A.Nastase condamnat la 2 inchisoare.Cum comentati?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu personal - strict personal - asa mi-as dori sa ajunga toti in fata justitiei si sa fie toti judecati si toti condamnati si toti cu executare. In rand cu oricare alt infractor.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Uitati-va la subiectul despre (posibila) candidatura a Principelui Radu (in 2009), sa vedeti suparare mare ce a iscat...
Las' ca e mai bine cu Basescu, cu Antonescu sau Ponta...

Deceneus, se stie ca romanii au un simt dezvoltat pentru scenarii...Nastase a fost condamnat, poate o sa si execute. Dar, vezi, nu-i bine: ca e mana lui Basescu, care a vrut sa...si sa...si o sa/n-o sa urmeze altcineva...mai, ce naiba? Cred si eu ca are mai multe bube-n cap, dar daca l-au priponit cu finantare ilegala, asta e. Nu-i bine? Trebuia sa fie achitat?
E ca in bancul ala: ce semnifica un avocat pe fundul marii? Un bun inceput!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Si pe Al Capone tot (cam) asa l-au agatat... si tot bine a fost, un infractor mai putin in mijlocul societatii. Nici nu conteaza ptr. ce ii baga la parnaie, atata timp cat ii baga. Acu, face si justitia ce poate, unde poate dovedi, acolo se baga. bravo lor ca nu s-au lasat!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput