Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Uuups, nu pot sa inchid, ca m-a "sabotat" iar simplisor. Ca o feliciti pe pisigri pt sinceritate si trairea situatiei, inteleg perfect, dar ca o feliciti pt cum a gestionat situatia nu inteleg. Eu de la pisigri am dedus ca ... ATUNCI nu a fost doar gestiohnare cerebrala 100%, ci si un cumul de alti factori, sa zicem ajutatori in mentinerea "gestionarii cerebrale", iar azi, in ACEST prezent, ar gestiona "usor" diferit... sau am dedus gresit?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Apropo de vise erotice...aveti?
Ca eu uneori am cu duiumul si pe cuvant ca nu e din lipsa de sex in viata reala. Dar visele sunt atat de intense incat taman in punctul culminant ma trezesc si ma oftic. Patiti asa ceva?

Da, avem, avem!
Ultimele sunt cu Ryan Gosling.
Am avut si vise cu finalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Apropo de vise erotice...aveti? Ca eu uneori am cu duiumul si pe cuvant ca nu e din lipsa de sex in viata reala. Dar visele sunt atat de intense incat taman in punctul culminant ma trezesc si ma oftic. Patiti asa ceva?
Da, avem, avem!Ultimele sunt cu Ryan Gosling. Am avut si vise cu finalitate.
Oh, daa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Anca, eu am inteles ca Pisigri ar fi la fel de disponibila acum sa consume flacara de atunci, asteapta doar un semn , dar ne lamureste ea imediat. Ceea ce tin sa spun este ca pe Pisigri o "judec" intai prin prisma relatiei deschise pe care o are cu motanul ei, lucru marturisit din capul locului, iar ultima ei marturisire nu schimba nicio data a problemei, ba chiar confirma realitatea si realismul cu care se autocunoaste si se comporta in consecinta. Adica Pisigri este foarte conforma cu principiile ei. De aia m-am si mirat ca asteapta rosii.

As vrea sa intelegi ca nici pe tine nu te-as judeca vreodata fara sa-ti imprumut ochelarii, ca sa vad si eu lucrurile din aceeasi perspectiva. Tu chiar insisti sa faci nota discordanta cu "trendul" de la club, insa suferi ca te simti tratata diferit. Eu cred ca e doar o temere de-a ta, si felul in care "i se accepta" lui Pisigri ar trebui sa te convinga ca si tie ti se accepta, chiar daca nu se suprapune peste valorile fiecareia.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Edit: si tot nu inteleg unde nu esti de acord cu mine la "plantatie", respingi exprimarea? eu raspundeam la intrebarea: de ce initiativa apartine mai mult barbatilor? tu cum raspunzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hai ca m-ati facut curioasa fetelor cu pijamalele voastre, iarna de care aveti ? tot de satin ? pt ca mie mi se pare racoros asa ca il prefer doar vara , iarna am tot felul de pijamale dar de bumbac musai

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

io nu suport pijamalele din satin. Mie imi plac cele din bbc cu nadragi scurti sub buci si un maiou/tricou.

iarna am niste salvari in carouri si tricouri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Anca, eu am inteles ca Pisigri ar fi la fel de disponibila acum sa consume flacara de atunci, asteapta doar un semn , dar ne lamureste ea imediat. Ceea ce tin sa spun este ca pe Pisigri o "judec" intai prin prisma relatiei deschise pe care o are cu motanul ei, lucru marturisit din capul locului, iar ultima ei marturisire nu schimba nicio data a problemei, ba chiar confirma realitatea si realismul cu care se autocunoaste si se comporta in consecinta. Adica Pisigri este foarte conforma cu principiile ei. De aia m-am si mirat ca asteapta rosii.http://www.lucamic.blogspot.com/
Exact de asta si eu am apreciat-o pe pisigri!As vrea sa am si eu aceeasi relatie deschisa cu sotul meu, dar eventual doar one way, ca eu nu as putea accepta ever asa ceva

Mergi la inceput

Mai simpli... dar cu ce ton serios mi-ai vorbit... :(( [nu-s invatata asa... :((]

1. despre planatie, am zis ca nu-s de acord din 2 motive:

- din pct MEU de vedere, amorul fizic nu are ca scop doar insemintarea [desi religios, stiu ca asa ar trebui...], pentru ca iata, exista SI alte motive, "gen" placerea in sine, senzatii, dorinta, etc

- daca "traditionaliceste" ar fi ca initiativa sa apartina barbatului, ar insemna ca o femeie, cand are initiativa, se indeparteaza de notiunea de femeie... se "masculinizeaza"... ori aici eu nu simt asa.

