FIV 298
Raspunsuri - Pagina 21
viotimis spune:
vin si eu cu noutati ... mi-a scazut estradiolul la jumatate; vineri fac punctia si sper sa fie bine de data asta pana la capat
multumesc fetelor care mi-au dat sfaturi importante; cu ajutorul lor o sa pot face punctia
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis vin si eu cu noutati ... mi-a scazut estradiolul la jumatate; vineri fac punctia si sper sa fie bine de data asta pana la capat multumesc fetelor care mi-au dat sfaturi importante; cu ajutorul lor o sa pot face punctia |
multa,multa bafta
daniela,
aruam spune:
Buna dimineata fetelor
Sa aveti parte de o primavara plina de soare si multe bucurii.
Un buchet mare mare de ghiocei pt toate fetele
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
castelanaC spune:
Azi, 1 martie, imi este dor de Romania mea frumoasa... de strazile inzapezite inca, uneori pline urmele iernii ce nu vrea sa plece inca...de baltile si noroaiele sale...in care se oglindeste parca timid primavara...
Imi este dor de strazile pline de femei frumoase, imbracate in culori vii, primavaratice as spune, atent coafate si fardate, facant parta parte dintr-un scenariu tip "dansul paparudelor" pentru venirea ploii...ele chemand azi frumoasa si dulcea primavara...
Imi este... dor de fetele lor zambitoare, de florile cu miros proaspat ce le poarta in maini, de martisoarele ce le poarta mandre ca pe niste medalii...
Imi este dor de soarele cu dinti, de vantul care inca-i iernatic, dar toata lumea crede si spera ca de azi vine primavara...
Primavara draga imi este dor de tine, in tara unde se sarbatoreste cel mai frumos... de Martisor!
imi este dor de ACASA...de martisor...
Azi de martisor iti doresc sa ai parte de primavara, de soare, de zambete, de bucurie, de iubire!
De martisor...va pup dragelor si martisorul mult dorit sa vina cat de curand!
o primavara frumoasa si plina de rezultate bune!
indra03 spune:
BUNA DRAGELOR!
PENTRU CINE NU MA CUNOASTE MA PREZINT:
-TIMP DE ~2 ANI AM FOST SI EU PREZENTA AICI APROAPE ZILNIC SI CU ACEASTA OCAZIE MULTUMESC PENTRU GRIJA IN MOD SPECIAL LUI ANGIEANGI, BROSCUTA7,SAMIRA...;
-DIN VARA TRECUTA SUNT O MAMICA FOARTE FERICITA CARE ARE UN BAIETEL SANATOS SI VESEL, OBTINUT PRIN FET la spit Panait Sarbu( Giulesti)!!!
ASTAZI M-AM GANDIT LA VOI TOATE ASPIRANTELE SI AM INTRAT SA VA SCRIU SI SA VA DORESC O PRIMAVARA CARE SA ADUCA IN GRADINA VOASTRA CEA MAI DE PRET FLOARE:COPILUL DORIT! !
VA DORESC O PRIMAVARA MINUNATA CU SANATATE, BUCURII SI MULT, MULT OPTIMISM!
SE POATE! PERSEVERENTA ESTE CHEIA SUCCESULUI!
Apropo' cu aceasta ocazie va ofer un buchet imaginar de ghiocei iar lui Angieangi am decis sa ii ofer si o diploma pentru :
"CEL MAI BUN SUPORT MORAL AL ECHIPEI DE ASPIRANTE!"
DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA OCROTEASCA!
VA DORESC MULTA SANATATE!
indra03 spune:
IMI CER SCUZE, CULOAREA GALBEN DIN MESAJUL DE MAI SUS NU A FOST O ALEGERE BUNA, ERA UN MESAJ DEDICAT TUTUROR ASPIRANTELOR LA TITULATURA DE VIITOARE MAMICI SAU DE.... PROASPETE MAMICI(DUPA CAZ...)!!!!!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis vin si eu cu noutati ... mi-a scazut estradiolul la jumatate; vineri fac punctia si sper sa fie bine de data asta pana la capat multumesc fetelor care mi-au dat sfaturi importante; cu ajutorul lor o sa pot face punctia |
uau, ce bine, bafta maxima si sa ai incredere in tine in sansa voastra!
Toate cele bune si o primavara plina de vesti bune!
tinem pumnii!!!!