FIV 298
Raspunsuri - Pagina 10
daniela74 spune:
fetele,mersi ca va ginditi la mine.
revin miine cu vesti,sper sa fie,cit despre congelat embrioni si facut fet pe un endo.mai bun cred ca nu am nici o sansa,ultima data mi-a spus dr. ca e super ok de 14 mm(ca deja ajunse la 14,creste mai repede decit foliculii ),si sa nu-mi fac probleme,daca este peste 20 atunci nu este bun pentru implantare .
revin miine cu vesti,va pup
daniela,
sper spune:
Daniela daca e triplustratificat e bun endometrul, asta e cel mai important. Tin si eu pumnii
Cameline ia Mg B6 (2-3/zi) , e foarte bun sa-l iei inainte de FIV si elimini stresul.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
mari_lolutza spune:
DANIELA 74, MANY BANI, multumesc foarte mult de raspunsuri. Eu am facut pregnil/ovitrelle ba cite doua fiole, ba una. Eram doar nedumerita de ce am avut concentratii diferite. Dar am facut asa cum scria pe reteta. Multumesc inca o data si sa auzim vesti bune. Pupici.
samira33 spune:
danielaaaa???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
daniela74 spune:
scuze fetelor ca v-am facut sa asteptati,dar am dormit ca ursu pt.ca imi era rau de la anestezie.Deci,am avut 2 ovule si miine dimineata stiu daca s-au iubit sau nu,sper sa fie bine
va pup ca ma cheama sefu' la mincare
daniela,
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 scuze fetelor ca v-am facut sa asteptati,dar am dormit ca ursu pt.ca imi era rau de la anestezie.Deci,am avut 2 ovule si miine dimineata stiu daca s-au iubit sau nu,sper sa fie bine va pup ca ma cheama sefu' la mincare daniela, |
Bravo, cu tine am deschis net-ul azi!
Sa se iubeasca si apoi sa se indragosteasca de mamica lor!
Bafta si tinem pumnii stransiiiiiiiiiiiiii!!!!!
castelanaC spune:
Fetelor va urez o zi minunata, plina de iubire!
sa aveti parte de toate cele bune!
Daniela, hai cu vestile de iubire din canada!