A.Nastase condamnat la 2 inchisoare.Cum comentati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Daca-mi permiteti, imi dau si eu cu parerea, desi nu stiu nimic despre politica romaneasca. Deci, daca spun prostii, ma scuzati.

Eu cred ca asta e varful icebergului; ca daca Nastase pica, o sa mai traga vreo 2-3 dupa el. Sper din toata inima sa inceapa sa se faca (,) curatenie in politica romaneasca si sa se mearga inainte, sa se inlature coruptia, furtul in ziua mare, fara rusine si sa aiba si romanii din Ro o viata decenta.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Cu placere.
Nu pica pentru ca ar cadea toti ca un "joc de domino".
A Nastase are multe "atuuri". Fiecare il are la mana pe fiecare, din cauza asta nu-si permit sa lase justitia sa functioneze. Nu pot cadea decat toti sau niciunul.
Acum nu are cine sa-i inlature. Au eliminat toate potentialele pericole/adversari.
A mai ramas Casa Regala, dar si acolo lupta sa o acapareze. Basescu le taie fondurile si Voiculescu ofera logistica media, ca la anchetele cu anchetatorul bun si anchetatorul rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Cu placere.
Nu pica pentru ca ar cadea toti ca un "joc de domino".
A Nastase are multe "atuuri". Fiecare il are la mana pe fiecare, din cauza asta nu-si permit sa lase justitia sa functioneze. Nu pot cadea decat toti sau niciunul.
Acum nu are cine sa-i inlature. Au eliminat toate potentialele pericole/adversari.
A mai ramas Casa Regala, dar si acolo lupta sa o acapareze. Basescu le taie fondurile si Voiculescu ofera logistica media, ca la anchetele cu anchetatorul bun si anchetatorul rau.

Decenus, multumesc de explicatie. Ai dreptate, ori cad toti ori nici unul... dar uite ca unul a cazut deja (pe jumatate). Poate-poate se indura cineva si de Romania si, totusi, cad toti. (Eu sper) Acum ca tot esti dispus sa ma lamuresti, ce poate face Casa Regala? Ce putere are in Romania? Eu cred ca e mai mult asa... un titlu onorar. Gresesc? Chiar are puterea sa schimbe ceva? Si... cine e Voiculescu?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

casa regala poate face multe, de asta s-au si panicat cand si-a anuntat candidatura la presedentie Principele Radu. Voiculescu e tata la antene(tata la antena1, 2,3)

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

casa regala poate face multe, de asta s-au si panicat cand si-a anuntat candidatura la presedentie Principele Radu. Voiculescu e tata la antene(tata la antena1, 2,3)

Deci, Principele Radu poate face ceva numai daca devine Presedinte sau in postura de Principe poate influenta in vreun fel mersul lucrurilor?

_

VICTORIA

Mergi la inceput

exact nu stiu, nu ma pricep prea bine. ideea e ca ei pot face , mai ramane de vazut daca si vor sa faca ceva. deja s-a ajuns ca, cumva, referirile sa nu se mai faca direct la Rege si la Casa regala, asta mie personal nu imi inspira nimic de bun augur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carla_B spune:

Principele Radu candideaza la presedentie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

deci pana la urma si basescu e bun pentru un inceput.

Mergi la inceput

acum nu.... sau deocamdata nu, asta a fost la ultimele alegeri care au fost in 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Uitati-va la subiectul despre (posibila) candidatura a Principelui Radu (in 2009), sa vedeti suparare mare ce a iscat...
Las' ca e mai bine cu Basescu, cu Antonescu sau Ponta...

Deceneus, se stie ca romanii au un simt dezvoltat pentru scenarii...Nastase a fost condamnat, poate o sa si execute. Dar, vezi, nu-i bine: ca e mana lui Basescu, care a vrut sa...si sa...si o sa/n-o sa urmeze altcineva...mai, ce naiba? Cred si eu ca are mai multe bube-n cap, dar daca l-au priponit cu finantare ilegala, asta e. Nu-i bine? Trebuia sa fie achitat?
E ca in bancul ala: ce semnifica un avocat pe fundul marii? Un bun inceput!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput