FIV 298
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
daniela draguta , nu te stresa, cu DD inainte, ce e al tau e pus de o parte!!
eu am fost f dezamagita la ultimul fiv cand am obtinut 4 ovocite si spre mirarea mea in z5 am avut 3 blasto! in fine nu s au prins dar eu am pb inexplicabila a implantarii!
si tot cand nici nu speram la fet ca voi obtine o sarcina , s a intamplat! bine nici asta nu a avut final fericit ! dar vroiam sa zic , ca atunci cand te astepti mai putin se intampla!
fi optimista!
si.. cum de doar 3 fiv uri la voi sunt gratuite?
aici sunt 4 in belgia 6!
si.. aici dupa 35 de ani iti transfera 2 , dar eu am semnat pe proprie raspundere cand am avut 2 de transferat si i au transferat dar cu greu! cand erau de calitate f buna nici nu au vrut sa auda de 2! cica pana la 35 transfera doar 1!
cred ca fiecare tara si medic cu teoria lor!
si ma rog sa reusesti! te astept cu vesti bune!
mari_lolutza spune:
Fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie cite fiole de ovitrlle ati facut voi la fiv si in ce concentratie. Va multumesc foarte mult.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_lolutza Fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie cite fiole de ovitrlle ati facut voi la fiv si in ce concentratie. Va multumesc foarte mult. mari_lolutza |
Eu in toate procedurile am facut o singura fiola de pregnyl/ovitrelle insa nu mai stiu concentratia, nu le-am luat din farmacie, mi le-am facut la clinica si nu mi-am batut capul cu concentratia . Bafta
Daniela nu ne spui nimic?
daniela74 spune:
Mari_lolutza aici se numeste simplu hcg,cred ca este ovitrell-ul din Rom.,eu fac de 5000 ui,dar cind am facut protocolul lung stiu sigur ca am facut de 10000 ui,de ce,habar n-am.Bafta multa
Many in principiu trebuie sa fac hcg-ul in seara asta si punctia luni.Astept sa ma sune si sa-mi zica la ce ora,daca nu cumva au uitat de mine ,au zis dupa-masa dar la cit sint de nesimtiti tot ce se poate.
pup fetele si o seara frumoasa
daniela,
castelanaC spune:
daniela facem galerie si ne antrenam sa stii!
Multa bafta si tinem pumnii stransi, ti-i tine si Castelan sa stii
Maine sa ai o zi superba si sa vii cu vesti bune!
cameline spune:
Buna fetelor!Chiar daca nu am mai scris de mult va citesc aproape zilnic.Acum am nevoie de ajutor, va rog frumos.Acum cand ma pregatesc psihic si financiar pt fiv 4 ma incearca un sentiment de frica de cate ori ma gandesc ca trebuie sa fac fiv-ul.Va amintesc ca am trecut prin 3 inseminari, 3 fiv-uri, o extrauterina si o operatie pt indepartarea a 4 noduli fibromatosi in ultimii 2 ani, dar niciodata nu mi-a fost frica.Pe voi v-a incercat sentimentul asta? Nu mi-l place, voi lupta cu el si il voi invinge, dar deocamdata exista.Va multumesc
amy25 spune:
Salutare la fete! si un
Bruni, asa e mai e putin si trece timpul repede. Mi-as fi dorit atat de mult sa fii acum la Odisee si sa impartasim alte lucruri. Insa vad ca urmeaza FIV 7 si sper din suflet sa fie bine.
Daniela, pana la urma 3 embrioni de astfel de dimensiuni eu zic ca sunt ok. Si nu e bine sa fie prea multi. Eu am avut 10 foliculi pe singurul ovar. Din 10 doar 5 au fost cu continut, restul, goi. Si toti 5 s-au fertilizat. La tine e problema cu endometrul. Eu zic la fel, sa faci FET caci numai asa vei obtine ceva. Bafta si gandeste-te!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
32+ Victor Gabriel
AMR 7 saptamani