FIV 298
Raspunsuri - Pagina 8
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Sper,am protocol cu antagonist,300 repronex si 300 puregon,doza max.si totusi raspuns atit de slab.Am luat si dhea si coq10 timp de 3 luni,dar se pare ca nu a ajutat la nimik. Tu ai ramas gravi.cu un singur embrion?????? Mi-au transferat si mie un singur embrion la fiv 3(am avut 3,dar nu au vrut sa-mi puna decit 1 din cauza legii ),bineinteles ca nu s-a prins,de asta mi-as dori macar 2,sa nu zic 3,dar astea sint deja vise Una peste alta ma doare capul de parca-mi crapa,asa ca azi trag chiulul de la scirbici si ma odihnesc. daniela, |
Da Daniela, am ramas insarcinata cu 1 embrion dar am pierdut sarcina. Poate in cazul tau trebuia o doza mai usoara, ovocite putine dar de calitate. Eu indiferent ce doza am facut 75 ui gonal si 150 ui gonal pt inseminari am avut acelas raspuns ca pt FIV cu 300ui Gonal. Urmatorul FIV cred ca il voi face cu 150 ui daca e de acord dr.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
elly_me spune:
Daniela- eu cred ca conteaza daca cei 3 sunt de calitate ... cantitatea nu-i ff importanta..
Eu am avut 18 ovocite ... si nu au fost de calitate ... nu am avut ce sa congelez- s-au fertilizat 14 ... dar cu fragmentatii- am avut 1 embrion cal A(4 celule) si 3 calitatea B .... i-am pus pe toti .. si nu s-a prins niciunul.
Asa ca fii puternica si spera ... nu te supara ...
Eu mi-as dori la urmatorul fiv sa am 3 embrioni de calitatea ff buna si sa se fertilizeze ..
In ceea ce priveste endometrul ... fii obtimista .. poate nu mai creste ff mult ..
Daca totusi creste ... si nu-i ok ... ii congelezi si faci ET cand vei avea endometrul ok ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
aristica spune:
daniela sunt cheauna de somn, dar am intrat sa vad ce ai facut si ma bucur pentru 2 lucruri:
1 - 3 foliculi sunt de dimensiuni apropiate, deci te poti baza pe toti 3 si, din experienta-ti proprie sti bine cat de importanti sunt foliculii plini din care sa rezulte macar 1 embrion bun, mai da' cel mai bun care a existat vreodata, da?
2 - deja ai primit un sfat foarte bun: poti congela embrionii si astepti un ciclu cu un endometru propice si, de ce nu, chiar un folicul, doi recoltati pe ciclu natural, ca sa transferi si "proaspeti"
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
daniela74 spune:
salutare,vestile sint la fel de ``bune`` 3 foliculi,endom de 11 mm,si s-ar putea sa fac punctia duminica,astept sa ma sune sa-mi zica daca declansam miine seara,ar fi deci 9 zile de stimulare.
Elli si eu as fi super fericita sa fie mature si sa am 3 embrioni buni,sper sa fie asa.
Sper,eu am incercat deja 3 feluri de protocoale,cu doze mari si cu doze mici de medicament,raspunsul a fost cam acelasi,ovocite de proasta calitate,cel putin asa mi se spune
Many te-am bagat in ceata,scuze,din 2010 fiv-ul este gratuit aici,3 incercari,dar nu iti transfera decit 1 embrion daca ai mai putin de 37 de ani si 3 incercari esuate.Mie mi-au pus atunci doar 1(mai aveam 3 luni pina sa implinesc 37 de ani si eram la a 3-a incercare ,dar n-am avut cu cine vorbi,n-au vrut),cu ceilalti 2 am facut fet,pe 14 feb.de ziua indragostitilor anul trecut,tot fara noroc.O sa ziceti ca sint nebuna,dar tare mi-as fi dorit sa platesc si sa fiu tratata altfel,totul s-a schimbat in rau.
Castelana,Bruni
daniela,
daniela74 spune:
citat din mesajul lui aristica daniela sunt cheauna de somn, dar am intrat sa vad ce ai facut si ma bucur pentru 2 lucruri: 1 - 3 foliculi sunt de dimensiuni apropiate, deci te poti baza pe toti 3 si, din experienta-ti proprie sti bine cat de importanti sunt foliculii plini din care sa rezulte macar 1 embrion bun, mai da' cel mai bun care a existat vreodata, da? 2 - deja ai primit un sfat foarte bun: poti congela embrionii si astepti un ciclu cu un endometru propice si, de ce nu, chiar un folicul, doi recoltati pe ciclu natural, ca sa transferi si "proaspeti" PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Aristica hai sa fie 2 transferati,ca sa stau eu mai linistita cu capu din care unul sa fie the best
te pup si noapte buna,somnic usor
daniela,
daniela74 spune:
tot eu cu stirile,tocmai m-au sunat si merg si miine la eco...s-ar putea sa nu declansam miine? nu mai inteleg nimic..
noapte buna
daniela,
many_bani spune:
citat din mesajul lui daniela74 tot eu cu stirile,tocmai m-au sunat si merg si miine la eco...s-ar putea sa nu declansam miine? nu mai inteleg nimic.. noapte buna daniela, |
Gata am inteles. Sper sa fie bine de aceasta data. Tinem pumnii
sper spune:
Daniela tin pumnii sa ai 3 ovocite de calitate din care sa rezulte 3 grasunei frumosi
Cum stai cu estradiolul? Oare nu el este cauza unui endometru prea mare??
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
castelanaC spune:
citat din mesajul lui daniela74 tot eu cu stirile,tocmai m-au sunat si merg si miine la eco...s-ar putea sa nu declansam miine? nu mai inteleg nimic.. noapte buna daniela, |
Daniela, fata draga de peste mari si tari, tinem pumnii sa fie bine, pe mine la ceve 2 fiv-uri m-au chemat in zile diferite la punctie( la 11 si la 9) in functie de cum au evoluat "outele"
Eu ma rog sa fie de calitate, sa se fecundeze si sa devina embrioni cal A+!
Te pup si toate cele bune!!!!!
asteptam vesti, neaparat bune!
aruam spune:
Buna dimuneata fetelor va invit la o sau un ceiut sa ne mai incalzim un pic.
Daniela tin pumnnii sa ai trei embrioni grasuni si lipiciosi.
Am vazut ca o parte din voi luati coenzima Q 10 as vrea sa iau si eu dar nu stiu de la ce firma sa iau care este mai buna.
Si cum se ia in functie de ciclu?pana la ovulatie sau dupa?
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta