FIV 298
Raspunsuri - Pagina 6
aruam spune:
Bune fetele,
Am si o intrebare :urmeaza sa fac o radiografie dentara ,oare afecteaza oarecum calitatea ovocitelor avand in vedere ca urmeaza sa fac fiv-ul in luna martie?Stiu ca in cazul radiografiei dentare nu este o expunere f mare la radiatii dar totusi vreau sa fiu sigura ca nu fac prostii.
Daniela bafta multa la eco.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Bune fetele, Am si o intrebare :urmeaza sa fac o radiografie dentara ,oare afecteaza oarecum calitatea ovocitelor avand in vedere ca urmeaza sa fac fiv-ul in luna martie?Stiu ca in cazul radiografiei dentare nu este o expunere f mare la radiatii dar totusi vreau sa fiu sigura ca nu fac prostii. Daniela bafta multa la eco. PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
m-am confruntat si eu cu aceeasi problema inainte de Fiv-ul reusit cu Castelan, apoi in alaptare, etc, raspunsul lor a fost ca nu influnteaza.
Dar eu am fost cam frucoasa si am rugat sa-mi puna si sortul de protectie, sa am cavitatea abdominata protejata.
Oricum daca tu faci abia peste o luna fiv cred ca ar fi in regula, intreaba totusi si consulta-te cu dr tau.
Sanatate si ai grija de tine!
brunadria spune:
daniela hai la apel! cum stai cu productia?
monaramona tare dragutel piticul!
castelana , many
daniela74 spune:
```productia`` e de toata jena,ca sa nu zic altceva:3 foliculi de dim asemanatoare,in jur de 10 mm si 2 de 4,care pica
aaa.... si endo.de 9,8,cred ca deja e cit China pt.ziua a 6-a de stimulare
asa ca am tras plinsul de rigoare si merg mai departe,desi chiar nu am nici o speranta,Doamne cit de neputincioasa ma simt
daniela,
lyly_mar spune:
daniela,imi pare rau...sper ca o sa obtii 3 embrioni de super calitate..si dc o fi nevoie ,pune-i la conservat pana ai un endo
ok, si fa pe urma FET
brunadria spune:
daniela, ciudat cu endometrul asta al tau!
poate mai apar ceva foliculasi la urmatoarea echo!
dar daca sunt 3 ovo bune si obtii 3 embrionasi frumosi si asa e bine!
lyly are dreptate! sa faci fet ul luna viitoare !
asta mi a sugerat si mie dr , sa fac transferul la un alt cm!
fi increzatoare pana la capat! nu stii de unde "sare iepurele"!
te pup draguta si tin pumnii stransi!
many_bani spune:
Daniela imi pare bine ca ai spus ca mergi mai departe, trebuie. Ne rugam sa obtii 3 embrionasi, grasuti si frumosi si sa ramana cu mami cati vor ei.
bubulicagar spune:
eu am avut protocol lung:in z21 am inceput inhibarea(23.09),pe 1.10-z1-cm.pe 6.10 am inceput stimularea,iar pe 14.10 aveam endo 9.la embrio in z22 aveam endo 13.dupa 3 zile de la embrio aveam dureri ca cele premenstruale.stiu ca sunt improprii zilele de cm natural,asa cum le-am socotit eu,dar am eu un pitic pe creier ca am avut embrio in perioada ce urma a fi secretorie.cand am fost la eco in 6.10 medicul m-a intrebat care a fost ultima zi de secretie,ceva la endo nu i-a placut,dar fiind la primul fiv nici eu nu am stiut ce sa intreb,cred ca nici nu mai stiam ce e cu mine de emotie.eu tot cred ca organismul meu si-a facut treaba de cm normal si nu de ce i-a fost indus.poate mi-e mai usor sa accept asa esecul!nu stiu!