FIV 298
Raspunsuri - Pagina 7
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 ```productia`` e de toata jena,ca sa nu zic altceva:3 foliculi de dim asemanatoare,in jur de 10 mm si 2 de 4,care pica aaa.... si endo.de 9,8,cred ca deja e cit China pt.ziua a 6-a de stimulare asa ca am tras plinsul de rigoare si merg mai departe,desi chiar nu am nici o speranta,Doamne cit de neputincioasa ma simt daniela, |
Draga mea Daniela... uf Doamne!
Ma rog si eu sa fie embrioni buni si sa poti face cat de curand transferul, tin pumnii si ne rugam pentru tine, pentru outele tale, endo, embrioni, numai cu ochi sa fie!
te pup si-mi pare bine ca mergi mai departe
daniela74 spune:
merci fetele ,merg mai departe,pot sa fac altceva?
miine merg din nou la eco si sper asa cum zici tu Bruni sa mai fi aparut ceva pe acolo,si data trecuta mi-au numarat 5 si la punctie au fost 8.Mi-a facut eco o amarita de doctorita,cred ca nu avea nici 25 de ani,care era preocupata sa ma fac sa platesc fiv-ul,nu de altceva,cind am intrebat-o de endom. a zis ca e ok,dar mi s-a parut aeriana rau.Nu pot sa cred cita indiferenta din parte lor,sinteti niste fericite ca puteti sa vorbiti cu doctorii vostri si sinteti atit de bine urmarite pe durata trat. si inainte.Aici ca in jungla
Castelana,daca nu ma inseala memoria,tu ai avut 2 ovocite si 2 embrioni,nu-i asa? Incerc sa-mi fac curaj
daniela,
sper spune:
Daniela ce protocol ai? Poate va fi bine pana la urma, important e sa ai 1-2 embrionasi buni de transferat . Eu am avut 1 bun din 2 ovocite (al doilea ovocit nu a fost matur)si s-a prins dar nu a vrut sa ramana cu mine din alte cauze neelucidate inca.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
brunadria spune:
daniela tin pumnii stransi, sa vi maine cu vesti mai bune!
ma rog sa ti ajute DD sa se termine cu beta mare si cu bebe peste 9 luni!
many_bani spune:
Daniela suntem aici cu sufletul la gura, te asteptam cu vesti bune si tinem pumnii cu mic cu mare, chiar daca pumnii mici sunt cu muci si cam cu toane.
daniela74 spune:
citat din mesajul lui sper Daniela ce protocol ai? Poate va fi bine pana la urma, important e sa ai 1-2 embrionasi buni de transferat . Eu am avut 1 bun din 2 ovocite (al doilea ovocit nu a fost matur)si s-a prins dar nu a vrut sa ramana cu mine din alte cauze neelucidate inca. Sper... sa devin mamica MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6) Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10 O ultima incercare apr/mai 2012 |
Sper,am protocol cu antagonist,300 repronex si 300 puregon,doza max.si totusi raspuns atit de slab.Am luat si dhea si coq10 timp de 3 luni,dar se pare ca nu a ajutat la nimik.
Tu ai ramas gravi.cu un singur embrion?????? Mi-au transferat si mie un singur embrion la fiv 3(am avut 3,dar nu au vrut sa-mi puna decit 1 din cauza legii ),bineinteles ca nu s-a prins,de asta mi-as dori macar 2,sa nu zic 3,dar astea sint deja vise
Una peste alta ma doare capul de parca-mi crapa,asa ca azi trag chiulul de la scirbici si ma odihnesc.
daniela,
castelanaC spune:
citat din mesajul lui daniela74 Castelana,daca nu ma inseala memoria,tu ai avut 2 ovocite si 2 embrioni,nu-i asa? Incerc sa-mi fac curaj daniela, |
Da draga mea , am avut 2 ovocite, apoi 2 embrioni de calite' superior, apoi sarcina cu o inimioara, bafta maxima si tit si sa speram ca azi dai de alta dr mai experimentata, tinem pumnii si te asteptam cu vesti mari si buneeeeeeeeeee!!!
many_bani spune:
citat din mesajul lui daniela74 Mi-au transferat si mie un singur embrion la fiv 3(am avut 3,dar nu au vrut sa-mi puna decit 1 din cauza legii ),bineinteles ca nu s-a prins,de asta mi-as dori macar 2,sa nu zic 3,dar astea sint deja vise Una peste alta ma doare capul de parca-mi crapa,asa ca azi trag chiulul de la scirbici si ma odihnesc. daniela, |
Si cu ceilalti 2 embrioni ce s-a intamplat? Dar ce prevede legea aia de numai un embrion este permis sa se transfere?