FIV 298

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Ieri cand am sunat la clinica mi s-a spus asistenta sa sun in prima zi de cm si sa ma programeze in ziua 14 la eco.
Mi se pare cel putin aiurea , pt ca nu a pomenit nimik de nici o medicamentatie si prima eco in ziua 14 mi se pare.....
Many progynova sau estrofem nu sunt stimulatoare nu? ajuta doar endometrul.
Nu rasp la tel dr o sa insist sa vad ce-mi zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuca83

Ieri cand am sunat la clinica mi s-a spus asistenta sa sun in prima zi de cm si sa ma programeze in ziua 14 la eco.
Mi se pare cel putin aiurea , pt ca nu a pomenit nimik de nici o medicamentatie si prima eco in ziua 14 mi se pare.....
Many progynova sau estrofem nu sunt stimulatoare nu? ajuta doar endometrul.
Nu rasp la tel dr o sa insist sa vad ce-mi zice.

La mine schema suna cam asa:
-06.03 ultima pastila de AC
- in prima zi de cm se suna ptr. a incepe progynova/estrofem, care din ce stiu eu sunt estrogeni.
- in 13.03, daca nu se intampla nimic, prima echo.
etc.

Si in sarcina cu Vlad, obtinuta prin FET am luat estrofem, dar ptr. ca ecografic se vedea o ingrosare lenta a endometrului ajunsesem la 4 tb/zi, apoi in sarcina, in urma unor episoade de sangerari am luat 5 tb/zi, pe langa altele.

Cu cateva zile inainte de ET va trebui sa pun si ovule de utrogestan 600mg/zi.
Eu am primit totul foarte clar, scuze, nu mai retin tu unde faci?

Mergi la inceput

Many am fost la dacia acum sunt la Giulesti la dr.Marinescu. Am vb cu dr acum si mi-a zis in prima zi sa sun pt schema pregatitoare. Astept cm si sa vad ce-mi dau ei. S-ar putea sa fim cam in acelasi timp, pt mine e mai bine ca ma pot consulta cu tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuca83

Many am fost la dacia acum sunt la Giulesti la dr.Marinescu. Am vb cu dr acum si mi-a zis in prima zi sa sun pt schema pregatitoare. Astept cm si sa vad ce-mi dau ei. S-ar putea sa fim cam in acelasi timp, pt mine e mai bine ca ma pot consulta cu tine .

Ai embrionii la Giulesti, obt. in urma unui FIV facut acolo sau i-ai transferat de la Dacia?
Bafta multa , sunt pe aici

Mergi la inceput

Fiv la Giulesti Many Beta 0. Am avut hiperstimulare mi-a fost cam rau am stat 2 zile in spital ma gandesc ca poate nu trebuiau sa-mi faca transferul, dar..... decongelez si acum fac fet. o sa merg la eco in prima zi cm si apoi vedem ce mai facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Hello!
Fetelor care faceti FIV-ul la Giulesti, stiti care mai sunt preturile pe anul asta?

Mergi la inceput

Mariuca FIV-ul l-ai facut tot cu Marinescu? Ce schema de tratament ai avut de ai facut hiperstimulare? In ce zi ai tranferat embrionii?

Mergi la inceput

Da Gina cu Marinescu sunt acum.
Pretul e la fel 1400 , embrioni transfera doar de ziua 3, nu merg pe blasto ei.
Eu am avut puregon 150 si am avut 25 embrioni.
Tu tot acolo faci?

Mergi la inceput

Da, as incerca dupa Paste, sa se mai incalzeasa putin afara.
Pe cine au ei embriolog acum? Ce parere ti-a facut, pentru ca stiu ca el e cheia? Nu am stiut ca nu merg pe blasto. Oare nu au mediul de pastrare corespunzator?

Mergi la inceput

Gina, de blasto am intrebat si eu au spus ca urmeaza sa faca nu au zis de cand, cred ca nu au mediu corespunzator.
Embriolog este dr Baluta este destul de tanara , comunicativa mie mi-au lasat impresie buna , eu eram la fiv 3 deja stiam cam ce sa intreb .Eu am stat si 2 zile in spital si s-au purtat exemplar.
daca te mai pot ajuta cu informatii cu mare drag.
Bafta multa !

Mergi la inceput