A.Nastase condamnat la 2 inchisoare.Cum comentati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Pai vad ca e cu executare !!!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

da, sentinta in prima Istanta asta a fost, dar pasii sunt cam asa, la sentinta asta el va depune apel (adica ca nu e multumit), dosarul va ajunge la Curtea de apel, acolo se judeca iar, se da iar o sentinta....daca sentinta data de Curtea de Apel iar nu e pe placul lui sau a celui cu care se judeca, iar se depune apel de catre el sau partea cu care se judeca si ajunge la Inalta curte de Casatie si justitie, abia verdictul dat de Inalta curte e verdictul final, executabil fara drept de apel.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Eu astept cu mare nerabdare clipa in care Basescu va da socoteala penru muuultele nereguli care i-au marcat cariera politica. Acum o face pe justitiarul, e un fel de Chuck Norris pus pe treaba, insa lumea revoltata de atatea nedreptati ii va intelege jocul - e ca zmeul (TB) care fuge de Fat-Frumos (poporul), ii mai ridica un munte in cale, o apa, orice obstacol in stare a mari distanta dintre ei. Condamnarea lui Nastase face parte din aceasta categorie, a diversiunilor gen praf-in-ochi.
Pe mine ma distra maxim cum il acuzau pe Nastase de toate relele pamantului din cauza unor termopane, pe cand Basescu si-a dat singur o casa (!) pe vremea cand era primar. Asta dupa ce in prealabil, fara pic de jena, isi donase casa in care locuise anterior fiicei celei mari...

Adica, pe scurt: sa inteleg de la tine ca Nastase ar trebui sa ramana liber, daca e vinovat, pentru ca Basescu....si Basescu...si e doar praf in ochi, o diversiune?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Daca Nastase ajunge la inchisoare si vor urma si altii voi fi un om cu o parte din incredere in stat restaurata. M-am saturat de magariile lor care se rasfrang asupra mea, direct sau indirect, fara ca ei sa raspunda intr-un fel. Nici macar nu ar trebui sa ne gandim ca e rafuiala sau actiune politica- e bine ca se intampla si ca se raspunde penal pentru furturi si inselaciune. Prea s-au invatat ca ce e al tuturor e, de fapt, al lor. Mi-as dori mai multa eficienta din partea justitiei si SRI-ul sa nu mai manace paine degeaba. Imi e ciuda ca nu am cu cine vota (nu sunt cetatean turmentat! :D). Pana acum nu este nimic, nimeni de ales. Sa merg la vot numai sa imi exercit un drept, inutil, de altfel,in aceste conditii, ma face sa ma gandesc ca avem libertate si nu avem ce face cu ea. Sper ca Nastase sa nu gadeasca asa in urmatorii doi ani.

Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qicoletta spune:

Pentru mine e o veste minunata...acum sa speram ca va merge la inchisoare.Nu vad ce treaba are Basescu, ca si el a facut multe mizerii asta e alta treaba,o sa vina si timpul lui. Dar acum sper sa fie timpul lui Nastase, ca de hot e hot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Aista este bau-baul, urmeaza sentinta cu subminarea economiei!
Cand va veni la guvernare un guvern corect si in slujba poporului, se vor gasi magistrati care vor instrumenta si manariile politicienilor care au dus tara de rapa.
Sa vezi atunci politicieni penali!
Imi este frica de ce sunt in stare acesti neica-nimeni imbogatiti cu banii nostri cand se vor vedea la judecata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Din partea mea toti care s-au perindat la putere ar trebui bagati un pic la racoare..nu de alta dar toti sunt "murdari"...A, si inca ceva..abia astept sa "cada Base!!"...problema e ca eu nu am cu cine vota...Ponta sau Antonescu...aceeasi Marie cu alta palarie..un suflu nou ceva?? NIMIK..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Ce sa comentez? Sa traim s-o vedem si pe-asta. Ar insemna intr-adevar ceva, dar simt cum o sa scape si de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Va rog, lamuriti-ma si pe mine (sunt plecata de 10 ani): Cand se mentioneaza in articol ROL, se vorbeste despre leii vechi, banuiesc? Si cand spun doar 'lei' sunt lei noi?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

@Victoria mami - Banuiala-i corecta.

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Eu astept cu mare nerabdare clipa in care Basescu va da socoteala penru muuultele nereguli care i-au marcat cariera politica. Acum o face pe justitiarul, e un fel de Chuck Norris pus pe treaba, insa lumea revoltata de atatea nedreptati ii va intelege jocul - e ca zmeul (TB) care fuge de Fat-Frumos (poporul), ii mai ridica un munte in cale, o apa, orice obstacol in stare a mari distanta dintre ei. Condamnarea lui Nastase face parte din aceasta categorie, a diversiunilor gen praf-in-ochi.
Pe mine ma distra maxim cum il acuzau pe Nastase de toate relele pamantului din cauza unor termopane, pe cand Basescu si-a dat singur o casa (!) pe vremea cand era primar. Asta dupa ce in prealabil, fara pic de jena, isi donase casa in care locuise anterior fiicei celei mari...

Adica, pe scurt: sa inteleg de la tine ca Nastase ar trebui sa ramana liber, daca e vinovat, pentru ca Basescu....si Basescu...si e doar praf in ochi, o diversiune?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu as intelege ca Basescu se joaca de-a justitia cu adversarii politici, ceea ce irita tot mai mult populatia, care ii va linsa pe toti "circarii". Acuzatile din dosarele lui Nastase sunt mizilic pe langa acuzatile la adresa lui Basescu (FLOTA). Asta nu inseamna ca Nastase nu are alte puncte mai vulnerabile decat cele cu termopanele si cu finantarea campaniei electorale din bani publici.

Condamnarea cu suspendarea unor drepturi(de a candida), are rolul sa blocheze accesul lui A Nastase la alegerile ce urmeaza.
Dupa ce trec alegerile, la recurs o sa scape cu fata curata.
Sentinta are si rolul sa credibilizeze justitia, sa demonstreze ca "functioneza" (la comanda ).
Link pe HotNews

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Decenus, multumesc.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput