FIV 298
Raspunsuri - Pagina 22
aristica spune:
many cum esti? A venit ciclosul? Te pregatesti sa iei acasa fulgisorii de nea?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
many_bani spune:
Castelana, stiam, dse fapt intrezaream din mesajele tale un suflet foarte sensibil, acum am certitudinea. Te pup draga mea, te pup apasat sa ajunga peste mari si tari, acolo unde esti tu.
Ari inca nu a venit ciclosul, nu am terminat AC-ul, pe 6.03 am ultima pastila de AC apoi astept sa se instaleze cm, dupa care din prima zi a incep proginova, pe 22.03 am ET cu mari emotii si ca sa fiu sincera mici sperante, dar asa sunt eu mai pesimista.
Bruni, Daniela si restul fetelor multi
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Revin si eu dupa o pauza si eu ma pregatesc de Fet ,
Many cate eco iti face tie dr pana la transfer? Azi o sa sun si eu la clinica sa vad ce-mi zic momentan astept Cm .
Pup toate fetele si va doresc si eu o primavara frumoasa cu multe impliniri.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariuca83 Buna fetelor Revin si eu dupa o pauza si eu ma pregatesc de Fet , Many cate eco iti face tie dr pana la transfer? Azi o sa sun si eu la clinica sa vad ce-mi zic momentan astept Cm . Pup toate fetele si va doresc si eu o primavara frumoasa cu multe impliniri. |
Bine ai revenit si bafta multa.
conform schemei am 3 echo. dar orice stare/schimbare trebuie anuntata la clinica si se stabileste sau nu si altele. Asa a fost cand am facut si FET-ul cand l-am obtinut pe Vlad.
castelanaC spune:
citat din mesajul lui many_bani Castelana, stiam, dse fapt intrezaream din mesajele tale un suflet foarte sensibil, acum am certitudinea. Te pup draga mea, te pup apasat sa ajunga peste mari si tari, acolo unde esti tu. |
Multumesc!
iubesc sarbatoarea asta, cu tot ce reprezinta ea...e a nostra si mi se pare pura, frumoasa, plina de semnificatii, e delicat si suav firul alb rosu...
Azi am fost si am dat martisoare fetelor cunoscute aici( din Ro) m-am simtit asa de bine, m-am simtit copila...
L-am invatat pe Castelan sa ofere, e asa mandru, ii place partea cand trebuie sa se pupe cu fetele
Ieri baietii mei mi-au dat martisor, o buburuza ca in fotografia mea de profil, mi-au dat lacrimile...
O primavara de vis si cum bine spuneai ieri in urari aici pe forum...cu martisorul dorit!
cu drag de departe,
castelanaC spune:
citat din mesajul lui mariuca83 Buna fetelor Revin si eu dupa o pauza si eu ma pregatesc de Fet , Many cate eco iti face tie dr pana la transfer? Azi o sa sun si eu la clinica sa vad ce-mi zic momentan astept Cm . Pup toate fetele si va doresc si eu o primavara frumoasa cu multe impliniri. |
Bafta si sa fie cu ochi!!!!!
timen pumnii!
aristica spune:
many sa sti ca si eu sunt putin rezervata acum, la incercarea asta, dar nu-mi pare rau...e mai mult o masura de precautie, pentru a-mi reveni mai usor in cazul unui nou rezultat negativ. Dar sunt doar rezervata, nu pesimista. Asa ca te inteleg perfect!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
mariuca83 spune:
Va multumesc din suflet fetelor pentru incurajari am emotii este primul fet, sper sa fie bine de data asta, insa cand am facut inseminare si luam ovamit aveam endometrul cam subtire, la fiv era ok ca era stimularea mai puternica, acum sper sa-mi dea ceva macar pt endometru ce as putea sa fac in cazul asta?
va pup
many_bani spune:
citat din mesajul lui mariuca83 Va multumesc din suflet fetelor pentru incurajari am emotii este primul fet, sper sa fie bine de data asta, insa cand am facut inseminare si luam ovamit aveam endometrul cam subtire, la fiv era ok ca era stimularea mai puternica, acum sper sa-mi dea ceva macar pt endometru ce as putea sa fac in cazul asta? va pup |
Eu primesc numai ptr. endometru, nimic altceva. Din prima zi de cm incep cu progynova sau estrofem.