FIV 298

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

multumesc dragelor,
sper sa am vesti bune miine,va pup

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Bune fetele,
Am si o intrebare :urmeaza sa fac o radiografie dentara ,oare afecteaza oarecum calitatea ovocitelor avand in vedere ca urmeaza sa fac fiv-ul in luna martie?Stiu ca in cazul radiografiei dentare nu este o expunere f mare la radiatii dar totusi vreau sa fiu sigura ca nu fac prostii.
Daniela bafta multa la eco.

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Bune fetele,
Am si o intrebare :urmeaza sa fac o radiografie dentara ,oare afecteaza oarecum calitatea ovocitelor avand in vedere ca urmeaza sa fac fiv-ul in luna martie?Stiu ca in cazul radiografiei dentare nu este o expunere f mare la radiatii dar totusi vreau sa fiu sigura ca nu fac prostii.
Daniela bafta multa la eco.

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

m-am confruntat si eu cu aceeasi problema inainte de Fiv-ul reusit cu Castelan, apoi in alaptare, etc, raspunsul lor a fost ca nu influnteaza.
Dar eu am fost cam frucoasa si am rugat sa-mi puna si sortul de protectie, sa am cavitatea abdominata protejata.
Oricum daca tu faci abia peste o luna fiv cred ca ar fi in regula, intreaba totusi si consulta-te cu dr tau.
Sanatate si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

asa este nu ramane nici un copil nediversificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela hai la apel! cum stai cu productia?
monaramona tare dragutel piticul!
castelana , many

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

```productia`` e de toata jena,ca sa nu zic altceva:3 foliculi de dim asemanatoare,in jur de 10 mm si 2 de 4,care pica
aaa.... si endo.de 9,8,cred ca deja e cit China pt.ziua a 6-a de stimulare
asa ca am tras plinsul de rigoare si merg mai departe,desi chiar nu am nici o speranta,Doamne cit de neputincioasa ma simt

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

daniela,imi pare rau...sper ca o sa obtii 3 embrioni de super calitate..si dc o fi nevoie ,pune-i la conservat pana ai un endo
ok, si fa pe urma FET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela, ciudat cu endometrul asta al tau!
poate mai apar ceva foliculasi la urmatoarea echo!
dar daca sunt 3 ovo bune si obtii 3 embrionasi frumosi si asa e bine!
lyly are dreptate! sa faci fet ul luna viitoare !
asta mi a sugerat si mie dr , sa fac transferul la un alt cm!
fi increzatoare pana la capat! nu stii de unde "sare iepurele"!
te pup draguta si tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Daniela imi pare bine ca ai spus ca mergi mai departe, trebuie. Ne rugam sa obtii 3 embrionasi, grasuti si frumosi si sa ramana cu mami cati vor ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

eu am avut protocol lung:in z21 am inceput inhibarea(23.09),pe 1.10-z1-cm.pe 6.10 am inceput stimularea,iar pe 14.10 aveam endo 9.la embrio in z22 aveam endo 13.dupa 3 zile de la embrio aveam dureri ca cele premenstruale.stiu ca sunt improprii zilele de cm natural,asa cum le-am socotit eu,dar am eu un pitic pe creier ca am avut embrio in perioada ce urma a fi secretorie.cand am fost la eco in 6.10 medicul m-a intrebat care a fost ultima zi de secretie,ceva la endo nu i-a placut,dar fiind la primul fiv nici eu nu am stiut ce sa intreb,cred ca nici nu mai stiam ce e cu mine de emotie.eu tot cred ca organismul meu si-a facut treaba de cm normal si nu de ce i-a fost indus.poate mi-e mai usor sa accept asa esecul!nu stiu!

Mergi la inceput