2. Am zis ca atitudinea/postarea lui pisigri e acceptata [si chiar admirata/apreciata/laudata] doar din perspectiva raspunsurilor date de fete la momentul temei cu inselatul, raspunsuri destul de diferite fata de cele din prezent. Atat.

3. Eu nu ma "straduiesc" sa fiu nici in trend, nici afara, pt ca in general, eu nu ma straduiesc pt nimic. Doar am grija sa nu imi bat singura bete in roate [pierzand din liberate, apropo, roro, TOT varianta ro imi place mai mult, e mai veridica, aia frantuzeasca pare prea siropoasa] prin alinierea la unele limitari, dogme, si mai ales..... lucruri ce dau bine in vazul majoritatii dar sunt spuse doar din varful buzelor, ba mai mult, chiar opozite cu realitatea interioara a celui ce le spune...

4. Nici o clipa nu sufar/am suferit ca sunt tratata diferit, ci doar UIMITA [neplacut] ca raspunsurile unor fete sunt extrem de opozite, la o aceeasi idee, in functie de autorul ideii... atat.

Dar tu simplisor, ramai febletea mea , ,

5. Si legat de gestionare, eu am inteles ca ATUNCI a contat "neriscarea" prieteniei lor, in timp ce azi... ar fi usor diferit. De asta am zis ca NU mi se par identice ipotetica "gestionare" din prezent cu cea de atunci.

Si reiterez, admir 100% postarea lui pisigri [postarea ei din ACEST prezent, cu gandirea ei de acum]. Si nu neaparat pt sinceritate [ea oricum e tot timpul destul de sincera si din adancurile ei ne scrie, adancuri tulburi si complexe, e adevarat], si nici pt intamplarea de a fi simtit atunci anumite senzatii, dorinte, ganduri "vinovate". Ci pentru faptul ca a scos la lumina DIFERENTA intre a insela [adica atunci cand traiesti langa cineva FARA sa-l iubesti, fara sa fi bucuros, si poate chiar cu gandul non-stop la altcineva] si posibiliattea trairii unor experiente paralele, chiar si un night stand, atat de mult criticat la momentul temei cu inselatul, acum, vad, chiar laudat....

Poze cu noi

Mergi la inceput

hmm, anamariame, in general, incerc sa citesc doar in gand postarile tale [adica fara sonor :)], insa... acum nu pot sa nu intreb, pe TOATE fetele, plecand de la postarea ta:

Ar fi corect relatie deschisa, insa doar intr-un one way? Unde razbate iubirea pt celallat? E corect sa ne vrem doar noua "binele", si "alalalt" sa existe/traiasca doar in slujba fericirii naostre?

anamariame, sper ca nu te superi, , si chiar pot spune ca ma uimeste [de data asta pozitiv] sinceritatea postarii tale... asa.. intr-un stil mai latin, departe de lumea englezeasca :))

Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
hmm, anamariame, in general, incerc sa citesc doar in gand postarile tale [adica fara sonor :)], insa... acum nu pot sa nu intreb, pe TOATE fetele, plecand de la postarea ta:Ar fi corect relatie deschisa, insa doar intr-un one way? Unde razbate iubirea pt celallat? E corect sa ne vrem doar noua "binele", si "alalalt" sa existe/traiasca doar in slujba fericirii naostre?anamariame, sper ca nu te superi, , si chiar pot spune ca ma uimeste [de data asta pozitiv] sinceritatea postarii tale... asa.. intr-un stil mai latin, departe de lumea englezeasca :))Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Anca, da drumul la sonor, caci postarea mea s-a vrut a fi o gluma, nimic mai mult! Editez ca sa iti raspund si serios la intrebare: evident ca nu e corect, si in plus, acel "bine" pe care l-ai mentionat e interpretabil...

Mergi la inceput

Pai tocmai dadusem drumul la sonor, postand intrebarea de mai saus, catre toate fetele :).

In cazul tau particular [si doar al tau], nu am sa stiu niciodata cand ceva e afirmat serios sau in gluma, sau doar asa, de small talk, de asta merg "pe burta", pas, pas... :)) Bine, fiind grasuta, nu patesc nimic de la frecarea cu podeaua, sunt pufoasa si moale :)). Dar multam ca nu te-ai suparat :).

Poze cu noi

Mergi la inceput