce am visat

Multumim de cafeluta!Delicioasa...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata, fetelor!PAi, Gina, e frumos asa? Ia fa tu izmenele carpe de sters praful si sari in ceva mai sexy sau macar neutru Nici eu nu am avut pijamale de bumbac ever, insa de Craciun i-am solicitat mosului sa imi aduca o pereche, asa ca acum am. Mov! Pisigri, eu una nu mi-as permite in veci sa arunc cu rosii, si in plus, acum chiar nu as avea de ce. Eu te apreciez pentru faptul ca ai facut exact ce ai simtit atunci, daca nu o faceai, si ramaneai cu intrebari si mai puternice de "cum ar fi fost daca?", nu ar fi fost mai frustrant?Si ca tot veni vorba de outfituri hot, ce piese aveti in garderoba la acest capitol?Mie nu imi lipsesc dresurile cu banda de dantela, in primul rand pentru ca clasicele imi strang burta si imi scot sunci, si apoi pentru ca sunt sexy (de altfel pe cei cu banda ii port in majoritatea timpului, indiferent de eveniment), si mai am cateva piese de lenjerie provocatoare, de diferite culori (rosu si negru predomina totusi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, referitor la avansuri ,cred ca toate ne simtim bine cand vedem ca nu trecem neobservate pt ca din cand mai avem nevoie si de confirmari neutre !

Inapreda, si eu la spital nu stau niciodata in pijama ,mereu am tinuta de casa cu mine, la nastere primele 2 zile am stat in camasa de noapte pt ca aveam sonda dar apoi m-am echipat corespunzator

Cat despre pijamalele de bumbac, iarna sunt preferatele mele , vara ce-i drept tinutele sunt mai apetisante

Mergi la inceput