FIV 298
Raspunsuri - Pagina 11
sper spune:
Bravo DANIELA , sa dea Domnul sa vii cu vesti bune.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
brunadria spune:
daniela Doamne Ajuta sa ai 2 embrionasi puternici ! te asteptam cu vesti!
many te pregatesti incet de fet?
fetelor , eu abia m am intors din wee , a fost tare frumos!
o saptamana minunata!
angieangie spune:
happy velentine"s day!!!!!
va doresc tuturor vesti minunate!!!
am inceput si eu sa fac analize pt un nou fiv..vrem o surioara sau un fratior pt Tudor...desi e atat de nazdravan ca nu stiu cum o sa fac fatadar mai creste si poate ne mai cumintim..
va pup cu drag..si la semnatura am poze de la prima petrecere din viata lui de burlac!!!!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria many te pregatesti incet de fet? |
Astept data, de facut mare lucru nu mai fac, am terminat vitaminile, acum sunt pe AC si probabil ca o sa incept sa iau acid folic.
Pupici
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie bafta multa Manytrebuie sa-i faci o surioara lui Vlad www.facebook.com/media/set/?set=a.246678172077210.60364.100002050865534&type=1&l=63fbb6b9d0" target="_blank"> poze Tudor 1 an cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011 |
Multu' si voua va dorim la fel.
aristica spune:
daniela eu iceam unu, da' cel mai bun...tu ziceai 2...vad ca iese ca tine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
elenus26 spune:
Daniela super veste! Embrionasi puternici sa ai!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
Nicolle88 spune:
Buna fetelor. Asa cum am promis mai intru din cand in cand sa va scriu despre mine. Incep prin a spune ca acum inteleg mai bine urarea de "sarcina usoara", nu o sa intru in amanunte insa nu prea mi-a fost bine deloc, am facut o vizita si pe la Municipal, am stat si prin medical insa ceea ce conteaza cel mai mult e ca bebeii sunt bine. Sper ca usor usor sa scap de starile astea de voma si de durerile ingrozitoare de cap!
Dupa eco de la bitest (care a iesit bine) se pare ca o sa cant "are tata 2 fete frumusele foc"... insa ma duc pe 29 feb si imi va spune atunci sigur daca sunt 2 fete ori ba.
Daniela, stai linistita o sa fie bine, cunosc fete care au avut un singur ovocit, un singur embrion si acela s-a prins, asa ca fii increzatoare in sansa ta. Iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Many cred ca abia astepti sa vina luna martie, hai ca acus ne dai vestea cea mare! Doamne ajuta sa-i faci lui Vlad un/o fratior/surioara
Brunadria te poop si sa stii ca si de la tine astept vestea cea mare si ma bucur ca ai trecut peste acel moment...
Restul fetelor, va poop, va doresc sa va cresteti bebeii cum stiti voi mai bine si pentru cele care vor intra in focuri nu pot decat sa va trimit cele mai bune ganduri. Doamne ajuta!
14+
mami de pufoase